Inhoud

SEO rapport

Je hebt Cross Internet ingeschakeld om je online marketing te managen. Door middel van een gesprek ben je erachter gekomen dat je website veel hoger kan scoren dan deze momenteel doet. Door middel van zoekmachine optimalisatie kan je website namelijk veel hoger scoren in Google. Maar wat houdt zo'n onderzoek nu in? Hier lees je hoe zo'n SEO rapport eruit ziet en waar onze specialisten allemaal op letten.

De inhoud van een SEO rapport

Het onderzoek naar zoekverkeer is erg handig wanneer je graag wilt weten waar de kansen liggen en waar je nog op achterloopt. Onze specialisten brengen vijf aspecten in kaart zodat er een duidelijk beeld komt waar je bedrijf op dat moment staat. Als eerste wordt er een zoekwoorden onderzoek gemaakt. Hierbij wordt er gekeken welke zoekwoorden interessant zijn binnen jouw markt en hoe vaak deze zoekwoorden worden gebruikt. De concurrentie wordt ook grondig onder de loep genomen. Zo wordt er in beeld gebracht wie je concurrentie is online en welke zoekwoorden zij gebruiken. Op deze manier kunnen kansen in beeld gebracht worden die andere bedrijven hebben laten liggen. Hierna wordt er een vergelijking gemaakt tussen je bedrijf en je concurrentie. Er wordt gekeken naar de sterkte van je website in vergelijking met de concurrentie en er wordt gekeken hoe groot de achterstand is. Is het onderzoek afgerond? Dan krijg je onze adviezen te horen en gaan we in gesprek over hoe we je website het beste kunnen aanpakken. Dit alles kun je natuurlijk rustig teruglezen in een SEO rapport dat je van ons ontvangt. Hierna wordt de strategie bepaald en gaan we aan de slag met het optimaliseren van de website.

Waarom maakt Cross Internet hier gebruik van?

Ieder bedrijf is anders en hierbij geldt dat de doelgroep vaak verschillend is en op een andere manier benaderd moet worden. Hierdoor kun je niet met dezelfde tools alle websites zo maken dat ze leads genereren. Daarbij geldt ook dat niet ieder bedrijf even ver is op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Cross Internet maakt daarom gebruik van een SEO rapport. Dit rapport kan namelijk altijd op maat geleverd worden en is specifiek gericht op één bedrijf. Op deze manier is goed in kaart te brengen waar het bedrijf staat op het gebied van linkbuilding en SEO. Een SEO rapport zorgt dus voor een toegevoegde waarde waarmee een goede start naar een verbeterde website gemaakt kan worden. Dit rapport zorgt er namelijk voor dat het bedrijf transparant is en dat doelen haalbaar zijn. Het zorgt ervoor dat kansen in beeld gebracht worden binnen de markt waarop je bedrijf opereert, geeft inzicht over eventuele achterstanden die je hebt en zorgt voor een strategisch advies. Door de feiten kunnen er duidelijke beslissingen genomen worden.

Hoger in Google zoekresultaten

Wil je hoger eindigen in Google? Neem dan eens gratis en vrijblijvend contact met ons op. Wij geven je graag de nodige informatie. Plan een gesprek in en kom erachter hoe hoog jouw website in Google kan eindigen. Wellicht ben jij de volgende die een SEO rapport ontvangt en weet je hoe jouw bedrijf er online voor staat!

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )