Inhoud In dit artikel

Social media beheer

Geen bedrijf kan er meer omheen: vandaag de dag zit een groot deel van de bevolking op social media. Bedrijven zullen hierop moeten anticiperen om via deze weg naamsbekendheid te krijgen en klanten aan te trekken. Social media zorg er daarnaast voor dat relaties tussen klanten en bedrijf sterker worden waardoor klanten sneller loyaal blijven aan je bedrijf. Wil jij niet teveel bezig zijn met social media beheer? Ga dan de samenwerking met Cross Internet aan en zie welke grote stappen je bedrijf kan maken!

Maak gebruik van een totaalpakket

Door Cross Internet je social media beheer uit te laten voeren, zul je minder tijd kwijt zijn aan het schrijven, inplannen en posten van berichten op diverse kanalen. Hierdoor heb je meer tijd voor belangrijke zaken. Onze social media experts zorgen ervoor dat alles gemakkelijk vanaf één punt beheerd wordt en koppelen veranderingen terug. Op deze manier blijft je bedrijf actief en sociaal aanwezig wat ervoor zorgt dat je via diverse kanalen meer aanvragen zult ontvangen. Een ander groot voordeel van Cross Internet is dat wij ervoor zorgen dat belangrijke relaties opgebouwd en onderhouden worden. Onze expert zorgt ervoor dat relevant zoekverkeer naar jouw pagina komt. Hierdoor krijg je doelgerichte klanten die sneller zullen overgaan tot aankoop.

Het beheer van social media en advertenties

Social media is meer dan alleen het plaatsen van content. Platformen als Facebook, Instagram en LinkedIn zijn nodig om een goede zichtbaarheid te creëren voor je bedrijf. Het posten van de juiste content op het juiste tijdstip is natuurlijk erg belangrijk. Vooral wanneer je de juiste zoektermen gebruikt. Echter zorgen wij ervoor dat het beheer van je social media hier niet ophoudt. Onze specialisten kunnen namelijk al jouw advertenties en campagnes bijhouden. Deze campagnes en advertenties worden door ons bijgehouden, verbeterd en gecontroleerd. Op deze manier ontstaat er een optimalisatie waarbij er met een kleiner budget grotere resultaten behaald kunnen worden.

Creatieve en unieke content

Door middel van een gesprek kunnen wij in kaart brengen wat jouw doelgroep is. Hierdoor kunnen we unieke content creëren die hierop aansluit. De content die we voor jouw bedrijf plaatsen is altijd op een persoonlijke, unieke en creatieve manier gemaakt. Het social media beheer wordt op hoge kwaliteit geleverd waarbij we met een enthousiast en creatief team aan het werk gaan. Hierdoor werken we naar een blijvend en toenemend resultaat.

Hoe gaan wij te werk?

Bij Cross Internet staat de klant centraal. Wij zullen daarom altijd eerst in gesprek gaan en samen kijken naar de kansen en mogelijkheden. Vanuit hier wordt een plan van aanpak gemaakt en gaan onze specialisten aan het werk. Het social media beheer wordt tussendoor gecontroleerd en aangepast. Door een goede en transparante communicatie zorgen wij er samen voor dat je social media de boost krijgt die het verdient.

Benieuwd hoe wij te werk gaan of wil je graag meer weten? Plan dan gratis en vrijblijvend een gesprek in met een van onze experts. Wij leggen je graag alles uit over het beheer van jouw social media.

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Klanten over ons 9.9 33 beoordelingen
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord Limburg Ruim 13 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Info@crossinternet.nl
Openingstijden Maandag: 09:00 - 17:00 Dinsdag: 09:00 - 17:00 Woensdag: 09:00 - 17:00 Donderdag: 09:00 - 17:00 Vrijdag: 09:00 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.
+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )