Home  Online marketing bureau 

Cross Internet als online marketing bureau

Je klanten zijn meer dan ooit online te vinden. Des te belangrijker om als bedrijf online voorop te lopen en te zorgen dat bezoekers jouw website of webshop goed kunnen bereiken. Maar hoe doe je dit? Een goede online marketing is de sleutel tot het succes. Het leidt tot meer bezoekers en een hogere conversie. Als online marketing bureau helpt Cross Internet jou om de concurrentie ver achter je te laten en samen de groei van je organisatie te realiseren.

Webdevelopment
Rode vorm
Kantoor

Laten we praten

Veel klanten, dát is waar je uiteindelijk je geld mee verdient. Een website moet dan ook niet alleen mooi zijn en goed functioneren; hij moet ook uitstekend vindbaar zijn. Dát is de kracht van Cross Internet. Met onze landelijke dekking komen we gewoon bij jou langs om de mogelijkheden te bespreken! Laat een berichtje achter en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Contact opnemen
Jarenlang trackrecord (sinds 2006) en gecertificeerd door Google en Microsoft
Ook de technische knowhow in huis om websites en webshops structureel te verbeteren
Transparante rapportage over werkzaamheden en resultaten
Een fanatieke focus op jouw return on investment

Wie zijn wij - Cross Internet

Cross Internet is een full service online marketing bureau. Al ruim tien jaar helpen wij klanten bij het behalen van online succes. Dit doen wij door verschillende diensten aan te bieden waaronder een website laten maken. Naast deze dienst bieden wij ook online marketing aan onze klanten. Zo zorgen wij ervoor dat jouw website online staat en werkt ons online marketing team aan het zichtbaar maken van de website in de zoekmachines. Dankzij alle kennis en kunde onder één dak, kunnen wij jou helpen daar waar nodig is. Jij legt de focus op het ondernemen en wij regelen jouw online zaken.

"Dankzij alle kennis en kunde onder één dak, kunnen wij jou helpen daar waar nodig is."

HypothekenUnie Pascal Vrijenhoek & Renske Henderikx 10/10
AED Solutions Maurice Volleberg 9/10
Succesverhalen vertellen zichzelf

Wij kunnen je uiteraard informeren rondom de mogelijkheden op het gebied van webdesign en online marketing. Succesvolle klantrelaties vertellen je echter over onze werkelijke kracht.

Bekijk ons portfolio

Wat doet een online marketing bureau?

Online marketing, ook wel internet marketing genoemd, is een breed begrip en omvat alle onderdelen om je website of webshop online goed zichtbaar te maken voor je klanten. Dit betekent je website online beter vindbaar maken, meer leads genereren en het verhogen van de conversie. Hoe ga je aan de slag? Als ondernemer kan het lastig zijn om dit eigenhandig aan te pakken. Een online marketing bureau is gespecialiseerd in de online wereld en helpt je bij het optimaliseren van jouw online marketing. Aan de hand van je bedrijfsdoelen zal Cross Internet als marketing bureau een marketingstrategie op maat maken. Op basis van deze plannen kunnen diverse marketing activiteiten worden uitgevoerd, denk aan:

 • Website optimalisatie
 • Content optimalisatie
 • Effectieve communicatiestrategieën
 • Adverteren in Google

Hiermee neemt een online marketing bureau jouw zorgen uit handen en maken zij het behalen van je bedrijfsdoelen mogelijk.

Het bouwen van vindbare websites

Wat je beoogde online marketing doelen ook zijn; de basis van iedere effectieve online marketing strategie is een goede website. De website is immers hét platform waarop klanten hun aankoop kunnen doen en moet daarom optimaal functioneren. Dit begint bij het maken van een website, die veilig, overzichtelijk en functioneel is. Daarbij geldt dat een website over het juiste systeem en design moet beschikken. Dit is niet alleen belangrijk om door zoekmachines gevonden te worden, maar is ook bepalend voor de user experience. Wanneer je website immers niet aantrekkelijk is voor het publiek en niet naar behoren werkt, zullen bezoekers snel afhaken. Cross Internet is een allround marketing bedrijf die je graag helpt bij het optimaliseren van de website. Onze designers werken nauw samen met onze marketing experts en creëren samen een website of webshop die niet alleen geoptimaliseerd is, maar bovenal prachtig oogt.

Hebben we je al overtuigd?

Vul het formulier in en plan geheel vrijblijvend een gesprek, waarin we alle mogelijkheden kunnen toelichten

Contact opnemen
Blob

SEO: zoekmachine optimalisatie door een marketing bureau

Veelal worden websites en webshops door klanten gevonden met behulp van een zoekopdracht in zoekmachines zoals Google. Om ervoor te zorgen dat jouw website meer bezoekers ontvangt, is het van belang hoog in de zoekmachine te eindigen. Dit doe je door te investeren in zoekmachine optimalisatie. Met behulp van SEO zorgt Cross Internet als internet marketing bureau dat je webpagina organisch hoger zal scoren en het bezoekersaantal van je site zal stijgen.

Wat is SEO?

SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization en staat voor het optimaliseren van je website om op die manier organisch hoger in de zoekopdrachten van een zoekmachine te eindigen. Een hoge zoekpositie in een zoekmachine kan er immers alleen voor zorgen dat potentiële klanten je website bezoeken en hiermee de aankoop van je producten en diensten zullen stijgen. Om beter gevonden te worden door een zoekmachine, dienen je teksten relevant te zijn voor de zoekopdracht. Een SEO marketing bureau helpt je met het SEO optimaliseren van je website. Ben je benieuwd hoe jouw website scoort in Google? Vraag de SEO scan aan en ontdek het direct!

Afbeelding Cross Internet

SEO bureau voor SEO copywriting

Alle pagina's op je website dienen relevante en juiste informatie te bevatten die niet alleen door de zoekmachine wordt gevonden, maar ook door bezoekers als aantrekkelijk wordt beschouwd. Om passende teksten te schrijven, dient er een zoekwoorden onderzoek uitgevoerd te worden. Dit is mogelijk aan de hand van diverse marketing tools, waar wij als online marketing bureau toegang tot hebben. Hierbij wordt vastgesteld op welke woorden je doelgroep zoekt en waar de kansen voor een hoger bezoekersaantal liggen. Aan de hand van deze zoekwoorden kan er relevante content worden geschreven die informatief is voor bezoekers én beter door Google wordt gevonden. SEO copywriting zorgt hiermee voor meer leads en het genereren van een hogere conversie. Als SEO bureau geven we je graag meer tips over SEO copywriting of kunnen onze ervaren copywriters deze teksten voor je schrijven.

Contact opnemen

Plan een geheel vrijblijvend formulier in

Vul het formulier in en wij bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.

Rode vorm
Afbeelding Cross Internet

De beste online marketing strategie

Om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten en klanten te bereiken, moet je online gezien worden. Dit betekent niet alleen het hebben van een functionele en aantrekkelijke website, maar ook het beschikken over een goed communicatieplan als onderdeel van je online marketing strategie. Er zijn verscheidene manieren om een bepaalde boodschap over te brengen. Met behulp van een internet marketing bureau krijg je inzicht in welke communicatievorm het meeste geschikt is om de doelgroep voor je organisatie te bereiken. Zo kunnen we je van dienst zijn met onder andere e-mail, social media en affiliate marketing.

Development

E-mail marketing

E-mail marketing is onderdeel van online marketing om leads te genereren en de conversie te verhogen. Deze vorm van online marketing is een goede manier om zeer gericht met iemand te communiceren die je website al eerder heeft bezocht. Dit kan gaan om bestaande klanten of potentiële klanten. Door op het juiste moment het juiste bericht te versturen, haal je klanten zo ver je website opnieuw bezoeken en een aankoop te doen. Als marketing bedrijf beschikken we over de juiste expertise om e-mail marketing toe te passen. Aan de hand van data en analyse versturen we een effectief bericht op het moment dat de klant interesse toont en zorgen we voor optimale conversie.

Michael
"We zorgen ervoor dat je website altijd up and running is zodat je doelgroep ieder moment van de dag de website kan bezoeken." - Michael Davidson

Social media marketing

Is je organisatie niet goed zichtbaar op social media? Social media wordt massaal gebruikt en is daarom een belangrijk onderdeel om te communiceren met je doelgroep.
Social media marketing is een eenvoudige en relatief goedkope manier om mensen te bereiken en de aanwezigheid van je bedrijf op één of meerdere sociale platforms te benutten. Met welk doel dit moet worden ingezet, is geheel aan jou. Wil je meer leads verkrijgen, een optimale klantenservice creëren of de naamsbekendheid vergroten? Wat je doelen ook zijn, social media marketing is een effectieve manier om de online marketing van je organisatie te verbeteren.

Affiliate marketing

Bij het genereren van een groter bereik voor je website of webwinkel kan affiliate marketing een handje helpen. Affiliate marketing is een online marketing activiteit waarbij je website of webshop wordt gepromoot door een externe website. Deze promotie leidt vervolgens tot meer leads en sales voor je bedrijf. In ruil voor de promotie betaal je als website eigenaar een commissie. In sommige gevallen betaal je al wanneer een consument op de advertentie klikt, andere keren betaal je wanneer de consument ook daadwerkelijk iets koopt binnen jouw webwinkel via deze affiliate link.  Als internet marketing bureau kan Cross Internet je bijstaan in het oprichten van een affiliate marketing campagne, het verbeteren en onderhouden van deze campagne en het grafisch design te verzorgen ter promotie.

"Er zijn tal van manieren om jouw website naar de top te helpen"

Meer conversie met zoekmachine adverteren

Het vinden van een dienst of product doen mensen tegenwoordig massaal via een zoekmachine, zoals Google. Het is dus van groot belang om als bedrijf met de juiste zoektermen zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te eindigen. Dit kun je doen met zoekmachine optimalisatie of te kiezen voor SEA. Search Engine Advertising heeft ten opzichte van SEO meerdere voordelen:

 • Direct bovenaan in zoekresultaten Google
 • Doelgericht adverteren
 • Resultaten direct zichtbaar en meetbaar

Een SEA campagne is eenvoudig op basis van je doelen in te richten en geeft de mogelijkheid om heel gericht voor een bepaalde groep te adverteren. Zo zorg je met deze online marketing strategie dat enkel relevante bezoekers je website of webwinkel bekijken. SEA is hiermee een snelle manier om de conversie te verhogen. Een SEA campagne vraagt om deskundigheid en specifieke kennis over Adwords. Het is daarom raadzaam je te laten bijstaan door een marketing bedrijf. Cross Internet beschikt als officieel Google partner over deze expertise. Wij gaan op zoek naar relevante zoektermen, voeren de campagne uit en analyseren de resultaten; dit alles voor de groei van jouw onderneming.

Afbeelding Cross Internet

Het vinden van een marketing bureau dat bij je past

In de praktijk blijkt het vaak nog heel lastig te zijn om een goed marketingbureau te kiezen. Dit is ook niet vreemd, aangezien het aanbod online marketing bureaus heel groot is. Hoe selecteer je hieruit het juiste marketing bureau? Een goed bureau weet zich te onderscheiden door 4 eigenschappen:

 • Helder en transparant
 • Allround vakkennis
 • Meetbare doelstellingen
 • Analyses en inzichten

Naast deze punten staat er bovenal voorop dat je een goed gevoel moet hebben bij het marketing bedrijf en je wensen, bedrijfsprofilering en visie echt begrepen worden. Cross Internet hecht veel waarde aan een goed samenspel met de klant. Wij werken niet alleen voor de klant, maar willen juist mét de klant werken. Dit doen we door een transparante, eerlijke en betrouwbare samenwerking aan te gaan. We zijn benieuwd naar je wensen, visie en doelen voor de toekomst. Het is immers van belang dat je online marketing hierop aansluit. Aan de hand van deze behoeftes, creëren we een optimaal plan waar wij én jij achterstaan. Onze online marketeers gaan vervolgens aan de slag om je online marketing te optimaliseren, met als uiteindelijke resultaat: het behalen van je bedrijfsdoelen.

Vraag direct jouw gratis persoonlijke consult aan

Wil je graag ontdekken of jij en Cross Internet een goede match zijn? Wij nodigen je graag uit voor een gratis eerste gesprek waarin we elkaar beter leren kennen en je alle mogelijkheden van online marketing ontdekt. Neem contact met ons op.

Contact opnemen
Consult aanvragen

Op zoek naar een online marketing bureau met expertise?

Het maximale uit je bedrijf halen, dat is waar iedereen naar streeft. Snel gevonden worden door je doelgroep, hen overtuigen van je kwaliteiten en dit laten voortvloeien in een aankoop van je product of dienst. Dit alles vraagt om een optimale functionering van je online marketing. Laat Cross Internet je helpen bij het optimaliseren van je online marketing. Van zoekmachine optimalisatie, Google Ads tot professionele webdesign; als online marketing bureau beschikken wij over allround expertise en ervaring om de online marketing van je organisatie effectief aan te pakken. Samen zorgen we ervoor dat de doelen van je organisatie bereikt worden.

Contact opnemen met Cross Internet

Ben jij nou benieuwd geworden wat wij voor jou kunnen betekenen en wil jij meer weten over onze online marketing diensten? Neem dan contact op voor het maken van een gratis en vrijblijvende afspraak waar we de mogelijkheden bespreken. Met behulp van ons uitgebreid dienstenaanbod helpen wij jou met het behalen van online succes!

Contact
Cross Internet Lindanusstraat 12-14 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:00 Dinsdag: 08:30 - 17:00 Woensdag: 08:30 - 17:00 Donderdag: 08:30 - 17:00 Vrijdag: 08:30 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
Locatie Cross Internet Nederweert
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.
Cookies op Cross Internet. Cross Internet gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken. Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring. Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren. We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina. Cookies accepteren
Cookie

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Contact opnemen
Onze formule voor meer klanten Klik voor meer informatie
Bereik meer klanten 1