Home  Diensten   Online infrastructuur   Hosting  Onze specialiteiten

EEN EIGEN PLEKJE VOOR JOUW WEBSITE

Hosting.

Wij helpen jou met complete hostingpakketten.

Hosting

Wij zorgen samen met onze partners ervoor de downtime minimaal te houden en wanneer je organisatie groeit, groeit je hosting pakket met je mee. Start je met een standaard hosting maar groeit de organisatie dermate dat we denken dat een ander hosting oplossing beter voor je is zullen we je hierin adviseren. Voor de groei van je organisatie is Cross Internet voorbereid en kunnen we samen met je kijken voor een VPS (virtual private server) of een dedicated hosting oplossing.

Virtual Private Server

Een Virtual Private Server, ook wel bekend als VPS, is een van de meest gebruikte modellen voor de hosting van websites. De VPS fungeert als virtuele machine die beschikt over de capaciteiten van een fysieke server en tevens meerdere serverfuncties biedt aan haar gebruikers. Kenmerkend aan VPS Hosting zijn de meerdere virtual private servers die allemaal over een eigen besturingssysteem beschikken. Bovendien heeft de gebruiker van VPS de beschikking over een groot aantal functies tegen beperkte kosten. VPS is met name geschikt voor ervaren gebruikers die de hosting van een website op maat willen bedienen en de kosten van een dedicated server te hoog vinden.

Dedicated server 

Een dedicated server werkt als fysieke server die aan jou als klant kan worden toegewezen. Het grote voordeel van een dedicated server ten opzichte van een VPS server is dat je kunt werken met fysieke resources. De hosting is hierdoor voorzien van veel meer power en de hosting van websites zal hierdoor sneller kunnen draaien dan bij iedere andere server. 

Geen zorgen dankzij onze Back-up!

Onze VPS en Dedicated hosting oplossingen worden altijd voorzien van een extra back-up functie maar ook onze hostingpartners maken gebruik van back-up oplossingen.
Wil je je back-up oplossing net wat anders dan standaard? we adviseren je graag voor je maatwerk oplossing. 

Meer weten over de hosting van je website? 

Een goede en betrouwbare host is onmisbaar vandaag de dag. Jouw doelgroep moet je immers altijd kunnen bereiken. Om dit te waarborgen werken we enkel met de beste hostingpartners samen. In samenspraak met onze partners bepalen we de best mogelijke hosting oplossing voor jouw organisatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onze online contactpagina!

Succesverhalen vertellen zichzelf. Onze klantencases laten onze werkelijke kracht zien
PEM hair make-up nails Pem Meulendijks Super tevreden over de service van Cross. Anderhalf jaar geleden in contact gekomen voor mijn website & meteen super vakkundig geholpen. Ze hebben een prachtige website voor me gebouwd en binnen een half jaar stond mijn website op pagina 1 van Google voor bijvoorbeeld het woord "kapsalon" Ook nu als er tussendoor iets is staan ze gelijk klaar. Duidelijk en snel contact. Tevreden over de gehele website en alle personen binnen Cross internet die hieraan hebben meegewerkt. Super service!
Just Hair Jan Waals Recent hebben wij de website van www.justhair.nl laten aanpassen, dit was veel werk bovendien moest de site ook beter geschikt gemaakt worden voor Google en is de gehele stijl aangepast aan de twee afzonderlijke site resp. voor mannen: https://www.justhair.nl/trendy-haarwerk-voor-mannen/ en voor vrouwen: https://www.justhair.nl/stijlvolle-haarwerken-voor-vrouwen/ De samenwerking met de medewerkers Willem Kraus, Carlijn Seerder en Michael Davidson is zeer goed bevallen het zijn echt mensen die goed meedenken en ter zake deskundig zijn
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Info@crossinternet.nl
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Voorkom een crisis ná een crisis Laat ons met je meedenken Zorg dat jouw website voldoende leads en omzet blijft genereren!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Meer klanten via je website? Vraag een gratis gesprek aan Klik hier!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )