Home  Juridisch 

Alles over

Juridisch.

Op al onze transacties zijn onze algemene voorwaarden en disclaimer van toepassing.
Bekijk hier onze algemene voorwaarden, onze disclaimer en onze privacy cookieverklaring.

Privacy

Cross Internet zet net die stap extra voor ondernemers als het om het bereiken van online doelen gaat. Dit bereiken we door ons meer te verdiepen in de ideeën en het reilen en zeilen van onze cliënten. Maar net als iedere andere online professional hebben we ook te maken met de geldende wetten en regels. Wanneer je gebruik maakt van onze diensten en/of wanneer jij of jouw werkgever gegevens aan ons verstrekt, verwerken wij persoonsgegevens. Vanzelfsprekend gaan wij zeer zorgvuldig om met deze gegevens. Op onze privacy pagina leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken, waarom wij deze gegevens nodig hebben en hoelang we deze gegevens bewaren. De verwerkersovereenkomst maakt integraal onderdeel uit van onze algemene voorwaarden en is dan ook van toepassing op alle gegevens die wij in het kader van onze dienstverlening verzamelen en/of bewerken.

Intellectueel eigendom

De intellectuele eigendomsrechten op alle teksten, beelden, geluiden en programmatuur van deze site zijn voorbehouden aan Cross Internet. De inhoud van deze site is bestemd voor gebruik Cross Internet. Voor elk ander gebruik is vooraf toestemming van Cross Internet vereist.

Alle informatie op de site van Cross Internet is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up to date is. Cross Internet is hiervoor niet aansprakelijk en is tevens niet aansprakelijk voor informatie en/of prijzen welke op de site zijn geplaatst. Zoals bijvoorbeeld het assortiment, mededelingen en/of de gevolgen van hierdoor ontstane transacties. Foto´s getoond op de site kunnen afwijken van werkelijke producten en/of diensten en dienen slechts als voorbeeld. De algemene voorwaarden van Cross Internet zijn terug te vinden onder Algemene Voorwaarden.

Succesverhalen vertellen zichzelf. Onze klantencases laten onze werkelijke kracht zien
Lima-Group Thomas Kuijpers Wij van Lima intern transport werken al een tijdje samen met Cross internet. Wij ervaren het als een fijn bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn vakkundig en denken te allen tijde mee over eventuele ontwikkelingen en strategieën. Daarnaast waarderen wij de korte communicatielijnen en het persoonlijke contact. Bedankt hiervoor! Groet, Lima Intern transport.
Zakelijke Financieringsunie Roel dingen Cross Internet heeft ons voorzien van een mooi design voor de nieuwe website waar we tot op heden alleen maar positieve reacties op hebben ontvangen. Meegedacht over de klantvriendelijkheid en vindbaarheid in Google. Mede dankzij de website weer veel nieuwe klanten blij mogen maken! Dank!
Contact
Cross Internet Lindanusstraat 12-14 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:00 Dinsdag: 08:30 - 17:00 Woensdag: 08:30 - 17:00 Donderdag: 08:30 - 17:00 Vrijdag: 08:30 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1