Gespecificieerd op jouw bedrijf

Een systeem dat écht bij jouw bedrijf past

Ieder bedrijf is uniek en heeft veelal zijn eigen processen en werkwijzen. Een standaard oplossing biedt hierin veelal niet de juiste raakvlakken. Daarom worden al onze systemen volledig op jouw bedrijfsprocessen afgestemd en kunnen deze gedeeltelijke of volledige automatisering bieden. De meest bekende oplossing is een op maat gemaakt CMS om de website up to date te houden, een stapje complexer is het opzetten van een CRM systeem voor het beheer van klantgegevens en salesproces, de ultieme digitale slag wordt gemaakt met een ERP systeem om de volledige interne en externe bedrijfsprocessen te plannen, monitoren en optimaliseren.

Content Management System (CMS)

Het beheren van inhoud en afbeeldingen van de website verloopt via het content management systeem (CMS). Ons CMS wordt volledig in eigen beheer ontwikkeld en onderhouden. Via deze wijze kunnen wij ieder CMS aanpassen aan het maatwerk webdesign om het zo gebruiks- en Googlevriendelijk mogelijk te houden. 
Lees hier meer over ons CMS systeem.

CRM systeem

Het optimaal benutten van je klantgegevens is van onschatbare waarde. Middels een op maat gemaakt CRM systeem kun je jouw service procesmatig optimaliseren en zo voortdurend verbeteren. Segmenteer bijvoorbeeld je klanten op basis van hun ordergegevens of andere relevante informatie. Elke webshop van Cross Internet komt standaard met een bijbehorend CRM systeem, maar dergelijke systemen kunnen wij ook los opleveren. Meer informatie?
Lees hier over onze CRM systemen.

ERP systeem

Een geoptimaliseerde productiviteit en effectiviteit is een vaak voorkomend resultaat van een goed werkend ERP systeem. ERP software kan volledig op maat worden gemaakt, waardoor het geheel aansluit bij jouw organisatie.
Meer informatie over ERP systemen vind je hier.

Succesverhalen vertellen zichzelf. Onze klantencases laten onze werkelijke kracht zien
PEM hair make-up nails Pem Meulendijks Super tevreden over de service van Cross. Anderhalf jaar geleden in contact gekomen voor mijn website & meteen super vakkundig geholpen. Ze hebben een prachtige website voor me gebouwd en binnen een half jaar stond mijn website op pagina 1 van Google voor bijvoorbeeld het woord "kapsalon" Ook nu als er tussendoor iets is staan ze gelijk klaar. Duidelijk en snel contact. Tevreden over de gehele website en alle personen binnen Cross internet die hieraan hebben meegewerkt. Super service!
Verfsma Jacques Mans Cross internet heeft onlangs mijn nieuwe website Verfsma.nl opgeleverd naar grote tevredenheid. Een en al profs, de mensen van Cross-Internet, zeer gedreven om er echt wat bijzonders van te maken!! Ze luisteren echt naar de klantwensen en doen er ook wat mee, werkelijk grandioos !!!
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1