Inhoud

Google AdWords specialist

Via diverse manieren is het mogelijk om de vindbaarheid van je website te verhogen. Er kan gebruikgemaakt worden van zoekmachine optimalisatie. Echter ben je vaak niet alleen met deze optie klaar. Door het gebruik van een betaalde advertentie kun je binnen een bepaalde periode ook een groot aantal bezoekers binnenslepen. Echter kan dit aardig in de kosten lopen wanneer je dit zelf doet. Maak daarom gebruik van een Google AdWords specialist van Cross Internet.

Wij weten wat we doen

Onze Google AdWords expert weet dankzij jarenlange ervaring wat er speelt op het gebied van online advertenties binnen Google. Onze specialisten zijn hierdoor dagelijks bezig met het beheren van zoekmachine advertentiecampagnes. Echter houdt het werk hier niet op. Een Google AdWords specialist is namelijk ook bezig met het genereren van leads, het creëren van een grotere naamsbekendheid en het verhogen van de omzet. Het grootste deel van de zoekopdrachten verloopt via Google (maar liefst 90%). Deze zoekopdrachten worden op ieder apparaat gemaakt. Hoe vaak heb je zelf al niet snel even iets opgezocht via je smartphone of tablet. Je website moet hierdoor aanwezig en beschikbaar zijn via deze diverse wegen. De kans is namelijk zeer groot dat bezoekers anders sneller voor een concurrent zullen kiezen. Google AdWords is hierdoor een perfecte manier om bezoekers naar je website te trekken. Door het inschakelen van een Google Ads specialist zorg je ervoor dat er op de juiste manier geadverteerd wordt en dat kosten zo laag mogelijk gehouden worden.

Cross Internet is een officiële Google AdWords partner. Hiermee kunnen wij aantonen dat we de juiste examens hebben behaald en kennis hebben over de meest recente producten binnen Google. Hierdoor weet je zeker dat je met een professioneel bedrijf te maken hebt.

Waarom gebruikmaken van Google AdWords?

Het plaatsen van een advertentie via Google heeft meerdere voordelen voor jouw website. Het eerste is dat je niet alleen op een organische manier hoog in de ranking hoeft te staan. Door op de juiste zoekwoorden te adverteren zul je direct bovenaan de pagina's in Google komen te staan. Daarnaast is het inschakelen van een Google AdWords expert een slimme zet aangezien de advertenties meetbaar zijn. Onze experts weten hierdoor precies waar ze op moeten anticiperen zodat er optimaal gebruikgemaakt kan worden van jouw geïnvesteerde geld.

Onze Google AdWords specialist is altijd transparant

Wij vinden het enorm belangrijk dat wij zo transparant mogelijk naar onze klanten toe zijn. Dit voeren wij door in onze communicatie. Wij houden je namelijk regelmatig op de hoogte van resultaten, maar ook veranderingen die we door willen voeren worden met jou vooraf besproken. Hierdoor weet je te allen tijde waar onze werknemers mee bezig zijn en kom je niet voor verrassingen te staan.

Wil je kennismaken met onze nuchtere en gemotiveerde Google AdWords expert? Dat kan! Neem vrijblijvend contact op zodat wij jouw website naar een hoger niveau kunnen laten stijgen.

HypothekenUnie
Klantcase HypothekenUnie HypothekenUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een écht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekenUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 17 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:00 Dinsdag: 08:30 - 17:00 Woensdag: 08:30 - 17:00 Donderdag: 08:30 - 17:00 Vrijdag: 08:30 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1