BVW Technische Groothandel

De uitdaging

De uitdaging voor Cross Internet was het realiseren van een nieuwe website die niet alleen een overzichtelijke en professionele uitstraling moest hebben, maar ook absolute transparantie en duidelijkheid moest bieden. Een bijkomende uitdaging was de focus op de zakelijk markt, waarbij de webshop zo ingericht moest worden dat er dynamische kortingstarieven ingesteld konden worden voor elk aangemeld bedrijf. Naast het design en de werking van de website was het belangrijk dat deze online goed vindbaar zou worden.

De oplossing

We hebben een geavanceerde webshop ontworpen en ontwikkeld voor BVW Technische Groothandel, gebaseerd op een zorgvuldig uitgedachte contentstrategie. Om transparantie en duidelijkheid te bieden aan bezoekers zijn we aan de slag gegaan met een gestructureerde lay-out met begrijpelijke productcategorieën en heldere productpagina’s. Tegelijkertijd hebben we een uitgebreide SEO-strategie ingezet om de online vindbaarheid te verbeteren. Hiervoor hebben we diverse SEO-geoptimaliseerde teksten geschreven en geplaatst. Onze SEO werkzaamheden zullen we nu gaan voortzetten met onder andere linkbuilding.

Maand aanbiedingen

Een extra functie in de website van BVW Technische Groothandel zijn de maandelijkse aanbiedingen. Middels de backend kunnen beheerders eenvoudig maandaanbiedingen instellen, waarna ze producten kunnen kiezen om deze maand in de aanbieding te plaatsen. Hierbij kan per product eenvoudig een kortingspercentage toegekend worden.

Maand aanbiedingen

Plan een gratis en vrijblijvende intake

Ben je benieuwd wat Cross Internet voor jou kan betekenen? Neem contact op en plan een gratis en vrijblijvende intake sessie.

Gratis consult
Contact
Cross Internet Lindanusstraat 12-14 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:00 Dinsdag: 08:30 - 17:00 Woensdag: 08:30 - 17:00 Donderdag: 08:30 - 17:00 Vrijdag: 08:30 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1