Inhoud

Google online marketing

Online marketing is een breed begrip waarbij diverse aspecten samengevoegd worden. Een website is namelijk niets wanneer er geen content marketing gebruikt wordt. Daarnaast geef je jouw website en bedrijf een boost wanneer je actief bent op één of meerdere social media platformen. Kortom; door een goede online marketing mix zul je snel vindbaar en zichtbaar zijn. In deze marketing mix hoort ook een stukje Google online marketing. Hiermee zorg je ervoor dat je bedrijf binnen de bekendste zoekmachine beter vindbaar is.

Google online marketing en SEO

Deze vorm van Google online marketing heeft meerdere categorieën die elkaar stimuleren. Als eerste is er de zoekmachine optimalisatie. Dit wordt ook wel Search Engine Optimization of SEO genoemd. Hierbij wordt er door middel van zoekwoorden de juiste content geplaatst op je website. De zoekwoorden sluiten aan op het zoekgedrag van je doelgroep. Door de content op jouw website zo in te delen dat de nadrukt ligt op de belangrijke zoekwoorden, zal Google deze zoekwoorden oppikken en jouw website koppelen aan deze en andere gerelateerde termen. Wanneer er gezocht wordt naar een product of dienst inclusief soortgelijk zoekwoord, dan zal je website hoger scoren binnen Google. Wij als full service Google online marketing bureau voeren een uitgebreid zoekwoordenonderzoek voor jou uit. Aan de hand hiervan bepalen wij de beste contentstrategie en hoe we deze zoekwoorden in jouw website kunnen implementeren. Resultaat gegarandeerd!

Adverteren via Google met SEA

SEO gaat hand in hand met SEA. SEA is een afkorting van Search Engine Advertisement, oftewel zoekmachine adverteren. Binnen Google kan er namelijk geadverteerd worden. Dit wordt onder anderen gedaan met de zoekwoorden die tijdens het zoekwoordonderzoek gevonden zijn. Door een campagne met verschillende advertentiegroep op te zetten kun je gericht adverteren op specifieke zoekwoorden. Daarbij is het ook nog eens mogelijk om heel gericht te targeten op bijvoorbeeld locatie of demografie. Door het toevoegen van extra extensies aan de advertentie, zal je advertentie nog eens extra opvallen tussen alle concurrenten. Op deze manier kun je doelgericht een advertentie plaatsen. Met Google online marketing is het ook mogelijk op anderen kanalen te adverteren zoals bij bijvoorbeeld Google partners zoals Youtube of andere partijen. Wij zijn dé SEA specialist voor jou!

Social media en website ranking

Veel bedrijven weten niet dat hun social media invloed heeft op de ranking van hun website. Google online marketing zal hierdoor ook de focus leggen op conversie optimalisatie en social media. Door het gebruik van social media wordt er gezorgd voor meer calls to action. Dit wordt gedaan door het invoegen van buttons die bezoekers direct doorsturen naar een product of het plaatsen van interessante informatie. Google kan hierdoor de twee in connectie brengen en dit zorgt voor een hogere vindbaarheid. Ook zullen activiteiten zoals likes, shares of andere communicatie-uitingen via social media een seintje sturen naar Google. Deze worden opgevangen en hebben een positieve invloed op de uiteindelijke vindbaarheid van jouw website. Bij Google online marketing is dus ook social media vrijwel onmisbaar!

De kennis en kunde van Cross Internet

Nu zul je waarschijnlijk denken: “Waarom zou ik Cross Internet inschakelen?”. Daar hebben wij een heel simpel antwoord op. Onze specialisten kunnen namelijk snel en strategisch te werk gaan. Door onze flinke dosis aan ervaring weten we precies waar we op moeten letten. Daarnaast zijn wij een gecertificeerd Google partner waardoor onze marketeers kundig zijn op het gebied van Google online marketing. Het inschakelen van onze experts zorgt ervoor dat kosten lager blijven. Adverteren via Google kan namelijk prijzig worden wanneer je niet precies weet waar je op moet letten. Daarnaast is het inzetten van onze specialisten erg handig wanneer je liever met je klanten en andere zaken bezig bent. Wij zorgen ervoor dat je website voorzien wordt van relevante teksten en een prachtig design met unieke huisstijl. Jouw website wordt op een conversiegerichte manier ingericht waardoor deze veel effectiever en functioneler zal zijn.

Google online marketing op jouw bestaande website

Heb jij nou al een website en wil je bij Cross Internet de Google online marketing dienst afnemen? Ook dat is mogelijk. In de meeste gevallen werken wij met onze eigen websites en systemen, maar ben je een overstap aan het overwegen? Dan kunnen wij natuurlijk ook jouw al bestaande website overnemen. Dit dient in goed overleg te gebeuren met onze specialisten. Is het voor ons niet mogelijk jouw website over te nemen? Dan maken wij met alle plezier jouw (verbeterde) website in ons eigen functioneel systeem en zorgen wij daarbij voor al het onderhoud en werking. 

Kom in contact!

Benieuwd wat onze collega's voor jou kunnen betekenen op het gebied van Google online marketing? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op. Middels een gesprek kunnen wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken en zo alle kansen benutten.

Geris. We make dairy work
Klantcase Geris. We make dairy work Sinds de oprichting van Geris Dairy Solutions in 2009 wordt de unieke marktpositie ingenomen als dairy ( kaas/boter ) veredelaar én trader. Door deze voor de markt unieke positionering wil Geris zich onderscheiden van de traders. Door eigen opslag, schoningslijn en een assortiment waarin zowel A alsook B kwaliteit welkom is kan een maatwerk aanpak richting de afnemers geboden worden.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 17 jaar ervaring
Onze partners MultiSafePay Pay.nl Tradetracker MultiSafePay Bol.com Google Partner Microsoft Ecabo Nederlandse geregistreerde webdesigners
Contact
Cross Internet Lindanusstraat 12-14 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:00 Dinsdag: 08:30 - 17:00 Woensdag: 08:30 - 17:00 Donderdag: 08:30 - 17:00 Vrijdag: 08:30 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1