Inhoud

Naamsbekendheid vergroten

Naamsbekendheid kan ook voor jou vele voordelen opleveren. Het verbeteren of verhogen van je naamsbekendheid is belangrijk als je via internet je diensten wilt aanbieden. Een top 10 positie in de zoekmachine zorgt ervoor dat je en eerder gevonden wordt en dat je relevanter bezoek krijgt. Je naamsbekendheid wordt verbeterd door het analyseren van het zoekgedrag van je doelgroep. De naamsbekendheid vergroten kan eenvoudig online. Jij wilt toch ook weten hoe je doelgroep jou zoekt?

Naamsbekendheid verbeteren op de juiste zoektermen

Op welke zoektermen wordt er daadwerkelijk gezocht door je doelgroep? Met het zoektermen onderzoek dat wij uitvoeren zullen we deze vraag voor je beantwoorden. Vervolgens kunnen we een internet marketing plan schrijven om je naamsbekendheid te vergroten.

Vergroten naamsbekendheid door een gedegen internet marketing plan

Je zult hoogstwaarschijnlijk weten dat internet een communicatiemedium is. Je website maakt deel uit van dit communicatiemedium. Het is daarom van belang dat er een gedegen marketing plan wordt opgesteld dat ervoor zorgt dat jouw website meer naamsbekendheid krijgt. Dit zorgt er dan indirect voor dat je bedrijf, producten en/of diensten ook meer naamsbekendheid krijgen.

Je kunt er middels een goede internet marketing strategie voor zorgen dat je bedrijf niet alleen de juiste doelgroep bereikt, maar ook wordt onthouden door deze doelgroep. Wanneer de doelgroep het koopproces in gaat, zal je bedrijf in hun gedachten zitten en dat zorgt er in de meeste gevallen voor dat je bedrijf wordt verkozen boven een bedrijf dat 'nieuw' voor hen is.

Het bereiken van je doelgroep

Is je bedrijfsnaam bekend bij je doelgroep, dan zal dit zorgen voor meer klanten, meer omzet en uiteindelijk ook meer winst. Een mens krijgt gemiddeld duizenden communicatieboodschappen, waarvan een zeer groot aantal reclameboodschappen, per dag te verwerken. Hierdoor gaan de meeste boodschappen het ene oor in en het andere oor eruit. Maar hoe kun je jouw naamsbekendheid vergroten zodat jouw bedrijf juist blijft hangen?

Wanneer een potentiële klant op zoek is naar een bepaalde dienst of bepaald product, zal hij eerst gaan googelen. Staat je bedrijf hoog in de Google zoekresultaten op relevante zoektermen, dan zal deze potentiële klant jouw bedrijf steeds tegenkomen tijdens zijn zoektocht. Hoe vaker je bedrijf naar boven komt, hoe meer betrouwbaarheid je bedrijf uitstraalt en hoe eerder het in de gedachten van de potentiële klant blijft hangen.

De voordelen

Naamsbekendheid heeft een aantal voordelen voor jouw product, dienst of bedrijf, namelijk:

  • Klanten zijn vaak loyaler aan een merk met hoge naamsbekendheid.
  • Uit onderzoek is gebleken dat potentiële klanten minder andere merken zullen overwegen als er één product met een hoge naamsbekendheid is.
  • Klanten betalen gewoonlijk meer voor een merknaam.
  • Heeft jouw merk een hoge naamsbekendheid, dan zijn (online) marketingstrategieën efficiënter.

Kortom: jouw naamsbekendheid vergroten zorgt voor meer klanten, meer omzet én meer winst!

Meer informatie? Kom in contact met Cross Internet

Wil je meer weten over onze naamsbekendheid vergroten strategie en ben je benieuwd hoe wij jouw naamsbekendheid kunnen vergroten? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. Ons team helpt je graag op weg naar online succes!

HypothekenUnie
Klantcase HypothekenUnie HypothekenUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een écht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekenUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 17 jaar ervaring
Onze partners MultiSafePay Pay.nl Tradetracker MultiSafePay Bol.com Google Partner Microsoft Ecabo Nederlandse geregistreerde webdesigners
Contact
Cross Internet Lindanusstraat 12-14 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:00 Dinsdag: 08:30 - 17:00 Woensdag: 08:30 - 17:00 Donderdag: 08:30 - 17:00 Vrijdag: 08:30 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1