Fysiotherapie Philipsen en Meijer

De uitdaging

Fysiotherapie Philipsen en Meijer behandeld vanuit twee locaties gelegen in Weert en Ell. Met al ruim 10 jaar ervaring is Fysiotherapie Philipsen en Meijer dé specialist in zowel fysiotherapie als ander specialismen zoals sportfysiotherapie, echografie, oedeem therapie, oncologiefysiotherapie en meer. Het is ook mogelijk om tijdens het herstel, na een operatie of blessure, te starten met fysiofitness bij Fysiotherapie Philipsen en Meijer. Onder deskundige begeleiding worden klanten geholpen bij het veilig en verantwoord bewegen.

Om alle diensten van Fysiotherapie Philipsen en Meijer onder de aandacht te brengen bij hun doelgroep, is het van belang dat de website voldoende terugkomt in de organische zoekresultaten. Met de huidige website blijft de aanwas van nieuwe klanten via de website achter.

Om vragen van hun klanten voor te zijn, moet de website een informatieportaal worden waar de bezoeker o.a.:

- Online een afspraak in kan plannen;
- Zien bij welke zorgverzekeraars Fysiotherapie Philipsen en Meijer is aangesloten;
- Tarieven voor de behandelingen kan vinden;
- Meer te weten kan komen over de specialismen;
- Gemakkelijk gebruik kan maken van het patiëntenportaal via de website.

De oplossing

De website van Fysiotherapie Philipsen en Meijer heeft een fris re-design gekregen om de diensten en het openlijke karakter van het bedrijf beter tot zijn recht te laten komen. De nadruk ligt op de verschillende behandelmethodes en problemen zodat de bezoeker direct inzichtelijk heeft of Fysiotherapie Philipsen en Meijer kan helpen. Door middel van een uitgebreid marktonderzoek hebben we de online markt van Fysiotherapie Philipsen en Meijer in kaart gebracht en hier de groeistrategie mee bepaald. Door de focus te leggen op niet alleen de algemene termen zoals Fysiotherapie Weert, maar ook hun specialismen zoals schouderspecialist maar ook knie blessure en schouderblessure, hebben we het aantal relevante websitebezoekers weten te vergroten. De online strategie wordt versterkt met een linkbuilding traject waarbij de autoriteit van de website en specifieke pagina’s wordt vergroot.

Top lokale vindbaarheid

De website scoort op een meerdere relevante zoekopdrachten top 3 posities binnen de zoekmachine. Ondermeer termen als:

- Fysiotherapie Weert
- Sportbegeleiding
- Schouderspecialist

Deze organische posities dragen bij aan een goede online vindbaarheid en meer nieuwe klanten voor Fysiotherapie Philipsen en Meijer.

G Fysiotherapie Weert |
Wij van Fysiotherapie Philipsen & Meijer zijn begin 2020 een samenwerkingsverband met Cross Internet aangegaan voor het moderniseren van onze bestaande website en het ontwikkelen van een juiste marketingstrategie. Inmiddels zien we dat steeds meer patiënten van binnen en buiten de regio ons via onze website of via Google weten te vinden. Dit heeft nu al geleid tot meer aanvragen voor fysio-, sport- en manueel therapie. Ook is onze website is volgens onze bestaande patiënten nog beter vindbaar. Wij zijn heel tevreden met de tot dusver behaalde resultaten en kijken uit naar de samenwerking in de toekomst!
Kevin Meijer Fysiotherapie Philipsen

Plan een gratis en vrijblijvende intake

Ben je benieuwd wat Cross Internet voor jou kan betekenen? Neem contact op en plan een gratis en vrijblijvende intake sessie.

Gratis consult
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:00 Dinsdag: 08:30 - 17:00 Woensdag: 08:30 - 17:00 Donderdag: 08:30 - 17:00 Vrijdag: 08:30 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1