Inhoud

Creatief communicatiebureau

Communicatie is voor een bedrijf zowel intern als naar de buitenwereld van groot belang. Door een goede communicatie kun je kenbaar maken waar je bedrijf voor staat en wat je wilt uitstralen. Een goede onderneming heeft hierbij een hele andere communicatie nodig die ook op zakelijk niveau erg sterk is. Onze enthousiaste medewerkers doen er dagelijks alles aan om het verhaal van bedrijven goed over te laten komen. Als creatief communicatiebureau is Cross Internet daarom dagelijks bezig om klanten en bedrijven op zo'n uniek mogelijke manier aan te kaarten in de markt en diverse doelgroepen.

Alles op één lijn

Doordat wij een creatief communicatiebureau zijn, zorgen we ervoor dat jouw merk en strategie, maar ook je communicatie op één lijn liggen. Dit doen we door er onder andere voor te zorgen dat je website goed gevonden wordt. Dit kan op diverse manieren gedaan worden. Als eerste kan er worden gezorgd voor een prachtige website waarbij informatieve teksten aangeboden worden. Dit wordt door middel van een onderzoek grondig uitgezocht. Daarnaast vinden we het belangrijk dat ontvangers van jouw e-mails deze mails ook daadwerkelijk lezen. E-mails worden door onze developers en designers interessant gemaakt en er wordt gezorgd voor een goede communicatie tussen klant en jou als bedrijf. Soms is adverteren een goede keus. Cross Internet gaat hierbij altijd op zoek naar de juiste combinatie zodat advertenties bij de juiste doelgroep aanslaan en zichtbaar zijn.

Een creatief communicatiebureau in een digitaal tijdperk

Door de jaren heen heeft communicatie grote sprongen gemaakt. Waar we vroeger vooral communiceerden door middel van telefoon, post of tv is er tegenwoordig veel meer communicatie op online gebied. Dagelijks worden er tal van e-mails verzonden en een groot deel van de bevolking is actief op diverse social media platformen. Daarnaast worden er vele verschillende filmpjes bekeken en kan informatie binnen een aantal klikken online worden opgezocht. Hierdoor wordt een digitale strategie steeds meer van belang en moeten bedrijven hierop inspelen. Bij Cross Internet begrijpen we dat niet ieder bedrijf hier snel op in kan spelen of niet over de juiste tools en kennis beschikt. Daarom kun je als bedrijf de communicatie uit handen laten nemen door Cross Internet. Wij zorgen ervoor dat jouw social media platformen en website met de laatste trends meegaan en goed vindbaar en bereikbaar zijn online.

Waar houdt Cross Internet zich mee bezig?

Het creatief communicatiebureau Cross Internet houdt zich bezig met alles wat met communicatie te maken heeft. Wij zijn dagelijks bezig om voor bedrijven een bepaalde boodschap uit te brengen en te zorgen voor een groot bereik van dit bericht. Dit bericht kan geplaatst worden op social media of juist op de website. Meestal zit hier een tijdsbestek aan vast. Bij Cross Internet zorgen we ervoor dat de vorm van het bericht goed is en zorgen we dat het daarna online komt te staan. Dit wordt later weer aangepast en bijgewerkt zodat het bericht of de website de juiste uitstraling en bereik heeft én blijft behouden.

Daarnaast zijn onze werknemers in ons creatief communicatiebureau bezig met adverteren. Dit kan op zowel online als offline gebied. Door deze advertenties kan een groter bereik behaald worden en worden promoties op de juiste manier én bij de juiste mensen in beeld gebracht. Deze advertenties worden door Cross Internet normaliter geplaatst via social media en Google. Daarnaast kunnen wij jou helpen bij het ontwerp van folders die je graag wilt aanbieden aan je klanten. Op deze manier kunnen wij hoge conversies genereren en worden relaties tussen jouw bedrijf en klant steeds sterker.

HypothekenUnie
Klantcase HypothekenUnie HypothekenUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekenUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )