De Bloois Vastgoed

De uitdaging

De website vormt een belangrijke schakel in de aanwinst van nieuwe klanten: geïnteresseerde beleggers. Een goede vindbaarheid op relevante zoekwoorden in ondermeer zoekmachines als Google is dus essentieel. Voor de overstap naar Cross Internet in 2017 was de vindbaarheid niet op het gewenste niveau.

De oplossing

Door onze krachtige SEO strategie is de website aanzienlijk versterkt in zowel waarde én content. Door de overstap naar ons unieke beheersysteem is de website gegarandeerd altijd volledig up to date voor zowel Google als de bezoeker en is een zo optimaal mogelijke indexering en gewenste positiestijging verzekerd.
Aanvullend werd door onze Marketing Communicatie team opgemerkt dat de digitale customer journey breder is dan alleen de zoekmachines. Om de beleggers doelgroep zo goed mogelijk te bereiken zijn daarom aanvullende online marketing kanalen als Marktplaats, Affiliate marketing en e-mail nieuwsbrieven ingezet. Hiermee wordt verzekerd dat we De Bloois Vastgoed zoveel mogelijk interactie krijgt met de juiste doelgroep.
Behaalde resultaten
Bijna 5 %
Gemiddelde conversie
2 x
Meer organische bezoekers binnen 1 jaar
Op ruim 460
Relevante zoekwoorden vindbaar

Vindbaarheid op belangrijke termen

Om De Bloois Vastgoed en haar dienst online bekendheid te geven, is gekozen voor zoekmachine optimalisatie (SEO). On-site en off-site optimalisatie hebben ervoor gezorgd dat De Bloois Vastgoed op dienst-gerelateerde termen een solide pagina-1-positie heeft weten te bemachtigen.

Bekijk de website
G Beleggingspand Delft |

Overzichtelijke website structuur

Door het goed analyseren van het bezoekersgedrag is in 2019 de website voorzien van een nieuw design. Er is zorg gedragen dat de pagina structuur en call to actions zo goed mogelijk aansluiten bij de verwachtingen van de doelgroep.

Zo staan de diensten centraal door de website heen, is het mogelijk om op iedere pagina in contact te komen met De Bloois Vastgoed en is waar mogelijk direct de juiste contactpersoon binnen de organisatie zichtbaar om het geheel persoonlijk te maken.

Het resultaat is dat bezoekers gemiddeld minder pagina's bekijken om tot een contactmoment te komen. Kortom de bezoeker vindt sneller wat men zoekt.

Overzichtelijke website structuur

Plan een gratis en vrijblijvende intake

Ben je benieuwd wat Cross Internet voor jou kan betekenen? Neem contact op en plan een gratis en vrijblijvende intake sessie.

Gratis consult
Contact
Cross Internet Lindanusstraat 12-14 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:00 Dinsdag: 08:30 - 17:00 Woensdag: 08:30 - 17:00 Donderdag: 08:30 - 17:00 Vrijdag: 08:30 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1