Home  Diensten   Online infrastructuur   Hosting  Onze specialiteiten

EEN EIGEN PLEKJE VOOR JOUW WEBSITE

Hosting.

Wij helpen jou met complete hostingpakketten.

Hosting

Wij zorgen samen met onze partners ervoor de downtime minimaal te houden en wanneer je organisatie groeit, groeit je hosting pakket met je mee. Start je met een standaard hosting maar groeit de organisatie dermate dat we denken dat een ander hosting oplossing beter voor je is zullen we je hierin adviseren. Voor de groei van je organisatie is Cross Internet voorbereid en kunnen we samen met je kijken voor een VPS (virtual private server) of een dedicated hosting oplossing.

Virtual Private Server

Een Virtual Private Server, ook wel bekend als VPS, is een van de meest gebruikte modellen voor de hosting van websites. De VPS fungeert als virtuele machine die beschikt over de capaciteiten van een fysieke server en tevens meerdere serverfuncties biedt aan haar gebruikers. Kenmerkend aan VPS Hosting zijn de meerdere virtual private servers die allemaal over een eigen besturingssysteem beschikken. Bovendien heeft de gebruiker van VPS de beschikking over een groot aantal functies tegen beperkte kosten. VPS is met name geschikt voor ervaren gebruikers die de hosting van een website op maat willen bedienen en de kosten van een dedicated server te hoog vinden.

Dedicated server 

Een dedicated server werkt als fysieke server die aan jou als klant kan worden toegewezen. Het grote voordeel van een dedicated server ten opzichte van een VPS server is dat je kunt werken met fysieke resources. De hosting is hierdoor voorzien van veel meer power en de hosting van websites zal hierdoor sneller kunnen draaien dan bij iedere andere server. 

Geen zorgen dankzij onze Back-up!

Onze VPS en Dedicated hosting oplossingen worden altijd voorzien van een extra back-up functie maar ook onze hostingpartners maken gebruik van back-up oplossingen.
Wil je je back-up oplossing net wat anders dan standaard? we adviseren je graag voor je maatwerk oplossing. 

Meer weten over de hosting van je website? 

Een goede en betrouwbare host is onmisbaar vandaag de dag. Jouw doelgroep moet je immers altijd kunnen bereiken. Om dit te waarborgen werken we enkel met de beste hostingpartners samen. In samenspraak met onze partners bepalen we de best mogelijke hosting oplossing voor jouw organisatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onze online contactpagina!

Succesverhalen vertellen zichzelf. Onze klantencases laten onze werkelijke kracht zien
Infra HRM Ingrid van de Louw Zeer tevreden over het team van Cross internet. Vakkundig, creatief en aan een half woord genoeg om de idee├źn die ik heb in concrete actie en resultaten om te zetten. Ik werk graag met hen samen, niet alleen daar waar het mijn eigen bedrijf betreft maar ook voor mijn opdrachtgevers.
Verfsma Jacques Mans Cross internet heeft onlangs mijn nieuwe website Verfsma.nl opgeleverd naar grote tevredenheid. Een en al profs, de mensen van Cross-Internet, zeer gedreven om er echt wat bijzonders van te maken!! Ze luisteren echt naar de klantwensen en doen er ook wat mee, werkelijk grandioos !!!
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )