Home  Online service   Cybersecurity  Onze specialiteiten

Bescherm je tegen online bedreigingen

Innovatieve Cyber Security

Bescherm én beveilig je organisatie tegen kwaadwilligen door een ondoordringbare beveiliging op te zetten. Maar waar begin je met het implementeren van cyber security? Door samen te kijken naar wat nu écht telt voor jouw organisatie, weten wij exact wat onze eerste stappen worden en stellen wij een plan voor je op. Zo kunnen wij een ‘development omgeving’ van je website creëren en daar testen op eventuele pijnpunten. Ben je benieuwd wat Cross Internet voor jouw cyber security kan betekenen? Lees dan verder.

Wat is cyber security eigenlijk? 

Cyber security staat voor het beveiligen van je programma’s, netwerken en systemen tegen cyberaanvallen. Deze cyberaanvallen zijn meestal bedoeld om toegang te krijgen tot gevoelige informatie of om verstoringen in normale bedrijfsprocessen te veroorzaken. Het implementeren van effectieve maatregelen kan een uitdaging zijn dat continu ontwikkelingen vraagt. Dit komt doordat de cyberaanvallen in de loop van de tijd steeds innovatiever worden. De oplossing? Implementatie van innovatieve cyber security methodieken! Bekijk hieronder onze mogelijkheden:

Cybersecurity mogelijkheden:

Kwetsbaarheden
scan

Website beveiliging

 • Eenmalige scan
  Herscan na oplossing van high risks.
 • Kwartaal scan
  Herscan na oplossing van high risks.
Aanvullend: Mogelijkheid tot het opzetten van een online 'test-locatie'.
Web applicatie penetratie test

Website beveiliging

 • Kwetsbaarheden
  Controleert de kwetsbaarheden in een webapplicatie en/of IT netwerken.
 • Veelvoorkomende fouten
  Controle op veel voorkomende configuratie- design- én programmeerfouten.
 • OWASP Top 10
  Extra aandacht naar de top 10 beveiliging gerelateerde aspecten (OWASP Top 10).
Interne vulnerability scanning

Netwerk beveiliging

 • Risico's en kwetsbaarheden scan
  Om hacking te voorkomen.
 • Geautomatiseerde scans
  Geen lastige handelingen vereist voor de scan (scan zo vaak je wilt!).
 • Rapportages
  Inzicht in noodzakelijke informatie m.b.t. kwetsbaarheden en lekken in het netwerk.

Kwetsbaarheden scan door derde

Tijdens deze scan(s) wordt er gekeken naar de huidige status van het domein. Er wordt een computerprogramma op je website losgelaten die met verschillende geleerde algoritmes je website/webshop probeerd te hacken. Op deze manier worden veel voorkomende hackmethoden getest. Is je website up-to-date? Of is het juist tijd voor vernieuwing? Om antwoorden op deze vragen te krijgen kunnen we enkele maatregelen treffen. Zo kunnen we, om eventuele problemen op de live website te voorkomen, bijvoorbeeld een development omgeving opzetten. In deze online omgeving kunnen de cyber security specialisten aan de slag met het testen van de server en codering van je website. De kosten voor het opzetten van een development omgeving zijn afhankelijk van de afgenomen hosting.

Web applicatie penetratie test

Helaas krijgen steeds meer bedrijven te maken met cybercrime. En niet alleen het aantal stijgt, maar de cyberaanvallen worden ook steeds complexer én geavanceerder. Om vandaag de dag immuun te blijven tegen zulke aanvallen, is het niet voldoende meer om je personeel enkel op de hoogte te brengen van de beveiligingsmaatregelen. Het netwerk dient ondoordringbaar te zijn. Door regelmatig de beveiliging hiervan op de proef te stellen, verkrijg je belangrijke informatie over eventuele lekken, of zwakke punten. Dit kun je voorkomen door een penetratietest die wordt uitgevoerd door cyber security specialisten. Zij gaan handmatig op zoek naar de mogelijke interne kwetsbaarheden. De duur van deze test is afhankelijk van de grote van je website en kan tot enkele dagen oplopen. Maar wat wordt er onderzocht tijdens een penetratietest? Tijdens deze test wordt er gecontroleerd of een niet geautoriseerde via het internet toegang kan verkrijgen tot jouw website. Deze web applicatie penetratie test, test op de meest voorkomende fouten: programmeer-, configuratie-, en design fouten. 

Interne vulnerability scanning

De manieren en vaardigheden waarmee hackers zich ontwikkelen stijgt continu. Ze zitten bovenop nieuwe mogelijke kwetsbaarheden die dagelijks kunnen ontstaan in de gebruikte internet systemen. Wil jij de hackers voor zijn? Dan is de Interne Vulnerability Scan de oplossing hiervoor. Door geautomatiseerde scans word je op de hoogte gehouden van eventuele lekken en nieuwe kwetsbaarheden. Deze scan vind zich volledig binnen het interne netwerk plaats. Mocht er sprake zijn van een eventuele lek of kwetsbaarheid, dan zorgt dit ervoor dat jij het probleem al kunt oplossen voordat de hackers dit hebben achterhaald. 

Direct een beveiligde online omgeving realiseren?

Het hebben van een betrouwbare én een beveiligde online omgeving een absolute 'must'. Om de veiligheid van je systemen, software en gegevens te waarborgen biedt Cross Internet je de mogelijkheid aan om een uitgebreide 'veiligheidscheck' uit voeren. Benieuwd naar de mogelijkheden rondom cyber security voor jouw organisatie? Neem dan direct contact met ons op!

Succesverhalen vertellen zichzelf. Onze klantencases laten onze werkelijke kracht zien
Vliegenenparkeren.nl Jeroen van den Eerenbeemt Cross verzorgt inmiddels alweer een dikke 3 jaar de website van Vliegen en Parkeren en naar grote tevredenheid. Een gevarieerd team met deskundige mensen die op elk moment van de dag tijd voor je kunnen maken en waar je zo binnen kunt wandelen. De 5 sterren meer dan waard!
AED Solutions Maurice Volleberg Ziet er goed uit, dank jullie wel!

We zijn zeer tevreden over Cross, afspraken worden nagekomen en jullie helpen ons goed in het opzetten van de nieuwe website.

Resultaat mag er zeker zijn, dank hiervoor!
Contact
Cross Internet Lindanusstraat 12-14 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:00 Dinsdag: 08:30 - 17:00 Woensdag: 08:30 - 17:00 Donderdag: 08:30 - 17:00 Vrijdag: 08:30 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1