Home  Over ons   Partners  Onze specialiteiten

Samen staan we sterker

Cross Internet en haar partners.

Voor optimale dienstverlening en kwaliteit werken wij samen met vooraanstaande partners.

Onze partners

Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit en een optimale dienstverlening. Om dit te faciliteren, werkt Cross Internet samen met een aantal externe partners met een bijzondere staat van dienst. Hierbij kun je denken aan Google zelf, maar ook partners waarmee wij koppelingen maken in onze websites en webshops.

Google Partner

Cross Internet is officiële Google Partner. Een dergelijk partnership betekent dat wij officieel door Google worden erkend als vakkundig en professioneel internetbedrijf met up-to-date kennis van diverse facetten van online marketing. Bekijk hier onze officiële Google Partnership pagina en Google Partner certificeringen. Daarnaast hebben wij certificaten in de volgende expertises:

Search Advertising

Deze certificering bewijst dat Cross Internet alle vaardigheden in huis heeft op het gebied van zoekmachine adverteren met Google Adwords. Wij kunnen je niet alleen adviseren, maar we kunnen zorg dragen voor het hele proces. We zullen jouw campagnes dan ook efficiënt inrichten en optimaliseren voor een zo hoog mogelijke ROI.

Google Analytics IQ

Deze certificering bewijst dat Cross Internet op de hoogte is van alle ins en outs op het gebied van Google Analytics. We kunnen zorg dragen voor de correcte implementatie van Analytics in jouw website en diepgaande digitale analyses uitvoeren. Tevens kunnen we analytics op maat configureren om de analyses zo optimaal mogelijk te laten aansluiten bij jouw shop of site. Meten is weten, en door deze certificering kun je erop vertrouwen dat we dat meten volledig onder de knie hebben!

Digital Sales

Cross Internet heeft de certificering voor Digital Sales in haar bezit. Dit betekent dat we jouw online doelstellingen effectief kunnen koppelen aan digitale oplossingen, en zo een optimaal resultaat voor je kunnen behalen. Tot deze oplossingen behoren onder andere adverteren in Google, display marketing, remarketing en analytics, welke allemaal kunnen bijdragen aan een mooie groei van jouw business.

Gewerkt aan ruim 120+ Succesvolle Google Ads cases

Microsoft 

Microsoft Office 365 is verzameling van diverse business diensten, met hoofdzakelijk exchange mail. Alles zit in de cloud en de opslagcapaciteit is hoog, waardoor het een aantrekkelijke oplossing is voor veel bedrijven. Wij kunnen Microsoft Office365 naadloos implementeren en koppelen zodat je snel en gemakkelijk aan de slag kunt.

MultiSafepay

Wij zijn officieel partner van MultiSafepay. Deze partij draagt zorg voor veilige online & mobiele betaaloplossingen in onze webshops. Doordat MultiSafepay gebruik maakt van professionele beveiligingsmethoden en daarnaast handige oplossingen biedt, zoals automatische e-mails na een afgebroken betaling, is het de ideale partner voor betalingen in webshops.

TradeTracker

Affiliate marketing is een effectieve online marketing tool die jouw omzet en klantenbestand drastisch kunnen verhogen en vergroten. TradeTracker is een vooraanstaand affiliate netwerk met tal van mogelijkheden. Door onze uitgebreide kennis van dit medium, kunnen we je bijstaan in het opzetten van jouw affiliate campagne. We hebben reeds een aantal succesvolle campagnes opgezet. Is die van jou de volgende?

Ecabo

Cross Internet is een door Ecabo erkend leerbedrijf. Dit betekent dat we alle kwalificaties in huis hebben om stagiaires inzicht te geven in de wereld van webdesign en online marketing. We hebben een aantal accreditaties op basis waarvan studenten bij ons stage kunnen lopen. Een overzicht van deze accreditaties volgt spoedig.

Succesverhalen vertellen zichzelf. Onze klantencases laten onze werkelijke kracht zien
Models Included Amanda Brandts Bedrijf met goed luisterend oor, welke veel waarde hecht aan de visie van de ondernemer. Jong gedreven en duidelijk ervaren team wat middels snelle service wel beloftes heeft waargemaakt in tegenstelling tot eerdere ervaring met webdesignburo + ook niet onbelangrijk een makkelijk en overzichtelijk te bedienen website beheersysteem ; een kind kan de was doen.
Loods 37 Robert Zegveld Via via kwam ik terecht bij Cross Internet en had veel positieve reacties gehad over dat bedrijf. Ik heb toen contact opgenomen omdat ik problemen had met mijn website. site was niet up to date en had vaak een storing in het systeem zitten. Cross Internet heeft mij daarbij zeer goed geadviseerd en heeft mij dus ook goed geholpen met het vernieuwen van mijn huidige website. Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken. Met vriendelijke groet, Robert Zegveld
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1