Inhoud In dit artikel

Het nut van een optimale Google Mijn Bedrijf pagina

Uiteraard wil je dat jouw bedrijf hoog in de zoekresultaten staat wanneer potentiële klanten zoeken naar een term die gerelateerd is aan jouw bedrijf. Wist je dat Google Mijn bedrijf daar een zeer belangrijke rol in speelt? Een groot gedeelte van de eerste pagina in Google wordt namelijk bezet door Google Mijn Bedrijf resultaten. Met de onderstaande tips kun je een stap in de juiste richting maken.

Praktisch voorbeeld

Onderstaand zie je een voorbeeldje van één van onze klanten. Cross Internet heeft de website en online marketing verzorgd, alsook een optimale invulling van de Google Mijn Bedrijf pagina. Het resultaat? 66% van de zoekresultaten op lokaal niveau wordt gedomineerd door deze website.

Maak Google Mijn Bedrijf aan

Het begint bij het aanmaken van een Google Mijn Bedrijf pagina. Het is van belang om een fysiek adres te hebben waarop je post kunt ontvangen. Er wordt namelijk een briefkaartje met een code naar jou toe gestuurd, waarmee je vervolgens jouw vermelding kunt verifiëren.

Zet jouw bedrijf op de kaart

Een bedrijf wordt gemakkelijker gevonden wanneer het vindbaar is op Google Maps. Meld jouw bedrijf aan, verifieer de bedrijfsgegevens en je bent klaar. Een maps vermelding heeft als voordeel dat mensen eenvoudig gebruik kunnen maken van de routeplanner. Vooral op mobiel is dit een groot voordeel: ze hoeven alleen maar de bedrijfsnaam in Google Maps in te tikken, en de snelste route wordt meteen berekend.

Google+ voor jouw bedrijf

Een Google+ bedrijfspagina is eigenlijk een sociale pagina voor jouw bedrijf. Als deze goed wordt ingesteld, dan zorgt Google ervoor dat jouw bedrijf getoond wordt aan de rechterkant van de zoekresultaten, naast de betaalde/organische resultaten. Richt de bedrijfspagina volledig in volgens de huisstijl en vraag klanten hun ervaring met jouw bedrijf te delen op deze pagina. Dit versterkt het profiel en wekt vertrouwen bij potentiële klanten.

Wanneer er een koppeling wordt gemaakt tussen Google Maps & Google+, en wanneer er op dit laatstgenoemde profiel recensies staan, dan worden er sterren getoond bij de vermelding. Dit zorgt voor extra betrouwbaarheid.

Zorg voor kloppende informatie

Een zwaarwegende factor in online betrouwbaarheid is het consistent verspreiden van de juiste informatie. Zorg voor de kloppende informatie op alle online locaties, dus ook op jouw social media pagina's.

Ben je overtuigd van de mogelijkheden en kansen op het gebied van Google Mijn Bedrijf? Wil je een professionele Google Mijn Bedrijf pagina laten instellen en optimaliseren? Je kunt altijd even contact met ons opnemen. We helpen je graag.

Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Info@crossinternet.nl
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Voorkom een crisis ná een crisis Laat ons met je meedenken Zorg dat jouw website voldoende leads en omzet blijft genereren!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Meer klanten via je website? Vraag een gratis gesprek aan Klik hier!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )