Home  Website laten maken   Sittard 

Website laten maken in Sittard?

Uniek, professioneel en succes – daar staat Cross Internet voor. Van de lokale sportschool tot één van Nederlandse grootste hoortoestellen webshop, elke website bevat evenveel passie en maatwerk. Wij zorgen dat jouw wensen worden vertaalt in een schitterend eindproduct.

Webdevelopment
Wave

Laten we praten

Misschien zitten we niet direct bij jou om de hoek in Sittard, toch heb je onze website gevonden. Een website moet namelijk niet alleen mooi zijn en goed functioneren; uiteindelijk moet je website ook goed worden gevonden. Dát is de kracht van Cross Internet. Wij maken mooie websites die ook nog eens goed worden gevonden! Laat een berichtje achter en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Contact opnemen
Jarenlang trackrecord (sinds 2006) en gecertificeerd door Google en Microsoft
Ook de technische knowhow in huis om websites en webshops structureel te verbeteren
Transparante rapportage over werkzaamheden en resultaten
Een fanatieke focus op jouw return on investment

Wie zijn wij - Cross Internet

Cross Internet is een full service online marketing bureau. Al ruim tien jaar helpen wij klanten bij het behalen van online succes. Dit doen wij door verschillende diensten aan te bieden, waaronder professioneel webdesign. Naast deze dienst bieden wij ook online marketing aan onze klanten. Zo zorgen wij ervoor dat jouw website online staat en werkt ons online marketing team aan het zichtbaar maken van de website in de zoekmachines. Dankzij alle kennis en kunde onder één dak, kunnen wij jou helpen daar waar nodig is. Jij legt de focus op het ondernemen en wij regelen jouw online zaken.

"Dankzij alle kennis en kunde onder één dak, kunnen wij jou helpen daar waar nodig is."

HypothekenUnie Pascal Vrijenhoek & Renske Henderikx 10/10
AED Solutions Maurice Volleberg 9/10
Van Geleuken Infra Jac van Geleuken 10/10
Succesverhalen vertellen zichzelf. Wij kunnen je uiteraard informeren rondom de mogelijkheden op het gebied van webdesign en online marketing. Succesvolle klantrelaties vertellen je echter over onze werkelijke kracht.
Wave

Maar niet alleen voor een website in Sittard kun je bij ons terecht, wij beschikken echter ook over een team marketingtalenten in hart en nieren. Wij vinden het immers belangrijk dat jouw website het totaalpakketje krijgt. Bij ons kun je rekenen op uitstekende service en schitterende resultaten voor de beste prijs! Bij Cross Internet wordt jouw website in Sittard voorzien van..

  • Een uniek design gemaakt op basis van wensen en huisstijl
  • Een beveiligingscertificaat, https
  • Een handige navigatie voor de bezoeker
  • Een gebruiksvriendelijk CMS systeem
  • Reponsive design voor alle apparaten
  • Een professionele bedrijfswebsite
Online marketing

De optimale marketingmix toegepast voor jouw situatie. Ontdek wat wij voor je organisatie kunnen betekenen.

Meer websitebezoekers Verhoog je conversies Laat je omzet groeien
Meer over online marketing
Websites

Conversiegerichte websites, geheel op maat voor jouw bedrijf. Lees meer over de mogelijkheden voor websites.

Volledig maatwerk Responsive website Flexibele werkomgeving
Meer over webdevelopment
Webdesign

Heb je al een website en wil je hiervoor een nieuw design? Wij ontwerpen unieke design, volledig in lijn met je huisstijl.

Uniek ontwerp Eigen huisstijl Conversie gericht
Meer over webdesign

Hebben we je al overtuigd?

Vul het formulier in en plan geheel vrijblijvend een gesprek, waarin we alle mogelijkheden kunnen toelichten. Dit kan bij ons op kantoor, maar wij kunnen uiteraard ook bij jullie op locatie komen.

Contact opnemen

Heb je een nieuwe professionele bedrijfswebsite in Sittard nodig die ook op alle mobile devices werkt? Bij Cross Internet letten wij altijd op het gebruikersgemak voor de bezoekers. Een goed werkende website is tenslotte een must voor elk bedrijf, dus voorzie jouw bedrijfswebsite van een bijzonder design dat aansluit bij de huisstijl. Een pakkende website blijft immers beter hangen, dan een rommelige en saaie website. Daarbij wordt een bezoeker met een moderne website veel meer getriggerd om rond te kijken. Het trekt de aandacht! Wij bouwen bovendien websites in Sittard op een wijze dat de bezoeker snel overgaat tot conversie. Kortom: een website van Cross Internet is visueel sterk, praktisch en conversiegericht.

Makkelijk jouw website beheren

Snel en handig zelf teksten en foto's aanpassen op jouw website? Dat is mogelijk met ons gebruiksvriendelijk systeem. Met het CMS systeem van Cross Internet kun je gemakkelijk zelf aanpassingen maken aan de inhoud van de website. Kennis is niet nodig: je ontvangt een korte uitleg over de belangrijkste factoren alvorens je er mee aan de slag gaat.

Wave

Een vliegende start maken met je website?

Wij houden rekening met jouw wensen en passen eventuele extra functionaliteiten toe in het CMS systeem, bijvoorbeeld reviews of een portfolio. Hierdoor is het een makkelijke opgave om de website up-to-date te houden. Het CMS systeem zit standaard inbegrepen bij al onze websites. Geen tijd om de website zelf te beheren? Geen probleem! Wij doen dit graag voor jou.

Laat jouw website in Sittard maken door de echte kenners. Samen verslaan we de concurrentie in Google. Neem contact met ons op.

Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1