Home  Online service   Hosting  Onze specialiteiten

EEN EIGEN PLEKJE VOOR JOUW WEBSITE

Hosting.

Wij helpen jou met complete hostingpakketten.

Hosting

Wij zorgen samen met onze partners ervoor de downtime minimaal te houden en wanneer je organisatie groeit, groeit je hosting pakket met je mee. Start je met een standaard hosting maar groeit de organisatie dermate dat we denken dat een ander hosting oplossing beter voor je is zullen we je hierin adviseren. Voor de groei van je organisatie is Cross Internet voorbereid en kunnen we samen met je kijken voor een VPS (virtual private server) of een dedicated hosting oplossing.

Virtual Private Server

Een Virtual Private Server, ook wel bekend als VPS, is een van de meest gebruikte modellen voor de hosting van websites. De VPS fungeert als virtuele machine die beschikt over de capaciteiten van een fysieke server en tevens meerdere serverfuncties biedt aan haar gebruikers. Kenmerkend aan VPS Hosting zijn de meerdere virtual private servers die allemaal over een eigen besturingssysteem beschikken. Bovendien heeft de gebruiker van VPS de beschikking over een groot aantal functies tegen beperkte kosten. VPS is met name geschikt voor ervaren gebruikers die de hosting van een website op maat willen bedienen en de kosten van een dedicated server te hoog vinden.

Dedicated server 

Een dedicated server werkt als fysieke server die aan jou als klant kan worden toegewezen. Het grote voordeel van een dedicated server ten opzichte van een VPS server is dat je kunt werken met fysieke resources. De hosting is hierdoor voorzien van veel meer power en de hosting van websites zal hierdoor sneller kunnen draaien dan bij iedere andere server. 

Geen zorgen dankzij onze Back-up!

Onze VPS en Dedicated hosting oplossingen worden altijd voorzien van een extra back-up functie maar ook onze hostingpartners maken gebruik van back-up oplossingen.
Wil je je back-up oplossing net wat anders dan standaard? we adviseren je graag voor je maatwerk oplossing. 

Meer weten over de hosting van je website? 

Een goede en betrouwbare host is onmisbaar vandaag de dag. Jouw doelgroep moet je immers altijd kunnen bereiken. Om dit te waarborgen werken we enkel met de beste hostingpartners samen. In samenspraak met onze partners bepalen we de best mogelijke hosting oplossing voor jouw organisatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onze online contactpagina!

Succesverhalen vertellen zichzelf. Onze klantencases laten onze werkelijke kracht zien
Models Included Amanda Brandts Bedrijf met goed luisterend oor, welke veel waarde hecht aan de visie van de ondernemer. Jong gedreven en duidelijk ervaren team wat middels snelle service wel beloftes heeft waargemaakt in tegenstelling tot eerdere ervaring met webdesignburo + ook niet onbelangrijk een makkelijk en overzichtelijk te bedienen website beheersysteem ; een kind kan de was doen.
Stienen Bedrijfselektronica Janneke Stienen What you see is what you get. No nonsense. Klare taal.
Zo kennen wij Cross Internet.
Onze relatie met Cross gaat al enkele jaren terug. De keuze om met het bouwen van onze nieuwe website weer met Cross samen te werken is beloond. Ze voelden feilloos aan hoe ze onze ideeën en ontwerpen moesten interpreteren, en vertalen naar de nieuwe website. Doordat Cross zich zo goed in ons bedrijf heeft verdiept verliep dit proces heel natuurlijk en zijn we beiden trots op het eindresultaat.
De support die we van Cross krijgen is uniek: Er is altijd iemand die onze vragen kan beantwoorden. Eventuele problemen worden acuut opgelost. En wanneer Cross verbeterpunten ziet worden deze besproken.
Cross is voor ons dé partij voor webdesign & fullservice online marketing.
Contact
Cross Internet Lindanusstraat 12-14 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:00 Dinsdag: 08:30 - 17:00 Woensdag: 08:30 - 17:00 Donderdag: 08:30 - 17:00 Vrijdag: 08:30 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1