Just Hair haarwerken

De uitdaging

Een haarprobleem is een persoonlijk iets die voor de man en vrouw een andere aanpak vereist. Beide doelgroepen dienen zich echter thuis te voelen bij Justhair. Een onafhankelijke indruk is dus een vereiste. Daarnaast gaat het meerendeel van de doelgroep zich eerst online oriënteren alvorens ze overgaan tot een contactmoment. Een goede en duidelijke boodschap is dus onmisbaar.

De oplossing

Door de jarenlange samenwerking hebben wij de diensten van Justhair eigen gemaakt. Hierdoor hebben we een duidelijk beeld van de diverse klantprofielen en de daarbij behorende verwachtingen en behoeften. Hierop is geanticipeerd door de website in te delen op basis van geslacht. Zo is er een mannelijke en vrouwelijke kant ontwikkeld die beiden een eigen tone of voice voeren. Door een goed uitgedachte contentstrategie worden de teksten binnen de website zo optimaal mogelijk gevonden binnen Google. Tezamen met een uiterst Google vriendelijke website structuur wordt er gezorgd dat de website voldoet aan alle eisen en regelgeving van de zoekmachines.
Recent hebben wij de website van www.justhair.nl laten aanpassen, dit was veel werk bovendien moest de site ook beter geschikt gemaakt worden voor Google en is de gehele stijl aangepast aan de twee afzonderlijke site resp. voor mannen: https://www.justhair.nl/trendy-haarwerk-voor-mannen/ en voor vrouwen: https://www.justhair.nl/stijlvolle-haarwerken-voor-vrouwen/ De samenwerking met de medewerkers Willem Kraus, Carlijn Seerder en Michael Davidson is zeer goed bevallen het zijn echt mensen die goed meedenken en ter zake deskundig zijn
Jan Waals Just Hair

Plan een gratis en vrijblijvende intake

Ben je benieuwd wat Cross Internet voor jou kan betekenen? Neem contact op en plan een gratis en vrijblijvende intake sessie.

Gratis consult
Contact
Cross Internet Lindanusstraat 12-14 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:00 Dinsdag: 08:30 - 17:00 Woensdag: 08:30 - 17:00 Donderdag: 08:30 - 17:00 Vrijdag: 08:30 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1