Custom webdesignDevelopmentAPI-koppelingen

Sander van Doorn

Sander van Doorn is wereldwijd bekend als DJ en producer. Door zijn drukke planning blijft er geen tijd over voor het bijhouden van de website terwijl deze in combinatie met de social media behoort tot de grondslag van de communicatie naar buiten.

De uitdaging

Een perfecte reflectie zijn van de persoonlijkheid; ingetogenheid en minimalisme. Deze kenmerken beschrijven de uitdaging het beste. De website moet vooral eenvoudig in gebruik en beheer zijn.

De oplossing

Duidelijke communicatie tussen het management van Sander van Doorn en Cross Internet dragen bij aan een prettige samenwerking en duidelijke doelen. Één vast aanspreekpunt voor alles inzake de website en e-mail maakt de lijn van communicatie aangenaam kort.

Behaalde resultaten
24 / 7
Uptime van de website
5
Realtime koppelingen
100 %
Sander van Doorn
2016 | Lancering vernieuwde website

Sander van Doorn groeit, en Cross Internet groeit mee! Eind 2015 ontstond de behoefte om de website te vernieuwen. Het one page design werd vervangen door een single frame weergave. Onze front end developer heeft de interface zo weten te ontwikkelen dat het herladen van een nieuwe pagina nagenoeg onzichtbaar is. Door middel van material design wordt de feedback op buttons meer ervaren als een app. Dit bevorderd de gebruikers ervaring op mobiele apparaten. Het dag en nacht thema heeft plaats gemaakt voor meer grafische effecten bij het oproepen van dieperliggende pagina's.

Bekijk de website
Mixcloud koppeling

Wekelijks lanceert Sander van Doorn een show genaamd Identity. Deze wordt gepubliceerd op Mixcloud en middels een live koppeling direct op de website uitgelezen. De door ons ontwikkelde media player is uniek en de enigste in de wereld. De bezoeker kan tijdens het luisteren op ieder gewenst moment door de Identity afspeellijst bladeren. Op mobiele weergave kan zelfs het apparaat in standby gezet worden zonder dat het afspelen wordt onderbroken.

Bekijk de Identity player
Zorgeloos online

Zodra Sander van Doorn een nieuwe track lanceert krijgt de website te maken met enorme bezoekersstromingen en schommelingen. Om dit op te vangen is er door onze hosting partner FXW een op maat gemaakte server samengesteld die tijdens piekbelastingen direct wordt opgeschaald.

ABOSS koppeling

Om het beheer zo eenvoudig mogelijk te houden is er een real time koppeling gebouwd met ABOSS, het boekingsprogramma van Sander van Doorn. Ieder uur wordt het programma bijgewerkt op de website. Zodoende is de bezoeker op ieder moment verzekerd van de meest up to date tour data en kan direct een kaartje gekocht worden voor een datum naar keuze!

Bekijk de agenda
2015 | Lancering nieuwe website

De eerste website die onder begeleiding van Cross Internet gebouwd werd bestond uit een one page design opgedeeld in meerdere 'areas'. Iedere area bevatte zijn eigen content. Er werd gekozen voor een one page design om de bezoeker niet onnodig te laten wachten op het laden van pagina's. Aan de hand van de computertijd van de bezoeker wordt er een day- of nighttime thema getoond aan de bezoeker. Overdag wordt het witte thema ingeladen en 's avonds het zwarte thema.

Klaar om het roer om te gooien?
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap