Jouw eigen webdesign
Complete website laten maken
Website laten maken
Webshop laten maken
Webdesign laten maken
Webdesign
Home  Webdesign 

Webdesign bureau mét nieuwe klantgarantie!*

Bij het laten maken van een moderne en professioneel webdesign komt veel meer kijken dan je denkt. Een mooi webdesign in namelijk hartstikke fijn, maar het moet ook functioneel zijn en uiteindelijk iets opleveren. Jouw website is namelijk hét visitekaartje voor de klant. Wil jij meer halen uit jouw website of ben je op zoek naar een nieuw webdesign? Bekijk hier wat Cross Internet voor jouw bedrijf kan betekenen.

*Nieuwe klantgarantie is uniek in de markt. We kunnen ons voorstellen dat je hier graag meer over wilt weten. Lees er hier meer over.

Kantoor

Laten we praten

Misschien zitten we niet direct bij jou om de hoek, toch heb je onze website gevonden. Een webdesign moet namelijk niet alleen mooi zijn en goed functioneren; uiteindelijk moet je website ook goed worden gevonden. Dát is de kracht van Cross Internet. Met onze landelijke dekking komen we gewoon bij jou langs om de mogelijkheden te bespreken! Laat een berichtje achter en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Contact opnemen
Jarenlang trackrecord (sinds 2006) en gecertificeerd door Google en Microsoft
Ook de technische knowhow in huis om websites en webshops structureel te verbeteren
Transparante rapportage over werkzaamheden en resultaten
Een fanatieke focus op jouw return on investment

Wie zijn wij - Cross Internet

Cross Internet is een full service online marketing en webdesign bureau. Al ruim tien jaar helpen wij klanten bij het behalen van online succes. Dit doen wij door verschillende diensten aan te bieden, waaronder professioneel webdesign. Naast te fungeren als een webdesign agency, bieden wij ook online marketing aan onze klanten. Zo zorgen wij ervoor dat jouw website online staat en werkt ons online marketing team aan het zichtbaar maken van de website in de zoekmachines. Dankzij alle kennis en kunde onder één dak, kunnen wij jou helpen daar waar nodig is. Jij legt de focus op het ondernemen en wij regelen jouw online zaken.

"Dankzij alle kennis en kunde onder één dak, kunnen wij jou helpen daar waar nodig is."

HypothekenUnie Pascal Vrijenhoek & Renske Henderikx 10/10
AED Solutions Maurice Volleberg 9/10
Succesverhalen vertellen zichzelf

Wij kunnen je uiteraard informeren rondom de mogelijkheden op het gebied van webdesign en online marketing. Succesvolle klantrelaties vertellen je echter over onze werkelijke kracht.

Bekijk ons portfolio

Hoe belangrijk is webdesign?

Een vraag die velen zich wellicht stellen, ‘hoe belangrijk is het laten maken van een goed webdesign’? Hier kunnen wij als full service online marketing bureau natuurlijk maar een juist antwoord op geven: Ontzettend belangrijk! Jouw webdesign bepaalt namelijk voor een groot gedeelte de gebruiksvriendelijkheid van de klanten. Bestaat jouw homepage uit een onoverzichtelijke pagina waar het doel van de website niet snel duidelijk wordt gemaakt? Dan haken de bezoekers (en potentiële klanten) natuurlijk af. Een goed en professioneel webdesign draagt dus bij aan het genereren van traffic en het verhogen van de conversie. Wil jij online succes behalen met jouw website of webshop? Dan is een modern en professioneel webdesign door ons webdesign bureau onmisbaar!

Hulp inschakelen van Cross Internet

Wij hebben als full service online marketing bureau al jaren lang ervaring met het maken van webdesigns voor onze MKB klanten. Dit doen wij dan ook al jaren met veel passie en plezier. Onze diensten zijn zo ingericht dat je kunt kiezen wat het best bij jouw wensen past. Interesse in webdesign door ons webdesign bureau? Dan heb je keuze uit de volgende diensten:

  • Webdesign op maat
  • Website redesign

Daniël Weert - Kerstpakketen.Expert :
"Zeer kundig team! Onze website 'Kerstpakketen.Expert' hebben ze zeer professioneel naar de top in Google gebracht nadat ze 1st enkele voorname werkprocessen voor ons hebben gedigitaliseerd. Contact verloopt tot op heden prettig en de medewerkers maken elk waar wat ze beloven. "

Online marketing

De optimale marketingmix toegepast voor jouw situatie. Ontdek wat wij voor je organisatie kunnen betekenen.

Meer websitebezoekers Verhoog je conversies Laat je omzet groeien
Meer over online marketing
Websites

Conversiegerichte websites, geheel op maat voor jouw bedrijf. Lees meer over de mogelijkheden voor websites.

Volledig maatwerk Responsive website Flexibele werkomgeving
Meer over webdevelopment
Webdesign

Heb je al een website en wil je hiervoor een nieuw design? Wij ontwerpen unieke design, volledig in lijn met je huisstijl.

Uniek ontwerp Eigen huisstijl Conversie gericht
Meer over webdesign

Hebben we je al overtuigd?

Vul het formulier in en plan geheel vrijblijvend een gesprek, waarin we alle mogelijkheden kunnen toelichten

Contact opnemen
Blob

Houd controle over de webdesign kosten

Webdesign kosten door een webdesign bureau kunnen nog wel eens hoog oplopen, afhankelijk van het ontwerp van jouw website en alle functionaliteiten. Wil je nou zelf de webdesign kosten in hand houden of heb je een bepaald budget voor het webdesign van jouw website? Als webdesign agency werken wij uitsluitend met op maat gemaakte designs. Hierdoor kunnen wij precies binnen jouw gewenst budget blijven en een prachtige website creëren. Doordat je zelf bepaalt wat je allemaal wil toevoegen, heb je ook zelf de webdesign kosten in handen. Door met onze professionals rondom tafel te zitten, wordt al snel duidelijk wat je kunt verwachten. Ga je van start met een nieuw webdesign met Cross Internet als partner? Dan maken wij een voorstel waarin alle werkzaamheden in staan die wij voor jou gaan uitvoeren. Op deze manier blijven wij transparant naar al onze klanten en kom je niet voor onverwachtse kosten te staan. Wij maken jouw professioneel webdesign betaalbaar.

Responsive webdesign: een must have

Veel consumenten gebruiken steeds vaker hun mobiele telefoon of tablet voor het opzoeken van informatie op het internet. Hier heeft de opkomst van de smart phone aan bijgedragen, informatie van het internet is ook vanaf een mobiele telefoon goed beschikbaar. Daarom is het ook des te belangrijk om een responsive webdesign te hebben. Een responsive webdesign past zich aan aan verschillende soorten apparaten. Dit wilt zeggen dat jouw website ook goed te bekijken is op een mobiele telefoon of tablet zonder dat belangrijke informatie verloren gaat. Hierdoor kunnen potentiële klanten ook op hun mobiele apparaat informatie opzoeken, een bestelling plaatsen of contact opnemen.

Afbeelding Cross Internet

Hoe vind je een geschikt webdesign bureau?

Wanneer je een webdesign wilt laten maken voor jouw bedrijfswebsite, is het van belang een deskundige partij als webdesign bureau te kiezen die verstand van zaken heeft. Er is een enorm aanbod aan bedrijven die graag een website voor jou willen maken. Uit dit aanbod dien jij een partij te vinden waarmee het klikt en die de kennis in huis hebben om de werkzaamheden voor jou uit te voeren. Zo werken veel webdesign bureaus met wordpress, een opensourcesoftware om websites en webdesigns te realiseren. Natuurlijk is dit een optie wanneer je een simpel webdesign wilt, maar je bent hierbij wel afhankelijk van de software en alle mogelijkheden die hierbij komen kijken. Daarnaast zijn er ook sitebouwers die zich meer richten op het programmeren van de websites en natuurlijk webdesigners die zich richten op het visuele plaatje.

De best mogelijke partij om in te schakelen, is een combinatie van site bouwers en designers. Zo kun jij een prachtig webdesign laten maken door een professionele designer en gelijk alle functionaliteiten zoals bijvoorbeeld applicaties in de website laten bouwen. Kies je voor een online marketing bureau die dit allemaal in huis heeft? Dan krijg je naast een goed werkend professioneel webdesign ook nog eens hulp en advies met de online communicatie en het online vindbaar maken van de website.

Contact opnemen

Plan een geheel vrijblijvend formulier in

Vul het formulier in en wij bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.

Rode vorm
Afbeelding Cross Internet

Let op het portfolio van de sitebouwer

Een belangrijke tip die wij graag meegeven wanneer je op zoek gaat naar een sitebouwer is: neem een kijkje in het portfolio van de sitebouwer. Hier kun je de voorgaande resultaten van de sitebouwer beschouwen en zelf bepalen of dit soort designs jou aanspreekt. Soms kan het ook nog wel eens handig zijn om naar de site van de sitebouwer zelf te kijken. Vind je deze site zelf overzichtelijk en modern? Dan kun je rekenen op een zelfde soort modern design. Bekijk hier ons portfolio.

SEO diensten inclusief?

Natuurlijk is een overzichtelijk en modern webdesign belangrijk om te hebben, maar even belangrijk is het implementeren van SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, op je website. SEO zorgt er namelijk voor dat jouw website goed vindbaar is voor zoekmachines. Wil je dat potentiële klanten jouw prachtige website ook daadwerkelijk bezoeken? Dan zul je SEO op je website moeten toepassen om dit te realiseren.

Ga je op zoek naar een partij die een prachtig webdesign voor je kunnen maken? Dan raden wij jou aan op zoek te gaan naar een webdesign bedrijf die dit allemaal in huis heeft. Al jouw website gerelateerde diensten worden door slechts één bedrijf onder handen genomen. Dit werkt voor zowel jou als voor de webdesigner heel efficiënt.

Development

Hoe lang duurt het laten maken van een professioneel webdesign?

Het laten maken van een uniek webdesign, hoe lang duurt dat? Een vraag die ongetwijfeld vaak gesteld wordt bij website bouwers en online marketingbedrijven. Natuurlijk hangt de tijdsduur af van het soort website dat je wenst. Om hier zo goed mogelijk antwoord op te kunnen geven, maken we onderscheid in twee soorten websites.

Kleinere websites bestaan vaak uit een twintigtal pagina’s die niet veel meer bevatten dan duidelijke contactmomenten en SEO geoptimaliseerde teksten. Hier kunnen altijd nog elementen aan worden toegevoegd zoals een fotogalerij of een blogpagina. Inhoudelijk zit de website dus vrij eenvoudig in elkaar waardoor het laten maken van een kleinere website inclusief bijpassend webdesign ongeveer 4 weken in beslag kan nemen.

De geavanceerde websites bevatten vaak meer pagina’s en functiemogelijkheden waardoor de website zich onderscheid van de kleinere websites. Zo is het bij de geavanceerde website mogelijk hier extra functionaliteiten aan toe te voegen die meer tijd en vereisen.

Michael
"We zorgen ervoor dat je website altijd up and running is zodat je doelgroep ieder moment van de dag de website kan bezoeken." - Michael Davidson

Webdesign bureau, marketing & SEO

Marketing heeft zich grotendeels verplaatst naar het internet. Grote reclame borden en posters hebben plaats gemaakt voor online reclame en zichtbaarheid. Binnen de online wereld kunnen we nu gericht targetten op de juiste online doelgroep. Dit betekent wel dat je de nodige stappen met je website moet doorlopen om deze doelgroep op de meest efficiënte manier te bereiken. Hieronder leggen wij precies uit welke 3 stappen echt onmisbaar zijn bij het realiseren van een professioneel en conversie en/of lead converterende website.

"Een prachtig webdesign komt pas echt tot zijn recht als je website goed vindbaar is"

Op jouw doelgroep inspelen met het juiste webdesign

Het is ontzettend belangrijk dat jouw website niet alleen overzichtelijk is, maar ook aantrekkelijk voor de juiste doelgroep. Verkoop jij medische producten en hulpmiddelen? Dan wil je natuurlijk graag een professionele en betrouwbare uitstraling. Ben je in het bezit van een meisjeskleding webshop met onwijs veel hippe en kleurrijke merken? Dan mag jouw website, naast overzichtelijkheid, ook zeker wel wat vrolijkheid en kleur uitstralen. Het webdesign speelt dus een belangrijke rol voor jouw doelgroep en de aantrekkelijkheid van de website.

Jouw website zichtbaar maken met marketing & SEO

Met marketing en SEO maak je je website beter vindbaar in de zoekmachines. Dit is van groot belang om jouw concurrenten bij te blijven en een goede positie binnen de zoekmachines te behalen. wanneer jouw bedrijf zich in een concurrerende branche bevindt.

Veelgestelde vragen

We helpen je graag met het beantwoorden van je vragen. Staat jouw antwoord niet ertussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat betekent webdesign?

Het ontwikkelen en vormgeven van websites en webshops. Dit wordt vaak met oog op merkidentiteit, gebruiksvriendelijkheid én conversie ontworpen. Meer weten over gebruiksvriendelijkheid? Vaak wordt er bij webdesign gesproken over de ‘voorkant’ van de website, ook wel eens ‘front-end’ genoemd.

Wat is een responsive webdesign?

Een responsive webdesign betekent dat de website zich aanpast naar het apparaat waarop het wordt weergegeven. Bijvoorbeeld: een desktop heeft een breder beeldscherm dan een mobiele telefoon. Een responsive webdesign speelt tevens ook een rol in de gebruiksvriendelijkheid wat zich weer vertaald in betere resultaten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Hoe belangrijk is webdesign?

Zeer belangrijk! Tegenwoordig zijn de online landschappen gevuld met concurrentie. Wil jij jezelf onderscheiden van hen? Dan kun je dit doen door met je webdesign uit te stralen waar je merk, organisatie of bedrijf voor staat, wat jullie uniek maakt en door een prachtig webdesign te ontwikkelen.

Waar voldoet een goed webdesign aan?

Een goed webdesign straalt je merk uit zodat de bezoekers (potentiële klanten) direct een goed gevoel bij het bezoek hebben. Daarnaast is een goed webdesign ontwikkeld voor de gebruikers en speelt gebruiksvriendelijkheid hier een belangrijke rol. Een te complex ontwerp schrikt de gebruikers namelijk af. Belangrijk in een goed webdesign: de wensen en verwachtingen van je doelgroep!

Afbeelding Cross Internet

Laat een positieve indruk achter met jouw website

Wist je dat de eerste indruk telt? Deze uitdrukking is niet alleen toepasbar bij het ontmoeten van mensen, maar zeker ook bruikbaar binnen de online wereld van websites en webshops. Een website die in de eerste paar seconden een goede indruk achterlaat met een overzichtelijk webdesign, heeft vaak al een steentje voor ten aanzien van de concurrent. De consument heeft namelijk veel meer aan een duidelijke website of webshop waar staat aangegeven wat er allemaal op te vinden is. Is dit niet het geval? Dan is de consument binnen enkele klikken op de website van de concurrent. Om dit te voorkomen is het laten maken van een professioneel en overzichtelijk webdesign gewenst.

Kies je ervoor om dit webdesign bij Cross Internet te laten maken? Dan krijg jij een prachtige website of webshop waarmee je jouw bedrijf kunt onderscheiden van de concurrent. Wij zorgen voor een professioneel webdesign die volledig is aangepast aan jouw doelgroep. Op deze manier kan er worden ingespeeld op die eerste positieve indruk bij de potentiële doelgroep. Daarbij zorgt ons team ervaren webdesigners ook nog eens voor een goed converterende website die het maken van een aankoop of het achterlaten van gegevens stimuleert. Een positieve indruk achterlaten doe je met een professioneel webdesign, wij van webdesign bureau Cross Internet helpen jou hier graag bij! Wij opereren door heel Nederland, dus je kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor webdesign in Limburg.

Neem contact met ons op.

Producten verkopen in een eigen webshop

Consumenten kopen steeds meer producten via het internet, en dankzij de technologische ontwikkelingen is dit ook steeds gemakkelijk. Met slechts enkele klikken bestel je een product online en ligt het het liefst de volgende dag al op de deurmat. Dankzij deze ontwikkelingen binnen het online bestellen, zijn ook de verwachtingen van de consument omhoog gegaan. Dit betekent dat jij als winkel niet achter kunt blijven met slechts enkel een fysieke winkel, ook online willen consumenten producten kunnen afnemen in het gemak van hun eigen huis.

Wil jij beginnen met producten verkopen via het internet of wil je je website uitbreiden met een webshop? Kies dan bij Cross Internet voor een webdesign met webshop. Wij ontwerpen een prachtige website inclusief een webshop die goed past bij de producten die jij wilt gaan verkopen en tevens ook de doelgroep. Op deze manier houden wij niet alleen rekening met jouw wensen, maar natuurlijk ook de wensen van de uiteindelijke klant. Met onze vele jaren ervaring hebben wij alle deskundigheid in huis om een webdesign met webshop te maken voor al onze MKB klanten.

Vraag direct jouw gratis persoonlijke consult aan

Door het maken van een gratis persoonlijk consult krijgen wij een duidelijk beeld van je wensen en eisen. Neem nu direct contact met ons op voor een gratis consult.

Contact opnemen
Consult aanvragen

Webdesign inclusief een blog

Wil jij als ondernemer meer informatie aan jouw bezoekers verschaffen? Dan is een webdesign met een blog wellicht iets voor jou. Naast het verkopen van producten, heb je ook nog een de ruimte om leuke en nuttige blogs over de producten te schrijven. Voeg meer waarde voor jouw klanten toe door het geven van de best mogelijke informatie. Tegelijkertijd steunt dit ook de verkoop van jouw producten. Met een blog kan je dit op een laagdrempelige en leuke manier doen zonder dat je je hele website hoeft vol te maken met tekst en beschrijvingen. Graag een website met blog laten maken? Dat kan bij Cross Internet. Wij creëren een webdesign met blog die volledig aansluit bij jouw website of webshop. De blog is gemakkelijk bij te houden in ons eigen CMS.

"Een blog is een goede manier om je website meer online vindbaarheid te laten genieten"
Afbeelding Cross Internet

Een eigen plekje voor jouw website met hosting

Ook voor hosting kun je terecht bij Cross Internet, jouw website heeft namelijk ook een plekje op de server nodig. Als online marketing bureau kun je ervan uit gaan dat wij er alles aan doen om downtime te voorkomen en zo snel mogelijk te verhelpen. Daarom staan wij dan ook altijd voor onze klanten klaar. Daarbij adviseren we ook welke hosting oplossing het best bij jouw website past. Groeit de organisatie? Dan is het misschien ook tijd om te kijken naar een andere hosting oplossing. Cross Internet denkt altijd met jouw organisatie mee!

Meer weten over webdesign trends?

Onze webdesigners kunnen jou van alles vertellen over de webdesign trends van aankomende periode. Zo zien we bijvoorbeeld regelmatig de Outline typografie terug op moderne en nieuwe websites. Ook minimalisme is een doorlopende trend wanneer we bijvoorbeeld kijken naar blogs of fashion/trends website. Daarnaast wordt er steeds meer gebruik gemaakt van felle kleuren, mits het bij de website of het bedrijf past natuurlijk. Ben jij een leuke trend tegen gekomen die je graag in je website zou willen implementeren? Dan helpen onze webdesigners jou hier graag mee! Ga samen rondom tafel met onze experts en laat ons weten wat je in gedachten had. Begin je nou nog helemaal blank? Ook dit is geen probleem, ons team helpt jou hier graag bij. Samen creëren we een opvallend webdesign die volledig bij jouw onderneming past.

Website laten onderhouden? Dat is mogelijk!

Bij het laten maken van een webdesign, komt natuurlijk ook onderhoud bij kijken. Om niet alleen de werking maar ook de veiligheid van je website te waarborgen, dien je deze regelmatig te onderhouden. Dit betekent dat er updates doorgevoerd moeten worden en er regelmatig een check moet worden gedaan naar mogelijke foutmeldingen of optimalisatiepunten die verbeterd moeten worden voor een zo optimaal mogelijk resultaat. Wil jij je kunnen richten op je bedrijf en het onderhoud van jouw webdesign overlaten aan een partij die hier bekend mee is? Cross Internet neemt dit onderhoud graag uit handen. Wij zorgen ervoor dat jouw website altijd en overal bereikbaar is en werkt. Wil je graag aanpassingen doorvoeren op de website? Dit kun jij bij Cross Internet gemakkelijk zelf doen. Ons handige CMS geeft jou toegang tot de achterkant van de website!

Gemakkelijk werken in ons eigen CMS

Mocht het zich eens voorkomen dat je een tekst wilt aanpassen, zelf een blog wilt toevoegen of je afbeeldingen wilt uitbreiden met nieuwe foto’s, dan kan je dit gewoon zelf doen in ons handige CMS. Met een unieke code krijg jij toegang tot de achterkant van jouw website. Hier kun jij gemakkelijk teksten aanpassen of toevoegen zonder dat je hiervoor contact met ons hoeft op te nemen. Zo kunnen wij nog veel meer functionaliteiten aan het CMS toevoegen, zoals het bijhouden van een portfolio of het toevoegen van blogs. Wil jij werken met een webdesign en zelf content toevoegen of aanpassen? Dan is Cross Internet de perfecte partner om mee samen te werken! Wij leggen jou bij de oplevering van de website alles uit, zodat je probleemloos kunt werken in ons handige CMS. Lees hier meer over onze systemen.

Contact opnemen met Cross Internet

Ben jij benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw webdesign en wil je graag hulp van een ervaren en gedreven team professionals? Neem contact op en plan een eerste gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen bespreken we graag de mogelijkheden voor het ontwerpen van een prachtig en uniek webdesign. Samen gaan we voor online succes!

Contact
Cross Internet Lindanusstraat 12-14 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:00 Dinsdag: 08:30 - 17:00 Woensdag: 08:30 - 17:00 Donderdag: 08:30 - 17:00 Vrijdag: 08:30 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
Locatie Cross Internet Nederweert
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.
Cookies op Cross Internet. Cross Internet gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken. Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring. Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren. We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina. Cookies accepteren
Cookie

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Contact opnemen
Onze formule voor meer klanten Klik voor meer informatie
Bereik meer klanten 1