Inhoud

LinkedIn Ads

Naast social media kanalen als Instagram en Facebook zijn vele bedrijven en potentiële klanten ook actief op LinkedIn. Op dit platform worden vaak informatieve en interessante artikelen en onderwerpen gedeeld waardoor het een zeer interessant platform wordt voor jou als bedrijf om deze in te zetten als marketingtool. Het gebruik van LinkedIn Ads geeft hierbij nog een extra boost aan je berichten waardoor vele potentiële klanten en bezoekers van je website deze te zien krijgen. Cross Internet kan door middel van LinkedIn Ads jouw bedrijf optimaliseren op het gebied van social media.

Vergroot je conversies met LinkedIn Ads

Hoe meer bekendheid je krijgt, hoe hoger het aantal interacties tussen jou en bezoekers zal worden. Dit doe je gemakkelijk met Cross Internet. Door de inzet van gerichte LinkedIn Ads kunnen we het bereik van jouw bedrijf vergroten en zul je nieuwe relaties opbouwen en bestaande relaties versterken. Hierdoor kun je meer leads genereren en zullen conversies oplopen. Deze advertenties kunnen op diverse manieren ingezet worden. Als eerste is het mogelijk om de advertenties te voorzien van tekst en aantrekkelijke afbeeldingen die naadloos overlopen in de rest van de content die op LinkedIn geplaatst wordt. Diensten en producten worden zo onder de aandacht gebracht en er wordt een maximaal effect gecreëerd. Je kunt er ook voor kiezen om een advertentie in de vorm van tekst te gebruiken. Door het gebruik van deze advertenties worden er kwalitatieve leads gegenereerd.

Waarom kiezen voor LinkedIn?

Cross Internet is een bedrijf waarbij we onder andere mogelijkheden aanbieden om te adverteren via Google en Facebook. Daar houdt het echter niet op. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om gebruik te maken van LinkedIn Ads. Deze manier van adverteren is zeer gunstig voor je bedrijf. Vele bedrijven benutten namelijk alleen de eerste twee manieren om te adverteren en vergeten LinkedIn. Toch is het gebruik van LinkedIn Ads zeer gunstig. Op deze manier kan er namelijk op een professionele wijze een boodschap onder de aandacht gebracht worden. De advertenties op LinkedIn worden daarnaast op vele manieren zichtbaar gemaakt. Een advertentie kan namelijk verschijnen op profielpagina's, tussen zoekresultaten, in groepen maar ook op de homepage en zelfs tussen berichten die ontvangen worden in de inbox. Op deze manier is je bedrijf of merk binnen één platform op vele plekken zichtbaar.

Hoe gaat Cross Internet te werk?

Als eerste wordt er gekeken naar je doelgroep en doelstelling. Dit is namelijk de basis en is van essentieel belang wanneer wij voor jou gaan adverteren. Nadat dit duidelijk is, kunnen onze specialisten doelgericht creatieve LinkedIn Ads samenstellen. De advertenties worden op deze manier specifiek gericht naar een bepaalde doelgroep en zullen het aantal leads sneller laten toenemen. Natuurlijk gaan we op zoek om deze advertenties en doelgroep zo te optimaliseren dat kosten verlaagd kunnen worden en resultaten toch een maximaal bereik hebben. Door onze efficiënte werkwijze en handige marketingmix is het mogelijk om bedrijven de juiste boost te geven die ze via social media willen verkrijgen.

HypothekenUnie
Klantcase HypothekenUnie HypothekenUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekenUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )