Inhoud

Een wordpress website laten maken?

Wil jij een wordpress website laten maken? Dan denk je dat je kiest voor gemak, gebruiksvriendelijkheid en lage kosten. Dit kan echter tegenvallen...

Wordpress website

Een Wordpress website heb je al voor enkele euro's. Het enige dat je standaard voor iedere website betaalt, is een bedrag voor het hostingpakket met domeinnaam. Handig, maar achteraf blijkt al snel dat je beter geen Wordpress website had kunnen (laten) bouwen. Het maken ervan gaat dan wel gemakkelijk en snel, maar de website heeft in gebruik helaas vele nadelen.

Waarom een wordpress website laten bouwen achteraf tegenvalt

Een Wordpress website is redelijk eenvoudig in gebruik. Toch ervaart de doorsnee gebruiker genoeg problemen met Wordpress websites:

  • de aanpasmogelijkheden van Wordpress thema's zijn beperkt;
  • er zijn al vele andere bedrijven die een gelijksoortig thema gebruiken. Jouw website is dus verre van uniek;
  • door Wordpress updates kunnen specifieke onderdelen van jouw site ineens niet meer functioneren;
  • Wordpress is een gigantisch systeem, waardoor het niet overzichtelijk werkt en het niet duidelijk is waar iets aangepast moet worden.

Het kostenplaatje

Wanneer je een Wordpress website zelf maakt, dan zijn de kosten erg laag. Als je de juiste kennis en ambitie in huis hebt om zelf een wordpress website te maken, dan is dit beslist goedkoper. Het kost alleen veel tijd. Tijd die je wellicht liever besteedt aan ondernemen. Voor het gros van de ondernemers geldt echter dat er een gebrek is aan tijd of kennis. In dit geval kun je beter een website laten maken.

Wanneer je er voor kiest om een Wordpress website te laten maken, dan kan dit flink in de papieren lopen. Er gaan namelijk behoorlijk wat uren in zitten om alles naar jouw wensen aan te passen. Uiteindelijk scheelt het dus nauwelijks wanneer je er voor kiest om een professionele website te laten maken met een beter en gebruiksvriendelijker CMS én een uniek design.

Professionele website laten maken

Wil je een professionele website die snel en eenvoudig werkt? Dan kun je dus beter geen Wordpress website laten maken. Met een eigen, unieke website heb je veel meer mogelijkheden. Je kunt een website perfect laten aansluiten bij jouw bedrijf en huisstijl. Je website is origineel en dat komt veel professioneler over. Daarnaast is het CMS zeer gebruiksvriendelijk, waardoor je eenvoudig zelf tekstuele en grafische aanpassingen aan jouw website kunt doorvoeren.

Maatwerk op basis van jouw wensen

Cross Internet maakt websites op maat die ontzettend gebruiksvriendelijk zijn. Je geeft het werk uit handen en kunt foccussen op je onderneming, terwijl jouw website volledig naar wens door onze vakmensen wordt opgezet. Met een pakket naar keuze weet je bovendien vooraf waar je aan toe bent. Jouw website wordt met regelmaat geüpdatet zodat je blijvend gezien wordt door zoekmachines, zoals Google, en daardoor beter gevonden wordt. Het systeem achter jouw website wordt zo ingericht dat je zelf ook inhoud- en opmaaktechnische aanpassingen kunt doen.

Neem vrijblijvend contact op met Cross Internet voor meer informatie over onze pakketten en klantvriendelijke websitesystemen.

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een écht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )