Geris. We make dairy work

De uitdaging

In 2022 is een herpositionering doorgevoerd. Dit vertaald zich in een meer krachtige propositie waarin de kernwaarden duidelijk naar voren komen.

De online profilering van Geris bestaat uit meerdere stakeholders met ieder een eigen doel.

1. Leveranciers : de corporate website vormt het verlengstuk van de organisatie om een duidelijk beeld aan de leveranciers te geven wat ze kunnen verwachten en waar Geris voor staat.

2. Afnemers : de kopende partij, zij moeten een duidelijk beeld krijgen van het gehele assortiment, de rol van Geris als kaasspecialist

3. Potentiële werknemers : het sourcen van nieuw personeel is belangrijker dan ooit. Het is daarom essentieel dat dit onderdeel een prominente positie binnen de corporate website.

De oplossing

Op basis van de herpositionering is de de online identiteit van de corporate website vernieuwd. Door het correct combineren van alle stakeholders is een krachtige en levende online profilering gerealiseerd.

Door middel van een verbeterde contentstrategie kan de website op alle niveau’s geoptimaliseerd worden. Dit is gericht op het uitbreiden van de online vindbaarheid op alle diensten en producten die Geris voert.

Om het internationale karakter van de organisatie te benadrukken is de website gereedgemaakt om in meerdere talen gelanceerd te worden.

Leveranciers

De corporate website vormt het verlengstuk van de organisatie om leveranciers een duidelijk beeld te geven wat ze kunnen verwachten en waar Geris voor staat. Daarom zijn storytelling pagina's gemaakt die middels tekst, foto en video een goede impressie geven van de meerwaarde.

Leveranciers

Afnemers

De afnemers van Geris, bestaande maar ook nieuwe klanten, kunnen binnen de site het aanbod bekijken van Geris. Het voeren van het aanbod maakt het tevens mogelijk om betere optimalisaties door te voeren op het gebied van vindbaarheid.

Afnemers

Vacature portaal

Het werven van gekwalificeerd en goed personeel is belangrijk voor Geris. De vacatures zijn daarom in onze vacature module geplaatst binnen de website. Middels deze module kunnen de vacatures gemakkelijk door Google, maar ook andere vacaturebanken uitgelezen worden. Hierdoor wordt de vindbaarheid aanzienlijk verbeterd.

Vacature portaal

Plan een gratis en vrijblijvende intake

Ben je benieuwd wat Cross Internet voor jou kan betekenen? Neem contact op en plan een gratis en vrijblijvende intake sessie.

Gratis consult
Contact
Cross Internet Lindanusstraat 12-14 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:00 Dinsdag: 08:30 - 17:00 Woensdag: 08:30 - 17:00 Donderdag: 08:30 - 17:00 Vrijdag: 08:30 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1