Inhoud

Social media design

Tegenwoordig kan geen enkele onderneming er nog onderuit: het gebruik en inzetten van social media kanalen is een belangrijk onderdeel geworden in iedere online marketing strategie. Het is nu eenmaal zo dat je doelgroep, of ten minste een gedeelte ervan, actief is op een of meerdere social media kanalen. Deze kanalen beschikken in meer of mindere mate over gedetailleerde doelgroepinformatie wat betreft gedrag interesses en demografische gegevens. Dat maakt het eel aantrekkelijk om fijnmazig mee te kunnen segmenteren en zo exact jouw specifieke klantgroep te targetten. Het is zelfs mogelijk om look-a-like doelgroepen te filteren, mensen die potentieel geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst omdat ze in hun profiel lijken op reeds bestaande klanten van jou, qua profiel. Hierdoor wordt het belangrijk dat jouw social media goed afgestemd is zodat er resultaatgericht gewerkt kan worden. Cross Internet kan je hierbij helpen. Door het inzetten van onze social media design specialisten zorg je ervoor dat wij jouw platformen optimaliseren.

Uitblinken in social media

Het maken en posten van social media content is vaak al een opgave op zich. Een boodschap die het goed doet op jouw website zal op een heel andere manier via de social media kanalen gebracht moeten worden. Je doelgroep heeft vaak maar een korte spanningsboog waardoor je bericht duidelijk en interessant moet zijn. Door Cross Internet als partner in te schakelen kunnen wij ervoor zorgen dat je posts niet alleen informatief, maar ook prachtig zijn. Onze specialisten zorgen ervoor dat je social media design uniek is en uitblinkt van je concurrentie. Klanten zullen op deze manier sneller je pagina vinden en doorklikken naar je website.

Social media design uitbesteden

Het onderhouden van social media voor je bedrijf kan erg tijdrovend zijn. Dit komt doordat er steeds over nieuwe content nagedacht moet worden en deze daarna ook gecreëerd moet worden. Hierdoor is het proces van bedenken tot posten vaak langer en deze tijd wil je graag in andere zaken steken. Kies er dan voor om je social media design uit te besteden. Bij Cross Internet zorgen wij ervoor dat het creëren, ontwerpen, posten en onderhoud van je social media soepel verloopt. Door een oog te houden op de doelen van je bedrijf kunnen we resultaatgericht werken en kunnen we het bereik van jouw berichten vergroten. Op deze manier zullen er relevante leads gegenereerd worden en zal er dus sneller een aanvraag of aankoop plaatsvinden.

Welke content werkt het beste?

Via de social media kanalen kun je op diverse manieren je content delen. Dit kan natuurlijk gedaan worden door veelvuldig gebruik te maken van teksten en foto's, maar ook video's kunnen ingezet worden om potentiële klanten aan te trekken. Maar welke content werkt het beste voor jouw onderneming en jouw specifieke producten of diensten? Een combinatie van deze drie is het allerbeste. Onze specialisten zullen jou helpen met je social media design voor optimale resultaten. IN onderling overleg wordt bekeken hoe jouw organisatie in elkaar steekt, in welke branche je actief bent en welke doelgroepen daarbij zijn te onderscheiden. Vervolgens is het ook zaak om helder te krijgen wat de doelen worden van de social media campagnes die ontwikkeld gaan wporden. Wil je bijvoorbeeld vooral werken aan het verder uitbouwen van je naamsbekendheid? Of wil je dat mensen je producten meenemen in hun afweging voor een aankoop? Dat maakt nogal een verschil in de aanpak en visualisatie qua social media design.

Schakel Cross Internet in

Wil jij je graag bezig houden met zaken zoals klantenrelaties? Kies er dan voor om het social media design uit handen te geven. Onze specialisten zullen jouw social media kanalen voorzien van prachtige banners en ander grafisch materiaal dat perfect aansluitend is bij het gekozen social media kanaal. Daarmee zorgen we ervoor dat content opvallend is, zodat:

  • Jouw merk meer bekendheid kan genereren.
  • Jouw merk visueel de aandacht trekt.
  • Jouw merk verleidt om er meer over te lezen.
  • Bezoekers jouw merk, je producten of je dienst ten minste in overweging gaan nemen.
  • Bezoekers mogelijk een merkvoorkeur kunnen gaan ontwikkelen voor jouw merk of producten.
  • Bezoekers eerder geneigd zullen zijn een aankoop te gaan doen op jouw website of in jouw fysieke winkel.
  • Bestaande klanten geïnspireerd worden tot het doen van een of meerdere herhaalaankopen.
  • er meer leads gegenereerd worden. Deze kunnen dan mogelijk worden omgezet naar kopende klanten.

Wij zorgen ervoor dat jouw USP wordt doorgevoerd waardoor jij je zult onderscheiden van je concurrenten. Wil je meer weten of heb je nog vragen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op. Wij beantwoorden graag al je vragen!

Geris. We make dairy work
Klantcase Geris. We make dairy work Sinds de oprichting van Geris Dairy Solutions in 2009 wordt de unieke marktpositie ingenomen als dairy ( kaas/boter ) veredelaar én trader. Door deze voor de markt unieke positionering wil Geris zich onderscheiden van de traders. Door eigen opslag, schoningslijn en een assortiment waarin zowel A alsook B kwaliteit welkom is kan een maatwerk aanpak richting de afnemers geboden worden.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 17 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:00 Dinsdag: 08:30 - 17:00 Woensdag: 08:30 - 17:00 Donderdag: 08:30 - 17:00 Vrijdag: 08:30 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1