De Bruidsstylisten

Arits Hair Beauty Style wilde graag een aparte website opzetten voor hun bruidsvisagie en hairstyling. Dit is namelijk een relatief grote tak binnen hun dienstenaanbod, en daarom willen ze hier extra aandacht aan geven door er een apart concept voor op te zetten.

De uitdaging

Een goede naam bedenken voor het concept, en daaropvolgend een mooie en overzichtelijke website opzetten waarin hun bruidsvisagie en hairstyling goed kan worden tentoongesteld, met als uiteindelijke doel om boekingen via de website binnen te halen.

De oplossing

We hebben in samenwerking met de klant een pakkende naam verzonnen en gekozen voor een mooie, grafische website inclusief diverse portfolio pagina's, om de klant een extra goed beeld te geven van de mogelijkheden én reeds gedane opdrachten.

Website DeBruidsstylisten.nl

Na het bepalen van de naam, werd door Cross een passend logo ontworpen. Vervolgens werd een responsive en snelle website opgezet: DeBruidsstylisten.nl. De website is voorzien van drie aparte portfolio pagina's, zodat hun werk goed tentoongesteld kan worden. De website is geheel SEO geoptimaliseerd, waardoor deze via Google relevante bezoekers binnenhaalt. De bezoekers kunnen eenvoudig een aanvraag doen door het contactformulier in te vullen.

Bekijk de website
Nominatie Wedding Awards

Het concept en de bijbehorende website waren nog geen half jaar actief toen DeBruidsstylisten werd genomineerd voor een Dutch Wedding Awards! Ze zaten bij de laatste drie finalisten in de categorie Bruidsvisagist/Hairstylist, en de website heeft hier een grote bijdrage in gehad. Hoewel ze de hoofdprijs uiteindelijk niet binnensleepten, was het wel een mooie blijk van waardering vanuit de Nederlandse TrouwBranche Organisatie.


Thijs Arits van Arits Haarstudio Over Cross Internet

" Duidelijk internetexperts. Ze weten hier online alles lijkt het. Proactief en werkend naar eindresultaat zie arits.nl voor het mooie resultaat."

Klaar om het roer om te gooien?
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap