HC Group

De uitdaging

Door de jaarlijkse snelle groei was het belangrijkste doel het werven van nieuwe collega's. De vernieuwde website diende voorzien te zijn van een krachtige wervingsfunnel waarbij een vacature-module voorop stond. Van reachtruckchauffeurs tot software developers, de site moet aantrekkelijk zijn voor alle branche gerelateerde werkzoekende. Hiernaast moet de website professionaliteit, betrouwbaarheid én expertise uitstralen voor het werven van nieuwe klanten.

De oplossing

Een op maat ontwikkelde website waar de twee funnels duidelijk naar voren komen: 1. nieuwe collega's, 2. nieuwe klanten. Door middel van een gepersonaliseerde online groeistrategie waarbij de vacatures automatisch worden ingeladen in Google Jobs, realiseren wij nieuwe collega's. Het werven van nieuwe klanten wordt gerealiseerd door een krachtig fundament van de website dat ontstaat uit het maatwerk SEO plan.

Werving nieuwe collega's

Door de snelle groei was het van groot belang om met de collega's mee te groeien. Door het opleveren van een technisch correcte website dat door Google Jobs wordt uitgelezen, worden de mogelijke kandidaten bereikt. Met een maatwerk 'werken bij' pagina én een vacature-module worden de juiste signalen afgegeven waardoor sollicitaties ontvangen worden.

Website
Werving nieuwe collega's
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Cross Internet heeft ons ontzettend goed geholpen met het bouwen van onze nieuwe website. Wat met name erg prettig was is dat Cross Internet heel goed met ons meedacht, dat hebben we als zeer positief ervaren. Een zeer prettige ervaring!
Jeroen van de Graaf HC Group

Plan een gratis en vrijblijvende intake

Ben je benieuwd wat Cross Internet voor jou kan betekenen? Neem contact op en plan een gratis en vrijblijvende intake sessie.

Gratis consult
Contact
Cross Internet Lindanusstraat 12-14 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:00 Dinsdag: 08:30 - 17:00 Woensdag: 08:30 - 17:00 Donderdag: 08:30 - 17:00 Vrijdag: 08:30 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1