Inhoud

Social media campagne

Een marketingstrategie is tegenwoordig niet meer compleet zonder een goede social media campagne. Door gebruik te maken van deze campagne zorg je ervoor dat je bereik vergroot wordt, dat er meer contact is tussen jou en de klant en dat klanten een lagere drempel zullen ervaren wanneer het gaat om het benaderen van je bedrijf. Daarnaast zal het aantal relevante bezoekers naar je website toenemen. Heb je hulp nodig bij het opzetten van zo'n campagne? Schakel dan Cross Internet in.

Ga tijdbesparend te werk

Het opzetten en onderhouden van een goede social media campagne vergt een heleboel tijd, energie en geld. Het kan hierbij ook voorkomen dat de gemaakte campagne niet de juiste resultaten levert waardoor je weer terug moet om het plan aan te passen. Dit kan gelukkig ook gemakkelijker en effectiever. Cross Internet kan jou helpen bij het opzetten en onderhouden van een social media campagne. Onze specialisten hebben lange ervaring waardoor een goed inzicht is gecreëerd in deze campagnes. Wij creëren een campagne die op de juiste manier geïmplementeerd wordt. Hierdoor zul je tijd overhouden en is het niet nodig om steeds een heel nieuw plan op te stellen. Tevens kunnen onze werknemers jouw campagnes onderhouden. Hierdoor worden de campagnes in hun verloop goed in de gaten gehouden en kunnen aanpassingen snel gemaakt worden. Zo wordt je campagne geoptimaliseerd gedurende de ingeplande tijd.

Opstellen van een social media campagne

Er zijn een aantal stappen die doorlopen worden wanneer je ons inschakelt. Als eerste kijken onze specialisten kritisch naar jouw social media kanalen. Hierna gaan we in gesprek en bespreken we wat jouw wensen en doelen zijn. Na dit gesprek gaan wij écht aan het werk. Onze medewerkers doen onderzoek en zullen jou een voorstel doen waarbij ze de opzet van de social media campagne bespreken. Heb je nog geen social media of ben je niet op de juiste kanalen actief? Dan zal er hoogstwaarschijnlijk een voorstel komen om deze pagina's aan te maken. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de pagina's aansluiten op de huisstijl die is doorgevoerd op je website. Het is daarnaast ook mogelijk om in het plan vast te zetten dat wij jouw webcare en het bijhouden van de pagina's verzorgen. Op deze manier zullen wij berichten namens jouw bedrijf plaatsen en kunnen we ervoor zorgen dat het imago behouden wordt.

Zelf doen of uitbesteden?

MKB bedrijven twijfelen vaak wanneer het aankomt op het aannemen van een social media medewerker. De voornaamste reden om dit niet te doen is simpelweg omdat het gewoon te duur is. Wij begrijpen dat je hier en daar toch wat hulp en advies kunt gebruiken. Het uitbesteden van je social media campagne heeft dan zijn voordeel. Als eerste is dit natuurlijk veel goedkoper en bespaart het je een heleboel tijd. Daarnaast zorgt de uitbesteding ervoor dat je op een betrokken manier samenwerkt met een contactpersoon die je op de hoogte houdt van alle veranderingen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gratis en vrijblijvend in contact met Cross Internet. In een gesprek kijken wij naar de mogelijkheden en zorgen we voor een succesvolle social media campagne!

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Info@crossinternet.nl
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Voorkom een crisis ná een crisis Zorg dat je voldoende leads blijft genereren! Lees onze tips hoe jij je organisatie staande houdt in deze vreemde tijd. Met onze bewezen aanpak blijft jouw online omzet nu ook groeien. Niet goed? Geld terug!

Lees snel verder

Meer leads nodig? Lees onze tips en voorkom een crisis ná een crisis. Klik hier!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )