Inhoud

Webwinkel: een web shop op maat

Je hebt een kans gevonden om een webwinkel te beginnen. Hoe begin je dan? Op het internet zijn veel gratis online mogelijkheden te vinden waarbij je een winkel kunt ontwerpen. Wat is dan wijsheid? De keuze om zelf alles op te starten of een professional inschakelen? Het inschakelen van een professional kan de kosten wat verhogen, maar zal uiteindelijk vaak leiden tot een betere online winkel. Cross Internet kan ervoor zorgen dat jouw winkel er online professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Een web shop van A tot Z

Cross Internet zorgt ervoor dat jouw webwinkel tot in de puntjes verzorgd is. Onze professionals zorgen ervoor dat je winkel niet alleen goed in elkaar zit qua navigatie, maar ook de vindbaarheid wordt geoptimaliseerd. Zo wordt er een combinatie gemaakt met zoekmachine optimalisatie en de indeling. Tegenwoordig worden er namelijk vele online winkels opgericht waardoor de concurrentie enorm is. Een goede vindbaarheid is daarom van groot belang. De websites die wij leveren zijn zo ontwikkeld dat ze geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines als Google. De shop wordt op een gebruiksvriendelijke wijze ingedeeld en we zorgen ervoor dat jouw huisstijl gevoerd wordt. Daarbij is het veilig betalen een belangrijk aspect. De winkel wordt voorzien van een aantal betaalmethoden die allemaal enorm veilig zijn. Bezoekers zullen hierdoor snel de gewenste producten vinden én bestellen.

Voor ieder platform en ieder budget

De web shops die bij Cross Internet gemaakt worden, zijn zo ontworpen dat ze bezocht kunnen worden vanuit ieder platform. Hierbij wordt de shop zo ingesteld dat de pagina zich aanpast aan het formaat van het platform. Door dit te integreren zorgen we ervoor dat jouw winkel een aangename shopervaring geeft en dat klanten snel terug zullen keren. Er wordt regelmatig gedacht dat het laten maken van een web shop enorm in de kosten gaat lopen. Echter is dit niet helemaal waar. Bij Cross Internet kunnen wij namelijk verschillende shops maken die aansluiten op jouw budget. Op deze manier kun je toch vroeg beginnen met het opzetten van een winkel.

Het onderhoud door Cross Internet

Je hebt bij Cross Internet de keuze om zelf de web shop te onderhouden of ervoor te kiezen om het onderhoud door onze werknemers uit te laten voeren. Het uitbesteden van dit onderhoud heeft vele voordelen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over het toevoegen of verwijderen van producten of teksten. Dit kunnen wij voor je doen. Hierdoor kun jij de focus volledig op de verkoop leggen. Wie wilt dat nu niet?

Benieuwd naar de webwinkel die Cross Internet voor jou kan ontwikkelen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op en plan een gesprek in. Samen kunnen wij kijken naar de kansen en mogelijkheden zodat wij een online winkel kunnen aanbieden die voldoet aan jouw wensen en eisen.

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )