Home  Klantenreacties 

Wij worden beoordeeld met een 9.9

De reacties van onze klanten zijn onze graadmeter voor succes.

Onze klanten over ons

Klanten vormen de belangrijkste pilaar van onze organisatie. Zij leggen een uitdaging bij ons neer, en wij zorgen voor een kwalitatieve, efficiënte en optimale oplossing. Samen werken we aan de realisatie van de online visie die onze klanten voor ogen hebben. Wanneer onze klanten tevreden, dan zijn wij tevreden. Dat is het uitgangspunt.

Benieuwd wat bestaande klanten van ons vinden? Onderstaand een greep uit de ervaringen met Cross Internet.

Dé ScheidingsMediator Jan Soons 8 / 10 Heb de website op mijn mobiele telefoon goed kunnen bekijken. Het ziet er zeer professioneel en overzichtelijk uit. Een goede vriend van mij reageerde zojuist in dezelfde geest. Klasse !
Ferocia B.V. Mark Daamen 10 / 10 Over onze samenwerking : Website ziet er echt goed uit. Mooie vorming en een professionele uitstraling wat onze doelgroep aanspreekt. Maar wellicht nog belangrijker; Cross Internet is een zeer prettige samenwerkingspartner die zich echt in mij als ondernemer inleeft.
MarGel Arlette van Geleuken 10 / 10 Heel tevreden met het eindresultaat. Fijne en duidelijke samenwerking. De website is overzichtelijk ingedeeld en vooral heel mooi!!
Grip op gamen André Parren 10 / 10 Omdat 'Grip op Gamen' meer is dan het boek, is er vanaf nu mijn site online met alle informatie over : voorlichting, trainingen, workshops, lezingen, etc. Michael Davidson en team van Cross Internet, bedankt alweer voor de super service!
HB logistiek Roy Hendrikx 10 / 10 Website snel opgeleverd volgens afspraak. Altijd bereikbaar voor vragen en merkbaar meer nieuwe klanten die eerste contact via website hebben gelegd.
Zakelijke Financieringsunie Roel dingen 10 / 10 Cross Internet heeft ons voorzien van een mooi design voor de nieuwe website waar we tot op heden alleen maar positieve reacties op hebben ontvangen. Meegedacht over de klantvriendelijkheid en vindbaarheid in Google. Mede dankzij de website weer veel nieuwe klanten blij mogen maken! Dank!
Elevate Finance Stefan Stals 10 / 10 Een bedrijf die goed luistert naar je wensen, meedenkt en zorgt voor een snelle oplevering van de website volgens de gemaakte afspraken. Voor alle online-gerelateerde vragen kun je bij Cross Internet terecht. Zou ze zeker aanbevelen!
Just Hair Jan Waals 10 / 10 Ben zeer tevreden over het werk van het team. Knap stukje werk verzet voor Justhair!
Personal bodycare Rick Cuijpers 10 / 10 Cross Internet levert daadwerkelijk super werk af, ze denken met je mee en adviseren je daar waar nodig is, ben er erg blij mee
LindaCare Linda Jacobs 10 / 10 Waardevol en betrouwbaar advies, snelle service en dienstverlening.
Model Experience 10 / 10 Zeer fijne en proactieve samenwerking die absolute vruchten heeft afgeworpen! Thanks Cross
Livingroom Yoga Josien Suntjens 10 / 10 Cross Internet denkt met je mee. Goede support, creatief, doortastend. Kortom ik ben erg tevreden en raad ze absoluut aan.
Krav Maga Limburg Maikel Niessen 10 / 10 Via de samenwerking met Loods 37 terecht gekomen bij Cross internet Marketing. ik was op zoek naar een logo voor mijn Krav Maga school en advies over de website. het team daar heeft me uitstekend mee geholpen en voor een mooi logo gezorgd. ook had ik een aantal artikelen geschreven en deze hebben zij voor mij herschreven op de manier zoals ik het eigenlijk zelf bedoelde. prima service en echt meedenkende mensen. Maikel Niessen Krav Maga Limburg
Models Included Amanda Brandts 10 / 10 Bedrijf met goed luisterend oor, welke veel waarde hecht aan de visie van de ondernemer. Jong gedreven en duidelijk ervaren team wat middels snelle service wel beloftes heeft waargemaakt in tegenstelling tot eerdere ervaring met webdesignburo + ook niet onbelangrijk een makkelijk en overzichtelijk te bedienen website beheersysteem ; een kind kan de was doen.
Jeannell Cosmetica Jeanne van der Hagen 10 / 10 Een organisatie met veel kennis en kunde. Cross Internet Marketing heeft oog voor zowel korte termijn als lange termijn doelstellingen van de ondernemer. Dankzij een gemakkelijk te bedienen CMS systeem zijn wij zelf in staat content te plaatsen. De organisatie levert behulpzame support en denkt goed mee in de realisatie. Wij zijn erg tevreden. Ga zo door!
Technisch Opleidingscentrum Zuid Jac van Geleuken 10 / 10 Tevreden met het resultaat!
Merkmeisjeskleding.nl Kenny Stevens 10 / 10 Ik wil jullie echt enorm bedanken. En ik zeg eerlijk deze overstap heeft ons bedrijf gered. Nogmaals bedankt en ga zo door :)
NieuwKans Annemieke Laverman 10 / 10 Zeer professioneel team, ieder pakt zijn rol zodat zaken/vragen direct opgepakt worden. Mooi, is de toegankelijkheid en verbinding die gemaakt wordt naar ons als klant. Partner die meedenkt, advies geeft en op de juiste manier ondersteunt, van het bouwen van de website tot data driven marketing. Cross Internet, een partij die ik veel ondernemers gun!
Tandzorg Oranjeplein Weert Wiesje van Osch 10 / 10 Voor onze tandartspraktijk in Weert zijn wij in zee gegaan met Cross Internet. We zijn zeer tevreden over hun manier van werken. Goede communicatie ; er wordt duidelijke info gegeven en het team gaat echt in op onze specifieke wensen. Uit het verloop blijkt dat de processen gesmeerd verlopen.
Project Vastgoed Weert Monique van Melick | Gemeente Weert 10 / 10 Ik ben erg tevreden, ze geven snel reactie op je vraag met goede inhoud en extra informatie.
Hypothekersunie B.V. Pascal Vrijenhoek & Renske Henderikx 10 / 10 Het resultaat van de website ziet er top uit. De zeer professionele en leuke manier waarmee jullie ons op weghelpen met de website en alle omliggende randzaken zoals mail, pc en huisstijl weten jullie op een goede manier neer te zetten. Aanrader voor andere geïnteresseerden!
Kerstpakkettenidee Dhr Coolen 10 / 10 Cross Internet is een competente internetspecialist met veel ervaring en vakkunde. Mede door hun inspanningen en meedenken is ons doel ruimschoots behaald.
OAMKB Sittard VOF Marina van Rossum 10 / 10 Dankjulliewel voor de goede zorgen & de mooie innovatieve samenwerking sinds 2009!
Loods 37 Robert Zegveld 10 / 10 Via via kwam ik terecht bij Cross Internet en had veel positieve reacties gehad over dat bedrijf. Ik heb toen contact opgenomen omdat ik problemen had met mijn website. site was niet up to date en had vaak een storing in het systeem zitten. Cross Internet heeft mij daarbij zeer goed geadviseerd en heeft mij dus ook goed geholpen met het vernieuwen van mijn huidige website. Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken. Met vriendelijke groet, Robert Zegveld
Vliegenenparkeren.nl Jeroen van den Eerenbeemt 10 / 10 Cross verzorgt inmiddels alweer een dikke 3 jaar de website van Vliegen en Parkeren en naar grote tevredenheid. Een gevarieerd team met deskundige mensen die op elk moment van de dag tijd voor je kunnen maken en waar je zo binnen kunt wandelen. De 5 sterren meer dan waard!
Garage Tom Gielis Tom Gielis 10 / 10 Meedenkend & mooi eindresultaat, contact over en weer goed. Kortom zeer tevreden over de gang van zaken.
Arits Haarstudio Thijs Arits 10 / 10 Duidelijk internetexperts. Ze weten hier online alles lijkt het. Proactief en werkend naar eindresultaat zie arits.nl voor het mooie resultaat.
Rob Papen Inspiration Soundware Rob Papen 10 / 10 De samenwerking verloopt uitermate goed met Cross. Ook de tips voor optimale samenwerking werpen zijn vruchten af. Ik probeer nu zelf ook zoveel mogelijk gestructureerd te werken bij nieuwe wensen en zo duidelijk mogelijk te zijn. Als er toch iets is ben ik blij dat jullie snel kunnen helpen. Dat waardeer ik zeer. Belangrijkste is het eindproduct en dat is de site. Deze loopt prima. Merk ook dat jullie in staat zijn om vrijwel alle wensen middels maatwerk in te bouwen.    Dus, super tevreden hoor!
Haarbusiness international BV Marco vd Berg 10 / 10 Via de innovatievoucher ben ik in contact gekomen met Antoine van de Kruijs van Cross. Daarvoor was ik gedurende een jaar met diverse bedrijven in gesprek omdat ik onze huidige website wilde vernieuwen. Eisen voor de nieuwe website zijn onder meer: Huidige ranking in Google behouden en verbeteren, frisse uitstraling met goede foto's, goede en duidelijke navigatie, goede koppeling met Google Adwards campagne, Link building, etc. Kortom geen mooie site in een donkere steeg. Bij het gesprek met Cross viel op dat ze zonder omwegen in gingen op mijn vragen en wensen, daarbij de juiste adviezen gaven en geen wollige verhalen en beloftes. Kortom de partij die ik zocht. Ook met de vernieuwde klantenservice & support gaat het steeds beter & we blijven continue vorderingen maken.
MarGel Marjo van Geleuken - MarGel 10 / 10 Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat Cross Internet Marketing een professioneel bedrijf is. Ze luisteren naar jou en maken hierop een mooie website die bij jouw wensen aansluiten. Het is een dynamisch bedrijf met snelle service. Wat ik erg belangrijk vind, dus super!
X-NRG B.V. Wim Brandts, Frans Weert 10 / 10 We hebben gisteren naar de site gekeken, ziet er al deftig uit. Knap stukje werk, zowel grafisch, als tekstueel inhoudelijk alsook compleetheid!!
Succesverhalen vertellen zichzelf. Onze klantencases laten onze werkelijke kracht zien
Model Experience Zeer fijne en proactieve samenwerking die absolute vruchten heeft afgeworpen! Thanks Cross
Just Hair Jan Waals Ben zeer tevreden over het werk van het team. Knap stukje werk verzet voor Justhair!
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Info@crossinternet.nl
Openingstijden Maandag: 09:00 - 17:00 Dinsdag: 09:00 - 17:00 Woensdag: 09:00 - 17:00 Donderdag: 09:00 - 17:00 Vrijdag: 09:00 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.
+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )