Jouw plan wordt onze uitdaging

Je komt naar ons toe met een idee. Een plan. Je wilt iets bereiken met jouw bedrijf, en in Cross Internet heb je de juiste online partner gevonden om deze doelen te behalen. Aangezien we precies willen weten hoe jouw bedrijf werkt en welke korte- en langetermijndoelen je wilt behalen, gaan we met je in gesprek. Jouw wensen, eisen en visie voor nu en de toekomst komen aan bod. Het is namelijk aan ons om een website, webshop of online omgeving te bouwen die volledig hierbij aansluit.

Nadat je ons op de hoogte hebt gesteld van de ins & outs van jouw onderneming, gaan we de rollen omdraaien: aan de hand van de verkregen informatie gaan wij je informeren en adviseren omtrent de mogelijkheden. Door deze informatieve wisselwerking wordt er uiteindelijk een optimaal plan opgesteld waarmee bedrijfsdoelen worden bereikt. Een plan waar zowel jij als wij achterstaan.

Van plan tot projectuitvoering

Nadat je goedkeuring hebt gegeven voor het project, gaan wij aan de slag. Aan de hand van jouw wensen wordt het project vormgegeven door ons team van professionals. De designers zorgen voor het uiterlijk van de online omgeving, de developers zorgen ervoor dat het een werkend geheel wordt en de contentspecialisten verzorgen de tekstuele invulling. Daarna gaan de SEO experts aan de slag om de online vindbaarheid te optimaliseren. Zodoende wordt nauw samengewerkt om de opdracht naar jouw wensen te realiseren. Uiteraard blijf je op de hoogte van de vorderingen van jouw project en krijg je tussentijds de mogelijkheid om jouw mening te geven en bij te sturen, bijvoorbeeld op het gebied van design en content.

Wanneer je helemaal tevreden bent, wordt alles nogmaals helemaal doorgetest en tot slot vindt de oplevering plaats. Je kunt nu gebruik maken van jouw nieuwe website, webshop of online omgeving!

De resultaten spreken voor zich

Na de oplevering kan er resultaat worden geboekt. Jouw website gaat bezoekers aantrekken, de webshop gaat sales genereren en jouw online omgeving gaat (interne) bedrijfsprocessen versnellen.

Analyseren & leren

Ons motto is: het kan altijd beter. We streven naar het maximaal haalbare, maar er kunnen altijd méér sales plaatsvinden, méér bezoekers worden aangetrokken en, kort samengevat, méér resultaten worden geboekt. Onze data-analisten houden jouw statistieken goed in de gaten en aan de hand daarvan kan bijsturing plaatsvinden.

Bijsturen voor optimaal resultaat

Onze analisten kijken goed naar jouw website en stellen kritische vragen. Zijn er bijvoorbeeld bepaalde punten of pagina's in het bestelproces waar bezoekers uitstappen? Zijn er pagina's die beter of slechter dan gemiddeld presteren? Aan de hand van deze vragen wordt een verbeteradvies uitgebracht.

Het analyse- en bijsturingsproces blijft zich constant herhalen. Zodoende wordt er voortdurend gestreefd naar een optimaal resultaat.

Gratis consult

Succesverhalen vertellen zichzelf. Onze klantencases laten onze werkelijke kracht zien
Krav Maga Limburg Maikel Niessen Via de samenwerking met Loods 37 terecht gekomen bij Cross internet Marketing. ik was op zoek naar een logo voor mijn Krav Maga school en advies over de website. het team daar heeft me uitstekend mee geholpen en voor een mooi logo gezorgd. ook had ik een aantal artikelen geschreven en deze hebben zij voor mij herschreven op de manier zoals ik het eigenlijk zelf bedoelde. prima service en echt meedenkende mensen. Maikel Niessen Krav Maga Limburg
NieuwKans Annemieke Laverman Zeer professioneel team, ieder pakt zijn rol zodat zaken/vragen direct opgepakt worden. Mooi, is de toegankelijkheid en verbinding die gemaakt wordt naar ons als klant. Partner die meedenkt, advies geeft en op de juiste manier ondersteunt, van het bouwen van de website tot data driven marketing. Cross Internet, een partij die ik veel ondernemers gun!
Contact
Cross Internet Lindanusstraat 12-14 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:00 Dinsdag: 08:30 - 17:00 Woensdag: 08:30 - 17:00 Donderdag: 08:30 - 17:00 Vrijdag: 08:30 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1