Inhoud

Leadgeneratie

De term lead is officieel afkomstig uit Engeland. Binnen het Nederlands zakelijk taalgebruik heeft een lead betrekking op het “leiden tot een order”. Zodoende kan een lead gezien worden als een organisatie die beschikt over een koopbehoefte, ook wel bekend als een potentiële klant. Deze klanten voldoen in hun profiel aan de kwalificatiecriteria en verwachtingen die de opdrachtgever zoal heeft. Een kwalitatieve lead dient zodoende te resulteren in een uiteindelijke order. Wij vertellen je graag meer over leads genereren.

Wat is leadgeneratie?

Leadgeneratie heeft betrekking op iedere vorm van bedrijfsactiviteiten die uitgevoerd worden en tevens het doel hebben om in contact te kunnen treden met zowel potentiële als nieuwe klanten. Binnen de zakelijke markt behoort dit vrijwel altijd tot een specifieke verkoopactiviteit. Het uiteindelijk genereren van leads kan plaatsvinden middels diverse manieren. Denk hierbij aan media gerelateerde relaties, promotionele en netwerk evenementen, online marketing, advertentie campagnes, e-mail marketing en white paper marketing, beurzen en ook door middel van het cold calling van potentiële klanten.

Maak gebruik van lead generatie

Wanneer je gebruikmaakt van lead generatie kun je op een efficiënte manier leads voor je onderneming realiseren. Dit alles kan in zijn geheel worden opgezet door middel van een geheel naar eigen wens samengestelde campagne. Deze campagne kan dan als doel hebben om een leadverhogende werking voor de onderneming te realiseren. Je onderneming hoeft op deze manier uitsluitend de klant weten te overtuigen door garant te staan voor de levering van een uitstekend product, dienst of service.

Daarnaast is online lead generation inmiddels uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke stappen binnen het gehele verkoopproces. Er is namelijk gebleken dat op de juiste wijze leads genereren de toekomst kan vormen van een organisatie. De salesfunnel wordt namelijk gevuld door een sterke vorm van online lead generation. Zodoende kan geconcludeerd worden dat online lead gezien kan worden als een strategische bedrijfsactiviteit van groot belang waar bovendien de nodige tijd in gestoken mag worden. De online lead generation vindt plaats vóórdat je onderneming de kans krijgt om nieuwe klanten binnen te halen.

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Info@crossinternet.nl
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Voorkom een crisis ná een crisis Laat ons met je meedenken Zorg dat jouw website voldoende leads en omzet blijft genereren!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Meer klanten via je website? Vraag een gratis gesprek aan Klik hier!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )