Inhoud In dit artikel

Klanten werven

Het is bijna vanzelfsprekend dat iedere MKB tegenwoordig een eigen website heeft. Echter zijn veel van deze websites niet erg succesvol. Door het grote aanbod is het daarbij moeilijk om op te vallen en de juiste leads te genereren. Hoe ga je dan te werk in deze online markt? Je kunt ervoor kiezen om zelf je website te optimaliseren. Dit kost echter veel tijd, energie en kennis die je wellicht niet hebt. Cross Internet biedt dan de oplossing voor jou. Ons bedrijf is namelijk altijd op zoek naar de beste manieren om nieuwe klanten te werven. Wij helpen je om boven je concurrentie te stijgen.

De juiste marketingtechniek

Het is van essentieel belang dat je de juiste marketingtechnieken en tools gebruikt om meer leads te genereren. Het gebruik van de foute technieken kan zelfs averechts werken. Potentiële klanten zijn namelijk vandaag de dag nog kritischer. Wanneer je website goed in elkaar zit, is de kans op conversies een stuk groter. Weet je niet welke technieken goed zijn voor je website? Schakel dan Cross Internet in. Door ervaring weten wij hoe jouw website de juiste klanten kan werven. Wij maken namelijk gebruik van een marketingmix zodat de juiste klanten op je website terechtkomen. Dit wordt gedaan door het gebruik van content marketing, social media marketing, SEO (zoekmachine optimalisatie) en affiliate marketing.

Onze specialisten zullen als eerste in gesprek met jou gaan en je doelstellingen, doelgroep, wensen en eisen bespreken. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van jouw bedrijf in zijn geheel. Na dit gesprek zal er een creatief proces volgen waarbij een concept gecreëerd wordt. Dit concept wordt als eerste aan jou aangeboden en eventuele aanpassingen kunnen doorgevoerd worden. Hierna zullen onze SEO specialisten een onderzoek doen naar het zoekwoorden verkeer. Na dit onderzoek worden teksten geschreven die aansluiten op jouw product of dienst. Op deze manier zal je website hoger in Google eindigen en zorgt ervoor dat je nieuwe klanten kunt binnenhalen.

Klanten werven en vindbaarheid vergroten

Naast het kiezen van de juiste marketingtechniek, zijn er ook andere manieren om nieuwe klanten te werven. De eerste en meest belangrijke is door actief te zijn op social media. Door een interactie te houden met potentiële klanten is de kans op een aankoop een stuk groter. Klanten zijn meer geneigd om iets te kopen wanneer er een persoonlijke klik is. Dit is bijvoorbeeld goed te zien op platformen als Facebook en Instagram. Een andere manier om nieuwe klanten te werven is door te beginnen met het schrijven en bijhouden van een blog. In deze blogs kunnen namelijk actuele onderwerpen besproken worden die betrekking hebben op jouw dienst of product. Daarnaast lezen veel internetgebruikers dagelijks of wekelijks een blog. Hierdoor worden nieuwe leads gegenereerd waardoor de kans op conversie vele malen groter wordt.

Klanten genereren met Cross Internet

Nieuwe klanten binnenhalen hoeft niet veel geld te kosten. Cross Internet heeft door haar ervaring genoeg kennis opgedaan om ook met een budget nieuwe klanten binnen te slepen. We zorgen er tevens voor dat jouw website voorzien kan worden van een prachtig design. Onze specialisten zorgen ervoor dat er een huisstijl doorgevoerd wordt en dat de navigatie op de website soepel en makkelijk verloopt. Hierdoor blijven klanten langer op je website en is de kans op een aanvraag of aankoop vele malen groter.

Wil je graag meer klanten binnenhalen en zie je de samenwerking met Cross Internet wel zitten? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken wij hoe wij jouw doelen kunnen behalen.

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Klanten over ons 9.9 33 beoordelingen
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord Limburg Ruim 13 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Info@crossinternet.nl
Openingstijden Maandag: 09:00 - 17:00 Dinsdag: 09:00 - 17:00 Woensdag: 09:00 - 17:00 Donderdag: 09:00 - 17:00 Vrijdag: 09:00 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.
+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )