Quadrivas Clinic Anita Davidson

De uitdaging

Aangezien de Quadrivas therapie binnen Nederland nog nieuw is, is de opbouw van een goede naamsbekendheid en vindbaarheid belangrijk om de gewenste doelgroep zo goed mogelijk te bereiken. Het internet vormt hierin een onmisbare rol. Onderdeel van het behandeltraject is de persoonlijke vertrouwensband die ontstaat tussen cliënt en therapeut. Om deze al bij het eerste bezoek aan de website te laten ontstaan is een zo persoonlijk mogelijke informatievoorziening essentieel.

De oplossing

Vanuit het online marktonderzoek is het zoekgedrag afgestemd op de behandelgebieden die Quadrivas therapie kan behandelen. De uitkomsten van dit onderzoek zijn bepalend geweest voor de paginastructuur binnen de website.

Om de persoonlijkheid op de website te benadrukken is er gekozen voor vriendelijke kleuren, persoonlijke foto’s en laagdrempelige contactmogelijkheden. Om het vertrouwen te bouwen staan klantreacties centraal.

Het resultaat is een persoonlijke en overzichtelijke website die de online groeistrategie ondersteund in het behalen van de gestelde doelen.

Persoonlijk & informatief

De website is uiteraard geschikt voor alle schermformaten.

Op ieder schermformaat is zorg gedragen voor een zo duidelijk mogelijke navigatie naar de verschillende paginaniveaus, duidelijke en persoonlijke contactmomenten en staan de klantreacties continu in beeld om het vertrouwen van bezoekers zo snel mogelijk te bouwen.

De algehele website straalt hierdoor rust, professionaliteit en vertrouwen uit. Dit resulteert, naast een goede vindbaarheid ook in relevante bezoekers die daadwerkelijk contact opnemen met de kliniek.

Bezoek de website
Persoonlijk & informatief
Zeer tevreden met mijn website www.quadrivasclinic.nl die is opgezet door Cross Internet. Vakkundig en snelle service. Er wordt naar je wensen geluisterd. Bedankt Cross team voor jullie harde werken!
Anita Davidson Quadrivas Clinic Anita Davidson

Plan een gratis en vrijblijvende intake

Ben je benieuwd wat Cross Internet voor jou kan betekenen? Neem contact op en plan een gratis en vrijblijvende intake sessie.

Gratis consult
Contact
Cross Internet Lindanusstraat 12-14 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:00 Dinsdag: 08:30 - 17:00 Woensdag: 08:30 - 17:00 Donderdag: 08:30 - 17:00 Vrijdag: 08:30 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1