Inhoud

Website beheersysteem

Een website zorgt ervoor dat jouw bedrijf te allen tijde bereikbaar en vindbaar is. Het is daarom van groot belang dat je website er professioneel uitziet en dat je gemakkelijk content kunt toevoegen of verwijderen. Dit kun je gemakkelijk doen met een website beheersysteem van Cross Internet. Je kunt dan op een eenvoudige manier tekst, video's en foto's toevoegen of verwijderen. Een website onderhouden is nog nooit zo makkelijk geweest!

Een complete website

Cross Internet kan jou een complete website of webshop aanbieden waarbij ook het beheersysteem aangeleverd wordt. Wij begrijpen dat je niet ieder detail of kleine aanpassing naar ons wilt mailen of bellen. Door gebruik te maken van ons website beheersysteem kun je deze kleine aanpassingen zelf heel gemakkelijk maken.

Kiezen voor een beheersysteem

Het kiezen voor een website systeem van Cross Internet zorgt ervoor dat je te allen tijde toegang hebt tot je website. Deze is bereikbaar via diverse wegen. Het is mogelijk om aanpassingen en updates te maken vanuit je laptop, pc of smart devices. Hier heb je verder geen technische kennis voor nodig waardoor het voor iedereen erg handig en eenvoudig wordt. Een ander groot voordeel is dat de opmaak van nieuwe pagina's automatisch verloopt. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over de opmaak van de pagina, dit is al voor je gedaan. Onze systemen zijn zo gemaakt dat ze met jou mee kunnen groeien. Hierdoor kunnen er functionaliteiten toegevoegd en verwijderd worden. Dit zijn functies als een blog, review en fotogalerij. Het grootste voordeel van ons website beheersysteem is dat het jou regelmatig feedback geeft over de status van je website. Daarnaast ontvang je geregeld updates zodat het systeem goed mee kan blijven draaien, blijft het veilig en gebruiksvriendelijk voor iedereen.

Een systeem op maat

Ieder bedrijf heeft andere wensen en eisen. Dit begrijpen we maar al te goed. Wij bieden daarom een beheersysteem aan dat op maat gemaakt kan worden. Er kunnen hierdoor zeer specifieke onderdelen worden toegevoegd die daarna gemakkelijk zelfstandig beheerd kunnen worden. Gebruiksvriendelijkheid staat bij ons zeer hoog in het vaandel waarbij we niet vergeten dat een unieke website van groot belang is.

Heb je meer informatie nodig of wil je graag een op maat gemaakt systeem? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op. Onze medewerkers helpen je graag verder en zorgen ervoor dat je website of webshop op een goed achterliggend systeem draait.

HypothekenUnie
Klantcase HypothekenUnie HypothekenUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekenUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )