Inhoud

Website laten maken in Sittard, passend bij jouw bedrijf?

Uniek, professioneel en succes – daar staat Cross Internet voor. Van de lokale sportschool tot één van Nederlandse grootste hoortoestellen webshop, elke website bevat evenveel passie en maatwerk. Wij zorgen dat jouw wensen worden vertaalt in een schitterend eindproduct.

Maar niet alleen voor een webdesign in Sittard kun je bij ons terecht, wij beschikken echter ook over een team marketingtalenten in hart en nieren. Wij vinden het immers belangrijk dat jouw website het totaalpakketje krijgt. Bij ons kun je rekenen op uitstekende service en schitterende resultaten voor de beste prijs! Bij Cross Internet wordt jouw webdesign in Sittard voorzien van..

  • Een uniek design gemaakt op basis van wensen en huisstijl;
  • Een beveiligingscertificaat, https;
  • Een handige navigatie voor de bezoeker;
  • Een gebruiksvriendelijk CMS systeem;
  • Reponsive design voor alle apparaten.

Een professionele bedrijfswebsite

Heb je een nieuwe professionele bedrijfswebsite in Sittard nodig die ook op alle mobile devices werkt? Bij Cross Internet letten wij altijd op het gebruikersgemak voor de bezoekers. Een goed werkende website is tenslotte een must voor elk bedrijf, dus voorzie jouw bedrijfswebsite van een bijzonder design dat aansluit bij de huisstijl. Een pakkende website blijft immers beter hangen, dan een rommelige en saaie website. Daarbij wordt een bezoeker met een moderne website veel meer getriggerd om rond te kijken. Het trekt de aandacht! Wij bouwen bovendien websites in Sittard op een wijze dat de bezoeker snel overgaat tot conversie. Kortom: een website van Cross Internet is visueel sterk, praktisch en conversiegericht.

Makkelijk jouw website beheren

Snel en handig zelf teksten en foto's aanpassen op jouw website? Dat is mogelijk met ons gebruiksvriendelijk systeem. Met het CMS systeem van Cross Internet kun je gemakkelijk zelf aanpassingen maken aan de inhoud van de website. Kennis is niet nodig: je ontvangt een korte uitleg over de belangrijkste factoren alvorens je er mee aan de slag gaat.

Wij houden rekening met jouw wensen en passen eventuele extra functionaliteiten toe in het CMS systeem, bijvoorbeeld reviews of een portfolio. Hierdoor is het een makkelijke opgave om de website up-to-date te houden. Het CMS systeem zit standaard inbegrepen bij al onze websites. Geen tijd om de website zelf te beheren? Geen probleem! Wij doen dit graag voor jou.

Laat jouw website in Sittard maken door de echte kenners. Samen verslaan we de concurrentie in Google.

HypothekenUnie
Klantcase HypothekenUnie HypothekenUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekenUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )