Van Geleuken Infra

De uitdaging

Het vorige design, door ons verzorgd, dateerde alweer van 2012. In de afgelopen jaren is er bij Van Geleuken Infra en wijze waarop de website een rol vervult binnen het bedrijf veel veranderd. Dit bracht de behoefte naar een nieuwe huisstijl en herziene website die aansluit bij het hedendaagse bezoekgedrag.

Aan de hand van een nauwe samenwerking hebben wij een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Een huisstijl die toekomstbestendig is, maar tegelijkertijd een knipoog is naar het verleden. Aangezien een overgangsfase van drukwerk, bestickering en website onvermijdelijk is, was het doel juist om te evalueren.

De oplossing

Op basis van de nieuwe huisstijl zijn wij aan de slag gegaan met het analyseren van de statistieken. Dit vormde de grondslag voor het uiteindelijke design. Het resultaat is een professionele website waarin de oude online strategie volledig geïntegreerd is om bezoekersaantallen en posities binnen Google te waarborgen. Aanvullend is op basis van de ontwikkelingen een passen online marketing traject ingezet om de website structureel nog beter te laten scoren.

Offline branding! Busbestickering

Ter ondersteuning van de werving en selectie van nieuw personeel hebben wij de bus bestickering mogen uitvoeren.

De online presentatie vertalen naar een pakkende en opvallende offline presentatie was een uitdaging geresulteerd heeft in een prachtig resultaat

Offline branding! Busbestickering
Van Geleuken Infra werkt al geruime tijd samen met Cross Internet. De samenwerking verloopt fijn en correct. Meedenken, creatieve oplossingen zoeken, snel schakelen het zijn enkele woorden die de samenwerking typeren.

Het team is vakkundig en denkt mee over strategieën en ontwikkelingen, kortom prettige partner om mee samen te werken.
Jac van Geleuken Van Geleuken Infra

Plan een gratis en vrijblijvende intake

Ben je benieuwd wat Cross Internet voor jou kan betekenen? Neem contact op en plan een gratis en vrijblijvende intake sessie.

Gratis consult
Contact
Cross Internet Lindanusstraat 12-14 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:00 Dinsdag: 08:30 - 17:00 Woensdag: 08:30 - 17:00 Donderdag: 08:30 - 17:00 Vrijdag: 08:30 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1