Inhoud

Effectief leads genereren

Van bezoeker naar lead en van lead naar klant. Cross internet kan je helpen met effectief leads genereren via jouw website.

Lead generatie via jouw website

Klanten zijn ontzettend belangrijk voor ieder bedrijf. Zij moeten je bedrijf weten te vinden en ervan worden overtuigd producten te kopen of gebruik te maken van jouw diensten. Het aantrekken van potentiële klanten, wat uiteindelijk leidt tot meer verkoop en omzet, wordt ook wel lead generatie genoemd. De doelgroep van de onderneming kan tegenwoordig alle informatie online opzoeken en producten met elkaar vergelijken. Het is daarom belangrijk dat je jezelf als bedrijf op een dusdanige manier presenteert, dat potentiële klanten je zullen onthouden en overgaan tot aankoop. Cross Internet vertelt je hier graag meer over.

Online leads genereren

Wanneer je een fysiek bedrijf hebt, dan zijn er een aantal stappen die ondernomen kunnen worden om meer klanten aan te trekken. Dit geldt ook voor online bedrijven. Allereerst is het van belang om vast te stellen wat voor jou een goede lead is. Wil je dat potentiële klanten een contactformulier invullen? Wil je dat ze een offerte opvragen? Of heb je liever dat ze bijvoorbeeld een gratis brochure bestellen? Een effectieve lead is verschillend voor elk bedrijf.

Potentiële klanten op je website krijgen

Wanneer het jouw doel is om klanten een formuliertje te laten invullen of brochure te laten aanvragen, dan is het natuurlijk van belang dat je de juiste doelgroep op de website krijgt. Ze moeten de website dus goed kunnen vinden. Cross Internet kan je hier van dienst bij zijn. Er wordt gekeken welke relevante zoekwoorden klanten het meest gebruiken en aan de hand daarvan wordt jouw website geoptimaliseerd. Door het juiste gebruik van call-to-actions in de website wordt conversie gestimuleerd. De strategie die voor lead generatie wordt gebruikt is afhankelijk van de branche waarin het bedrijf zich bevindt.

Trek meer klanten aan met een geoptimaliseerde website

Een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website is het halve werk met betrekking tot online leads genereren. Wanneer klanten op een website terecht komen en vervolgens niet kunnen vinden wat ze zoeken, dan zullen ze ook snel weer weg gaan. Cross Internet ontwerpt en ontwikkelt mooie websites die geoptimaliseerd zijn voor Google. Er wordt gekozen voor een duidelijke structuur, goede SEO-geoptimaliseerde inhoud, een mooi en professioneel ontwerp, en een gebruiksvriendelijke navigatie.

Wij zorgen ervoor dat de doelgroep jouw website weet te vinden. Middels lead generatie zorgen we ervoor dat jouw doelgroep een potentiële klant wordt. Daarna is het aan jou om van de potentiële klant een daadwerkelijke klant te maken. Goede deal, toch?

Geris. We make dairy work
Klantcase Geris. We make dairy work Sinds de oprichting van Geris Dairy Solutions in 2009 wordt de unieke marktpositie ingenomen als dairy ( kaas/boter ) veredelaar én trader. Door deze voor de markt unieke positionering wil Geris zich onderscheiden van de traders. Door eigen opslag, schoningslijn en een assortiment waarin zowel A alsook B kwaliteit welkom is kan een maatwerk aanpak richting de afnemers geboden worden.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 17 jaar ervaring
Onze partners MultiSafePay Pay.nl Tradetracker MultiSafePay Bol.com Google Partner Microsoft Ecabo Nederlandse geregistreerde webdesigners
Contact
Cross Internet Lindanusstraat 12-14 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:00 Dinsdag: 08:30 - 17:00 Woensdag: 08:30 - 17:00 Donderdag: 08:30 - 17:00 Vrijdag: 08:30 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1