Inhoud

SEO tips

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisering. Dit is een onderdeel van zoekmachine marketing (SEM, oftewel Search Engine Marketing). Het idee hierachter is om een webpagina hoog te laten scoren in de resultaten van een zoekmachine. Wij geven je graag enkele SEO tips.

Waaraan moet een website voldoen?

De voorwaarden waaraan een website moet voldoen om begrepen te worden op de juiste sleutelwoorden (andere woord voor zoekwoorden/keywords) zijn divers. Hier hebben zoekmachines een algoritme voor waarop webpagina’s worden beoordeeld.

SEO copywriting

Een belangrijk onderdeel van SEO is het gedeelte copywriting, oftewel teksten schrijven voor online doeleinden. Zoekmachines lezen namelijk de tekst op de webpagina's en moeten begrijpen waar deze over gaan. Dit is een kunst welke aangeleerd kan worden en zeker bij SEO copywriting is het gezegde 'al doende leert men'. van toepassing. Cross Internet heeft ervaren SEO copywriters in dienst die al veel websites van copywriting voor SEO doeleinden voorzien hebben. Natuurlijk kun je ons altijd benaderen voor optimalisatie van jouw website of webshop.

Handige SEO tips

Er wordt door sommige websites gebruikgemaakt van trucs om zoekmachines te misleiden, dit wordt ook wel black hat genoemd. Voorbeelden hiervan zijn: honderden woorden in de metatags plaatsen en woorden dezelfde kleur als de achtergrond geven zodat deze niet zichtbaar zijn voor de bezoeker, maar wel voor de zoekmachine. Ook is het plaatsen van een website op verschillende plaatsen een bekend trucje. Meestal werken deze technieken wel heel even totdat het veel gebruikt gaat worden en de zoekmachine er actie tegen onderneemt. Het misleiden van een zoekmachine kan leiden tot een verwijdering uit de zoekmachine-index. Onze SEO tip is dan ook: geen blackhat, maar white hat SEO.

Meer informatie?

Zoals je kunt lezen biedt SEO van Cross Internet veel voordelen. Wens je meer informatie? Neem contact met ons op of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.

Op zoek naar meer SEO tips? Bekijk dan onze handige blogs op de website!

Geris. We make dairy work
Klantcase Geris. We make dairy work Sinds de oprichting van Geris Dairy Solutions in 2009 wordt de unieke marktpositie ingenomen als dairy ( kaas/boter ) veredelaar én trader. Door deze voor de markt unieke positionering wil Geris zich onderscheiden van de traders. Door eigen opslag, schoningslijn en een assortiment waarin zowel A alsook B kwaliteit welkom is kan een maatwerk aanpak richting de afnemers geboden worden.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 17 jaar ervaring
Onze partners MultiSafePay Pay.nl Tradetracker MultiSafePay Bol.com Google Partner Microsoft Ecabo Nederlandse geregistreerde webdesigners
Contact
Cross Internet Lindanusstraat 12-14 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:00 Dinsdag: 08:30 - 17:00 Woensdag: 08:30 - 17:00 Donderdag: 08:30 - 17:00 Vrijdag: 08:30 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1