Home  Diensten   Webdevelopment   Website laten maken  Onze specialiteiten

van design naar een interactieve interface

Website development.

Wij maken websites op maat, precies zoals je het voor ogen hebt. Nagenoeg álles is mogelijk!

Website development

Wanneer potentiële klanten jouw website bezoeken, dan dient deze betrouwbaarheid en veiligheid uit te stralen. Stap 1 hierin is een website die helemaal goed werkt. Buttons dienen de navigatie op de website eenvoudiger te maken, het geheel dient overzichtelijk opgebouwd te zijn en alle inkomende contactformulieren en offerteaanvragen moeten correct binnenkomen. Zo'n website kun je laten maken door Cross Internet.

Een website die werkt, én voor je werkt!

Met een team van professionele webdevelopers kunnen wij een mooie, unieke en werkende website bieden die aansluit bij jouw wensen. Preciés aansluit bij jouw wensen, want wij zetten in op maatwerk. Dit betekent dat we de website zo in elkaar zetten dat deze geheel voldoet aan jouw eisenpakket. Wil je meerdere contactformulieren met elk een eigen functie? Wens je bepaalde effecten of dynamische onderdelen op jouw website om deze nóg meer te onderscheiden van de concurrentie? Het is allemaal mogelijk. Wij maken niet alleen websites die goed werken, maar tevens websites die vóór je werken.

Online presentatie van jouw bedrijf

Wat we dus eigenlijk doen, is het omzetten van het goedgekeurde design in een dynamische en functionele online bedrijfspresentatie. Desgewenst kun je ervoor kiezen om de website als leadgenerator of salesgenerator in te zetten. Waar de keuze ook naar uitgaat: een goed werkende en optimaal opgezette website is het startpunt. Een potentiële klant is immers eerder geneigd om producten of diensten af te nemen wanneer deze online op een aantrekkelijke wijze worden gepresenteerd.

Een website die past bij jouw doelstellingen

Uiteraard adviseren wij je graag op het gebied van jouw website. Aan de hand van jouw doelstellingen kunnen we de website op een zodanige manier opzetten dat deze de doelstellingen zal gaan ondersteunen. Dat is ons doel!

Graag meer informatie over de website diensten die wij aanbieden? Wilt je jouw website laten maken in Limburg door een gemotiveerde en gespecialiseerde groep professionals? Maak je wensen kenbaar gedurende een vrijblijvende afspraak.

Gratis consult

Succesverhalen vertellen zichzelf. Onze klantencases laten onze werkelijke kracht zien
Rob Papen Inspiration Soundware Rob Papen De samenwerking verloopt uitermate goed met Cross. Ook de tips voor optimale samenwerking werpen zijn vruchten af. Ik probeer nu zelf ook zoveel mogelijk gestructureerd te werken bij nieuwe wensen en zo duidelijk mogelijk te zijn. Als er toch iets is ben ik blij dat jullie snel kunnen helpen. Dat waardeer ik zeer. Belangrijkste is het eindproduct en dat is de site. Deze loopt prima. Merk ook dat jullie in staat zijn om vrijwel alle wensen middels maatwerk in te bouwen.    Dus, super tevreden hoor!
Krav Maga Limburg Maikel Niessen Via de samenwerking met Loods 37 terecht gekomen bij Cross internet Marketing. ik was op zoek naar een logo voor mijn Krav Maga school en advies over de website. het team daar heeft me uitstekend mee geholpen en voor een mooi logo gezorgd. ook had ik een aantal artikelen geschreven en deze hebben zij voor mij herschreven op de manier zoals ik het eigenlijk zelf bedoelde. prima service en echt meedenkende mensen. Maikel Niessen Krav Maga Limburg
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Info@crossinternet.nl
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.
+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )