Gespecificieerd op jouw bedrijf

Een systeem dat écht bij jouw bedrijf past

Ieder bedrijf is uniek en heeft veelal zijn eigen processen en werkwijzen. Een standaard oplossing biedt hierin veelal niet de juiste raakvlakken. Daarom worden al onze systemen volledig op jouw bedrijfsprocessen afgestemd en kunnen deze gedeeltelijke of volledige automatisering bieden. De meest bekende oplossing is een op maat gemaakt CMS om de website up to date te houden, een stapje complexer is het opzetten van een CRM systeem voor het beheer van klantgegevens en salesproces, de ultieme digitale slag wordt gemaakt met een ERP systeem om de volledige interne en externe bedrijfsprocessen te plannen, monitoren en optimaliseren.

Content Management System (CMS)

Het beheren van inhoud en afbeeldingen van de website verloopt via het content management systeem (CMS). Ons CMS wordt volledig in eigen beheer ontwikkeld en onderhouden. Via deze wijze kunnen wij ieder CMS aanpassen aan het maatwerk webdesign om het zo gebruiks- en Googlevriendelijk mogelijk te houden. 
Lees hier meer over ons CMS systeem.

CRM systeem

Het optimaal benutten van je klantgegevens is van onschatbare waarde. Middels een op maat gemaakt CRM systeem kun je jouw service procesmatig optimaliseren en zo voortdurend verbeteren. Segmenteer bijvoorbeeld je klanten op basis van hun ordergegevens of andere relevante informatie. Elke webshop van Cross Internet komt standaard met een bijbehorend CRM systeem, maar dergelijke systemen kunnen wij ook los opleveren. Meer informatie?
Lees hier over onze CRM systemen.

ERP systeem

Een geoptimaliseerde productiviteit en effectiviteit is een vaak voorkomend resultaat van een goed werkend ERP systeem. ERP software kan volledig op maat worden gemaakt, waardoor het geheel aansluit bij jouw organisatie.
Meer informatie over ERP systemen vind je hier.

Succesverhalen vertellen zichzelf. Onze klantencases laten onze werkelijke kracht zien
Baldosas Martijn Hoeben Zeer positieve ervaringen met online marketingbureau Cross Internet. Naast het ontwikkelen van een nieuwe website tevens een nieuwe marketingstrategie ontwikkeld. Website navigeert erg duidelijk nu wat ook terug te zien is in onze conversies. Prettig contact gehad met het gehele team: snel, specialistische kennis, toegankelijk en hoge kwaliteitsstandaard. Wat ons betreft een 100% aanrader!
Tandzorg Oranjeplein Weert Wiesje van Osch Voor onze tandartspraktijk in Weert zijn wij in zee gegaan met Cross Internet. We zijn zeer tevreden over hun manier van werken. Goede communicatie ; er wordt duidelijke info gegeven en het team gaat echt in op onze specifieke wensen. Uit het verloop blijkt dat de processen gesmeerd verlopen.
Contact
Cross Internet Lindanusstraat 12-14 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:00 Dinsdag: 08:30 - 17:00 Woensdag: 08:30 - 17:00 Donderdag: 08:30 - 17:00 Vrijdag: 08:30 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1