Home  Online marketing   Fotografie  Onze specialiteiten

Fotografie

Trek de aandacht met professionele foto’s

Fotografie voor marketing door Beeldsterk

Professionele fotografie is onmisbaar voor jouw online marketing

In een wereld waar visuele content steeds belangrijker wordt, is de kwaliteit van de afbeeldingen die je gebruikt een directe weerspiegeling van de professionaliteit en betrouwbaarheid van je merk of bedrijf. Hoogwaardige foto's kunnen niet alleen de uitstraling van je website verbeteren, maar ook de geloofwaardigheid van je bedrijf versterken. Of het nu gaat om productfotografie die de kenmerken van je producten benadrukt, sfeervolle foto's die de waarden van je bedrijf vastleggen of portretten van je team die een persoonlijke touch toevoegen aan je bedrijfspresentatie, professionele fotografie is een investering die zichzelf terugbetaalt in termen van online zichtbaarheid en klantbetrokkenheid.

Vraag gratis consult aan

Wat voor soort foto’s gebruiken voor online marketing?

Er zijn verschillende vormen van fotografie voor online marketing met verschillende doeleinden, allemaal gericht op het effectief overbrengen van de boodschap van jouw bedrijf naar je doelgroep. Het is belangrijk om vooraf te bepalen waar de foto voor bedoeld is, welke uitstraling deze moet hebben en welke bijdrage deze levert aan het versterken van je merk. Een doordachte benadering van fotografie voor online marketing is belangrijk, waarbij de kernwaarden en identiteit van het bedrijf consistent worden weerspiegeld in de visuele content.

Een van de aspecten van het kiezen van de juiste foto's voor online marketing is om te weten wat je wilt uitstralen. Wil je een zakelijke uitstraling creëren die vertrouwen en professionaliteit uitstraalt? Of misschien wil je juist een meer informele en toegankelijke benadering hanteren om een band met je doelgroep op te bouwen. Het is belangrijk dat de foto's die je maakt, naadloos aansluiten bij de kernwaarden en het imago van jouw bedrijf. Daarvoor is het aanbevolen om een professionele fotograaf in te schakelen om hoogwaardige foto's te laten maken die perfect aansluiten bij jouw behoeften en doelen voor online marketing. Wij werken samen een ervaren en professionele videograaf en fotograaf Beeldsterk, gespecialiseerd in fotografie en videografie voor onder andere online marketingdoeleinden.

Fotografie door beeldsterk

Interessante vormen van fotografie voor online marketing

Er zijn veel verschillende vormen van fotografie die interessant kunnen zijn voor online marketing, maar enkele vormen komen vaak voor vanwege hun effectiviteit in het overbrengen van de boodschap van een bedrijf naar de doelgroep.

  • Productfotografie: Deze vorm van fotografie wordt gebruikt om de kenmerken en voordelen van jouw producten duidelijk te communiceren naar je doelgroep. Goed uitgevoerde productfoto's kunnen potentiële klanten overtuigen van de kwaliteit en het gebruiksgemak van je producten, wat kan leiden tot een hogere conversiegraad.
  • Sfeerfotografie: Sfeerfotografie wordt gebruikt om de essentie en de waarden van jouw merk vast te leggen en een emotionele band met je doelgroep op te bouwen. Door de juiste sfeer en emotie over te brengen, kun je potentiële klanten betrekken en een blijvende indruk achterlaten, waardoor ze zich verbonden voelen met je merk en eerder geneigd zijn om een aankoop te doen.
  • Teamfoto's: Het tonen van teamfoto's is een krachtige manier om de menselijke kant van je bedrijf te laten zien en het vertrouwen van je doelgroep te versterken door de gezichten achter het merk te tonen. Door je team te laten zien, geef je een persoonlijk tintje aan je merk en laat je zien dat er echte mensen zijn die klaar staan om je klanten te helpen en te ondersteunen.

Door het gebruik van deze verschillende vormen van fotografie creëer je een volledige en boeiende visuele ervaring die de online aanwezigheid van jouw bedrijf versterkt en de betrokkenheid van je doelgroep vergroot.

Foto's laten maken voor marketing door Beeldsterk

Content marketing

Content marketing is, naast SEO (Search Engine Optimization), een onmisbaar onderdeel van de online strategie van elk bedrijf. Het omvat het creëren en delen van waardevolle, relevante en consistente content om een specifieke doelgroep aan te trekken en te boeien. Deze content kan variëren van blogposts en artikelen tot video's en afbeeldingen. Fotografie speelt een rol in content marketing omdat het visuele aspect een krachtige manier biedt om de aandacht van het publiek te trekken en te behouden. Bij content marketing draait het allemaal om het vertellen van een verhaal en het overbrengen van een boodschap. Door middel van content fotografie kunnen bedrijven hun verhaal tot leven brengen en hun boodschap op een impactvolle manier communiceren. 

Afbeeldingen gebruiken om je vindbaarheid te vergroten

Naast het creëren van een betere gebruikerservaring op je website en het verhogen van de Click-Through Rate (CTR) op display- en social-mediacampagnes, kunnen afbeeldingen ook bijdragen aan een verbeterde zichtbaarheid in de zoekmachine van Google. Een van de belangrijkste manieren waarop afbeeldingen kunnen bijdragen aan de vindbaarheid is door het gebruik van alt-tags. Een alt-tag is een korte beschrijving die aan een afbeelding wordt toegevoegd om zoekmachines zoals Google te helpen begrijpen waar de afbeelding over gaat. Het is belangrijk om deze alt-tags zo nauwkeurig en beschrijvend mogelijk te maken, met relevante zoekwoorden die verband houden met de inhoud van de afbeelding en de pagina waarop deze wordt weergegeven.

Waarom is dit belangrijk voor Google? Google kan (nog) geen afbeeldingen 'zien' zoals mensen dat doen, dus het vertrouwt op alt-tags om de inhoud van afbeeldingen te begrijpen en te indexeren. Als een afbeelding een duidelijke en relevante alt-tag heeft, is de kans groter dat deze hoger wordt weergegeven in de zoekresultaten van Google Afbeeldingen, waardoor de kans op klikken toeneemt. Bovendien, wanneer veel bezoekers klikken op je afbeeldingen in Google Afbeeldingen, interpreteert Google dit als een teken dat de afbeelding relevant is voor de zoekopdracht, wat kan bijdragen aan een betere ranking in de zoekresultaten van Google.

Verbeter mijn online vindbaarheid

Fotografie voor marketing overleg

De persoonlijkheid van je bedrijf tonen

Met personal branding kun je de persoonlijkheid van je bedrijf tonen. Het sluit naadloos aan bij de authenticiteit van je bedrijf en stelt je in staat om te laten zien wie je bent, waar je voor staat, wat je kwaliteiten en specialiteiten zijn, en vooral wat jou onderscheidt van je concurrenten. Om je verhaal te versterken en een blijvende indruk achter te laten bij je doelgroep, is het van groot belang om gebruik te maken van beeldmateriaal om ook visueel je boodschap over te brengen. Dit kan variëren van fotografie van je diensten en producten, collega’s en medewerkers, locatie en werkplekken, tot projecten, evenementen en bijeenkomsten. 

Door te investeren in hoogwaardige fotografie die de persoonlijkheid van je bedrijf op een treffende manier weergeeft, kun je een blijvende indruk achterlaten bij je doelgroep en een sterke connectie opbouwen met potentiële klanten.

Wat kan Cross Internet voor jou betekenen op het gebied van fotografie

Online marketing begint bij je website, maar gaat verder dan alleen SEO en Google adverteren. Het gaat bijvoorbeeld ook om display targeting en display remarketingcampagnes, waarbij consistentie in uitstraling essentieel is. Professionele fotografie speelt een cruciale rol bij het creëren van een samenhangende en aantrekkelijke online aanwezigheid. Door crossmediaal gebruik te maken van hoogwaardig beeldmateriaal, kun je een hogere bekendheid genereren en de kans vergroten dat gebruikers klikken op je advertenties.

Daarom werken we samen met Beeldsterk, een professional op het gebied van fotografie en videografie. Dankzij deze samenwerking kunnen we jou volledig voorzien van online marketingcampagnes mét beeldmateriaal dat perfect aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Gratis consult aanvragen

Succesverhalen vertellen zichzelf. Onze klantencases laten onze werkelijke kracht zien
Grip op gamen
Grip op gamen André Parren Omdat 'Grip op Gamen' meer is dan het boek, is er vanaf nu mijn site online met alle informatie over : voorlichting, trainingen, workshops, lezingen, etc. Michael Davidson en team van Cross Internet, bedankt alweer voor de super service!
PEM hair make-up nails
PEM hair make-up nails Pem Meulendijks Super tevreden over de service van Cross. Anderhalf jaar geleden in contact gekomen voor mijn website & meteen super vakkundig geholpen. Ze hebben een prachtige website voor me gebouwd en binnen een half jaar stond mijn website op pagina 1 van Google voor bijvoorbeeld het woord "kapsalon" Ook nu als er tussendoor iets is staan ze gelijk klaar. Duidelijk en snel contact. Tevreden over de gehele website en alle personen binnen Cross internet die hieraan hebben meegewerkt. Super service!
Contact
Cross Internet Lindanusstraat 12-14 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:00 Dinsdag: 08:30 - 17:00 Woensdag: 08:30 - 17:00 Donderdag: 08:30 - 17:00 Vrijdag: 08:30 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
Locatie Cross Internet Nederweert
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.
Cookies op Cross Internet. Cross Internet gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken. Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring. Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren. We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina. Cookies accepteren
Cookie

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Contact opnemen
Onze formule voor meer klanten Klik voor meer informatie
Bereik meer klanten 1