Jouw eigen webdesign
Complete website laten maken
Website laten maken
Webshop laten maken
Webdesign laten maken
Webdesign
Home  Webshop laten maken 

Webshop laten maken

Vandaag de dag worden er iedere dag vele aankopen online gedaan. Bijna één vierde van de totale aankopen wordt online gedaan en dit zal alleen nog maar toenemen. Het is dus niet vreemd dat jij jouw producten ook online wilt gaan aanbieden. Dan is een professionele en goede webshop laten maken essentieel. Cross Internet kan je daarbij helpen. Onze specialisten staan voor je klaar om voor jou een unieke webshop te bouwen en deze te voorzien van alle vereisten om een zo’n hoog mogelijke conversie te behalen.

Kantoor

Laten we praten

Een webshop zonder bezoekers is natuurlijk niet bruikbaar. Naast dat een webshop mooi moet zijn en goed moet functioneren moet deze ook uitstekend vindbaar zijn. Dát is de kracht van Cross Internet. Met onze landelijke dekking komen we gewoon bij jou langs om de mogelijkheden te bespreken! Laat een berichtje achter en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Contact opnemen
Jarenlang trackrecord (sinds 2006) en gecertificeerd door Google en Microsoft
Ook de technische knowhow in huis om websites en webshops structureel te verbeteren
Transparante rapportage over werkzaamheden en resultaten
Een fanatieke focus op jouw return on investment

Wie zijn wij - Cross Internet

Cross Internet is een full service online marketing bureau. Al ruim tien jaar helpen wij klanten bij het behalen van online succes. Dit doen wij door verschillende diensten aan te bieden waaronder een website laten maken. Naast deze dienst bieden wij ook online marketing aan onze klanten. Zo zorgen wij ervoor dat jouw website online staat en werkt ons online marketing team aan het zichtbaar maken van de website in de zoekmachines. Dankzij alle kennis en kunde onder één dak, kunnen wij jou helpen daar waar nodig is. Jij legt de focus op het ondernemen en wij regelen jouw online zaken.

"Dankzij alle kennis en kunde onder één dak, kunnen wij jou helpen daar waar nodig is."

HypothekenUnie Pascal Vrijenhoek & Renske Henderikx 10/10
AED Solutions Maurice Volleberg 9/10
Succesverhalen vertellen zichzelf

Wij kunnen je uiteraard informeren rondom de mogelijkheden op het gebied van webdesign en online marketing. Succesvolle klantrelaties vertellen je echter over onze werkelijke kracht.

Bekijk ons portfolio

Een complete webshop laten bouwen

Bij Cross Internet kunnen wij een complete online webshop bouwen. Hierin gaan wij verder dan enkel een standaard webshop opleveren. Bij een webshop laten maken werken wij sámen met jou. Wij leveren een webwinkel helemaal naar wens. Bij het maken van de webshop zal er altijd naar de unique selling points gekeken worden. De webshop en het design zijn hierdoor altijd aangepast naar de bedrijfsstijl en zal naadloos aansluiten op een eventuele bestaande website. Daarnaast wordt ervoor gezorgd dat de webshop voorzien is van de laatste en nieuwste technieken. Bezoekers zullen op deze manier handig door je webshop kunnen navigeren. Om zoveel mogelijk conversies te kunnen genereren, worden er diverse betaalmethodes toegevoegd. Producten kunnen op deze manier via een veilige weg afgerekend worden. Cross Internet realiseert bij een webshop laten maken een veilige winkelomgeving, waarbij klanten kunnen rekenen op een unieke winkelervaring.

Online marketing

De optimale marketingmix toegepast voor jouw situatie. Ontdek wat wij voor je organisatie kunnen betekenen.

Meer websitebezoekers Verhoog je conversies Laat je omzet groeien
Meer over online marketing
Websites

Conversiegerichte websites, geheel op maat voor jouw bedrijf. Lees meer over de mogelijkheden voor websites.

Volledig maatwerk Responsive website Flexibele werkomgeving
Meer over webdevelopment
Webdesign

Heb je al een website en wil je hiervoor een nieuw design? Wij ontwerpen unieke design, volledig in lijn met je huisstijl.

Uniek ontwerp Eigen huisstijl Conversie gericht
Meer over webdesign

Hebben we je al overtuigd?

Vul het formulier in en plan geheel vrijblijvend een gesprek, waarin we alle mogelijkheden kunnen toelichten

Contact opnemen
Blob

Maak kennis met Cross Internet

Als full service online marketing bureau zet Cross Internet zich in voor het verwezenlijken van E-commerce projecten. Wij zijn de betrouwbare online partner die mkb’ers vooruithelpt en een bijdrage levert aan het behalen van hun online doelen. Dit doen we door het aanbieden van een compleet pakket aan diensten. Met een uniek team online web developers en online marketeers realiseren wij al jouw wensen. Van een unieke website laten maken, top online vindbaarheid tot een bijhorende webshop laten maken; wij realiseren online succes! Ons team vakspecialisten staat klaar om een webshop te bouwen, helemaal passend bij jouw onderneming en wensen. Een webshop laten bouwen door Cross Internet? Dan kun je rekenen op:

  • Online specialist met meer dan 10 jaar ervaring
  • Webshop design op maat
  • Nauwe samenwerking
  • Doorlopende ondersteuning
Afbeelding Cross Internet

Een webwinkel op maat

Een webshop laten maken met een prachtig design is tegenwoordig niet meer genoeg om je concurrentie te verslaan. Er zijn een aantal punten waaraan een webshop moet voldoen om hoog te scoren binnen Google en andere zoekmachines. Een webshop op maat laten maken zorgt ervoor dat je goed vindbaar bent en hoog in de zoekresultaten eindigt. Door de jarenlange ervaring die wij hebben opgedaan, kunnen wij prachtige webshops ontwerpen en bouwen. Deze webshops zijn prachtig, maar vooral ook functioneel en onderscheidend van andere webwinkels. Door met jou in gesprek te gaan, kunnen we een juiste huisstijl bepalen en creëren we een goede uitstraling en sfeer, helemaal passend bij jouw merk, onderneming en wensen.

Onze web developers zorgen dat jouw webshop beschikt over alle belangrijke functionaliteiten en realiseren een goede en handige navigatie voor een optimaal gebruikersgemak. Bij de webshop laten maken werken de designers van ons webdesign bureau nauw samen met onze online marketeers. Door middel van een zoekwoordonderzoek kan er gekeken worden naar het zoekgedrag van jouw doelgroep. Er ontstaat dan een lijst met zoekwoorden die verwerkt worden in relevante teksten. Deze teksten worden op strategische plekken in je webshop geplaatst. Door de combinatie van een goede navigatie, prachtig design en relevante teksten zal jouw webshop een top vindbaar zijn, met als resultaat; een hoog bezoekersaantal en conversie.

Contact opnemen

Plan een geheel vrijblijvend formulier in

Vul het formulier in en wij bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.

Rode vorm
Afbeelding Cross Internet

Een HTML webshop of PHP laten bouwen?

Een webshop laten bouwen gaat niet enkel om het design. Er moet bepaald worden in welk systeem de webshop moet worden gebouwd. Een webshop wordt in de regel niet in HTML gebouwd. Veel webshopbouwers kiezen er eerder voor om gebruik te maken van het PHP of ASP. Bij Cross Internet doen we het graag anders en bouwen wij jouw webshop wél in HTML. Waarom? Een HTML webshop kent veel diverse voordelen ten opzichte van een PHP webshop. Om een top vindbaarheid in Google te realiseren, speelt de laadtijd van een webshop een essentiële rol. Met een HTML website is dit makkelijk traceerbaar en controleerbaar, waardoor de webshop sneller door (potentiële) klanten gevonden wordt..

Een ander voordeel van een HTML webshop laten maken, is het feit dat de webshop heel eenvoudig aan te passen is. Wij koppelen de webshop aan ons eigen uniek CMS systeem, waardoor jij altijd en overal nieuwe producten kunt toevoegen, afbeeldingen kunt aanpassen of content kunt verwijderen. Zo heb jij volledig touwtjes in handen van je webshop. Zijn enkele aanpassingen toch lastig? Het team van Cross Internet staat klaar om je hierbij te helpen.

Development

Responsive webshop laten maken

Wil je alles uit je webshop halen? Dan is het noodzakelijk dat je webwinkel toegankelijk is voor alle apparaten. Het ouderwets winkelen vanuit thuis in immers verleden tijd. Mensen winkelen overal, op elk moment, en op diverse devices zoals mobiel, tablet en desktop. Ondersteunt je webshop niet apparaten, dan verlies jij jouw klanten aan de concurrent.

Bij een webshop laten maken bij Cross Internet kun je daarom rekenen op een responsive webshop. Jouw webshop past zich hierbij automatisch aan aan het schermformaat van een mobiel, desktop of tablet, alle functies werken naar behoren en de informatie wordt optimaal getoond. Door een responsive webshop laten maken haal je alles uit je online mogelijkheden en realiseer jij optimale bereikbaarheid.

Michael
"We zorgen ervoor dat je website altijd up and running is zodat je doelgroep ieder moment van de dag de website kan bezoeken." - Michael Davidson

Zelf onderhouden of uitbesteden?

Bij Cross Internet heb je een uitgebreide keuze wanneer je een webshop wilt laten maken. Dit houdt niet op bij het uitkiezen van het design. Het is bij ons ook mogelijk om toegang te verkrijgen tot het achterliggende CMS systeem. Op deze manier kun je zelf producten en teksten toevoegen, aanpassen en verwijderen binnen je webshop. Wil je liever écht bezig zijn met je klanten en het verkoop van je producten? Dan kun je er ook voor kiezen om een webshop te laten bouwen waarbij het onderhoud ook geregeld wordt door onze internetspecialisten. Bij deze keuze kunnen wij producten, teksten en foto's voor jou toevoegen, deze aanpassen of verwijderen en wordt er maandelijks onderhoud gepleegd.

Webshop optimalisatie

Ben je al in het bezit van een webshop? De afgelopen jaren is het aantal aankopen dat online gedaan wordt sterk toegenomen. Dankzij de grote hoeveelheid 'kant en klare' webshops kun je als winkelier relatief eenvoudig een webshop beheren. Je dient jezelf echter wel af te vragen in hoeverre jouw webshop voldoende geoptimaliseerd is. Wil je immers de strijd winnen van je concurrenten, dan dient je webshop aan belangrijke eisen te voldoen. Cross Internet staat daarom klaar om naast een webshop laten maken, je webshop te optimaliseren. We controleren je webshop op belangrijke punten binnen het aankoop proces, doen een technische check en optimaliseren aan de hand van deze resultaten jouw webwinkel. Waar kun je zoal aan denken?

"Een webshop dient uniek te zijn en volledig aan te sluiten op jouw core business"

Optimale navigatie

Het online winkelen moet voor bezoekers zo fijn én makkelijk mogelijk worden gemaakt. Het is immers belangrijk dat bezoekers op jouw webshop snel en eenvoudig datgene vinden waar ze naar op zoek zijn. Daarom zorgt Cross Internet bij een webshop laten maken altijd voor een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk webshop menu, met een optimale navigatie.

Alle functionaliteit

Een mooie webshop oogt aantrekkelijk en trekt de aandacht van bezoekers. Dit zorgt echter uiteindelijk er niet voor dat klanten zich zullen converteren. Daarom kijken wij verder dan enkel naar een mooi design, en bouwen wij een webshop die optimaal werkt en voorzien is van de nieuwste technieken.

Vertrouwde winkelomgeving

Zodra iemand op het punt staat een aankoop bij jouw webshop te gaan doen, kan een beetje extra vertrouwen nooit kwaad. Het vermelden van gratis verzending of retourneren kan ervoor zorgen dat je de consument over de streep trekt.

Naast een webshop laten maken, zorgt Cross Internet bij webshop optimalisatie zorgt dat jouw webwinkel optimaal werkt, een top vindbaarheid in Google krijgt en jij hiermee meer omzet zal genereren. Bovendien zullen mensen eerder terugkomen om een bepaald artikel via jouw webshop te bestellen. Zodoende kent webshop optimalisatie grote belangen voor het succes van een onderneming. Wacht daarom niet langer en laat Cross Internet jou helpen!

Afbeelding Cross Internet

Cross Internet: méér dan een webshop bouwer

Om een webshop te laten maken kun je bij veel aanbieders terecht. Wij snappen daarom dat het lastig is om een online partner te vinden die jouw webshop helemaal naar wens maakt. Bij Cross Internet starten wij bij een webshop bouwen altijd eerst met een kennismakingsgesprek. Welke producten wil je gaan verkopen? Hoe moet je webshop eruitzien? Heb je een passende website bij de webwinkel? Middels samenwerken, persoonlijke communicatie en expertise weten wij samen met jou tot een nieuw webshop design te komen. Voldoet het design dit helemaal aan jouw wensen? Dan starten onze web developers met het ontwerpen en bouwen van je webshop. Wij houden tijdens het project nauw contact met jou en ontvangen graag van jou feedback. Na een intensieve samenwerking mag het resultaat van een webshop laten maken er wezen: een unieke webshop waarmee jij met trots jouw klanten kunt verwelkomen en jouw onderneming naar een hoger niveau zal tillen.

Overtuigd van onze kwaliteiten?

Ben jij een startende online ondernemer die graag een unieke webshop wilt laten maken of ben je klaar om je huidige webshop te upgraden? Kies dan voor een maatwerk webshop van Cross Internet. Wij zorgen er samen met jou voor dat je een unieke webshop hebt die snel gevonden wordt en jouw concurrentie achter je laat. Plan gratis en vrijblijvend een persoonlijk gesprek in. Wij kijken graag met jou naar alle kansen en mogelijkheden die je nog kan benutten. Vragen over een webshop laten maken of onze andere diensten? Schroom niet en neem contact met ons op!

Contact
Cross Internet Lindanusstraat 12-14 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:00 Dinsdag: 08:30 - 17:00 Woensdag: 08:30 - 17:00 Donderdag: 08:30 - 17:00 Vrijdag: 08:30 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
Locatie Cross Internet Nederweert
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.
Cookies op Cross Internet. Cross Internet gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken. Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring. Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren. We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina. Cookies accepteren
Cookie

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Contact opnemen
Onze formule voor meer klanten Klik voor meer informatie
Bereik meer klanten 1