Inhoud

Een betrouwbare Google partner

Cross Internet mag zich officieel Google partner noemen. Dit geeft jou als klant een bepaalde zekerheid. Je wilt natuurlijk samenwerken met een bedrijf dat weet waar het over praat op het gebied van online marketing.

Wat bekent het om Google partner te zijn?

Online marketing bureaus zoals Cross Internet kunnen zich aanmelden voor het Google partnership programma. Dit programma is opgesteld om onder andere internet marketing bedrijven te onderwijzen en ondersteunen zodat het adverteerprogramma Google Ads optimaal wordt ingezet. Google Ads is een hulpmiddel dat wordt ingezet om meer klanten te werven door online advertising. Bedrijven die de Google partner badge mogen dragen, hebben minstens één medewerker in dienst die jaarlijks de gestelde examens met succes heeft afgerond. Het voordeel voor jou als klant is dat je weet dat Cross Internet op het gebied van Google Ads up-to-date is en jouw bedrijf dus kan voorzien van de meest actuele kennis.

Cross Internet is Google partner

Wanneer je besluit om met ons samen te werken, weet je in ieder geval zeker dat we officieel door Google erkend worden als een professioneel internet bedrijf met up-to-date kennis op het gebied van zoekmachine advertenties met Google AdWords. Daarnaast beschikt Cross Internet ook over een certificering op het gebied van Google Analytics. Hiermee zorgen we ervoor dat we grondige analyses op je website kunnen uitvoeren en op tijd kunnen bijsturen.

De voordelen voor jou als klant

Voor jou als klant biedt samenwerken met Cross Internet als Google partner enkele voordelen. Zo weet je dus zeker dat we beschikken over de meest actuele kennis over de branche, online marketing ontwikkelingen en nieuwe producten. De online wereld verandert continu en zo ook de online marketingmiddelen die ingezet worden en de toepassing hiervan. Cross Internet staat garant voor het snel kunnen schakelen en daardoor mee te gaan in de snelle veranderlijke online wereld zodat jouw bedrijf kan blijven groeien.

Mocht je dus een Google partner zoeken, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Info@crossinternet.nl
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Voorkom een crisis ná een crisis Laat ons met je meedenken Zorg dat jouw website voldoende leads en omzet blijft genereren!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Meer klanten via je website? Vraag een gratis gesprek aan Klik hier!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )