Home  Diensten   Webdevelopment   Website laten maken  Onze specialiteiten

van design naar een interactieve interface

Website development.

Wij maken websites op maat, precies zoals je het voor ogen hebt. Nagenoeg álles is mogelijk!

Website development

Wanneer potentiële klanten jouw website bezoeken, dan dient deze betrouwbaarheid en veiligheid uit te stralen. Stap 1 hierin is een website die helemaal goed werkt. Buttons dienen de navigatie op de website eenvoudiger te maken, het geheel dient overzichtelijk opgebouwd te zijn en alle inkomende contactformulieren en offerteaanvragen moeten correct binnenkomen. Zo'n website kun je laten maken door Cross Internet.

Een website die werkt, én voor je werkt!

Met een team van professionele webdevelopers kunnen wij een mooie, unieke en werkende website bieden die aansluit bij jouw wensen. Preciés aansluit bij jouw wensen, want wij zetten in op maatwerk. Dit betekent dat we de website zo in elkaar zetten dat deze geheel voldoet aan jouw eisenpakket. Wil je meerdere contactformulieren met elk een eigen functie? Wens je bepaalde effecten of dynamische onderdelen op jouw website om deze nóg meer te onderscheiden van de concurrentie? Het is allemaal mogelijk. Wij maken niet alleen websites die goed werken, maar tevens websites die vóór je werken.

Online presentatie van jouw bedrijf

Wat we dus eigenlijk doen, is het omzetten van het goedgekeurde design in een dynamische en functionele online bedrijfspresentatie. Desgewenst kun je ervoor kiezen om de website als leadgenerator of salesgenerator in te zetten. Waar de keuze ook naar uitgaat: een goed werkende en optimaal opgezette website is het startpunt. Een potentiële klant is immers eerder geneigd om producten of diensten af te nemen wanneer deze online op een aantrekkelijke wijze worden gepresenteerd.

Een website die past bij jouw doelstellingen

Uiteraard adviseren wij je graag op het gebied van jouw website. Aan de hand van jouw doelstellingen kunnen we de website op een zodanige manier opzetten dat deze de doelstellingen zal gaan ondersteunen. Dat is ons doel!

Graag meer informatie over de website diensten die wij aanbieden? Wilt je jouw website laten maken in Limburg door een gemotiveerde en gespecialiseerde groep professionals? Maak je wensen kenbaar gedurende een vrijblijvende afspraak.

Gratis consult

Succesverhalen vertellen zichzelf. Onze klantencases laten onze werkelijke kracht zien
PEM hair make-up nails Pem Meulendijks Super tevreden over de service van Cross. Anderhalf jaar geleden in contact gekomen voor mijn website & meteen super vakkundig geholpen. Ze hebben een prachtige website voor me gebouwd en binnen een half jaar stond mijn website op pagina 1 van Google voor bijvoorbeeld het woord "kapsalon" Ook nu als er tussendoor iets is staan ze gelijk klaar. Duidelijk en snel contact. Tevreden over de gehele website en alle personen binnen Cross internet die hieraan hebben meegewerkt. Super service!
Infra HRM Ingrid van de Louw Zeer tevreden over het team van Cross internet. Vakkundig, creatief en aan een half woord genoeg om de idee├źn die ik heb in concrete actie en resultaten om te zetten. Ik werk graag met hen samen, niet alleen daar waar het mijn eigen bedrijf betreft maar ook voor mijn opdrachtgevers.
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )