Inhoud In dit artikel

Online marketing

Middels online marketing kun je het internet laten werken voor je bedrijf. Het maken van reclame met behulp van de traditionele mediakanalen kan een positieve invloed uitoefenen op de naamsbekendheid van je onderneming. Echter wordt dit veelal zonder al te veel beleid gedaan. Op die manier is het slechts gokken. Door gebruik te maken van een passende internetstrategie in de vorm van online marketing kun je hiermee vele malen gerichter te werk gaan.

Online marketing: hoe gaat het in zijn werk?

Online marketing wordt uitgevoerd door onze SEO experts die zich achter de schermen bevinden. Door gebruik te maken van de meest actuele en gebruiksvriendelijke tools kan jouw website stijgen binnen de natuurlijke zoekresultaten van Google. De kans is aannemelijk dat je je website dient te voorzien van de nodige hoeveelheid bruikbare tekst. Deze teksten zullen worden voorzien van bepaalde keywords die vaker terugkomen dan andere woorden. Kenmerkend aan deze woorden is het belang en de hogere mate van vindbaarheid die ermee gerealiseerd kan worden. Echter kun je zelf je wensen en behoeften in kaart brengen omtrent het schrijven en uiteindelijk plaatsen van teksten op je website. Streef je naar een optimalisatie van de verkoop en het veelvuldig binden van klanten? En wil je ondanks je slimme strategische aanpak, nog meer stijgen in de resultatenlijst? Blijf dan vooral lezen!

Wat is online marketing? Succes op de korte termijn!

Om succes op de korte termijn te kunnen realiseren dien je te scoren bij de organische zoekresultaten binnen zoekmachines. Hiervoor kun je Search Engine Advertising (SEA) raadplegen. Deze vorm van adverteren heeft betrekking op het adverteren met een bepaald zoekwoord. Doordat Google door vrijwel iedere Nederlander gebruikt wordt, is het plaatsen van SEA advertenties op basis van Google AdWords een slimme strategie om te hanteren. Met name wanneer je wenst om binnen een korte periode meer merkbekendheid te realiseren, zijn SEA advertenties uitermate geschikt. Denk hierbij aan het op snelle en effectieve wijze genereren van traffic naar de website of het vergroten van je omzet. Mensen die Google raadplegen zien je SEA advertenties namelijk eerder dan de 'reguliere' zoekresultaten.

Meer informatie over marketing en internet?

Wil je meer informatie over marketing op internet en onze diensten? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Ons team van specialisten staat voor je klaar en helpt je graag met de online marketing van jouw bedrijf!

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord Limburg Ruim 13 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Info@crossinternet.nl
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.
+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )