Responsive website laten maken

Een website is pas goed bruikbaar wanneer deze op álle schermen goed getoond wordt. Van mobiel tot tablet tot laptop tot computerscherm: onze responsive websites zijn overal optimaal te gebruiken.

Bekijk ons portfolioDirect contact

Responsive website: geschikt voor alle schermen

Kiest u ervoor om een responsive website te laten maken, dan kiest u ervoor dat uw website zich kan aanpassen aan zeer diverse schermen. Uw bezoekers kunnen op verschillende manieren op uw website terechtkomen. Bijvoorbeeld via een desktop computer, een laptop, een tablet en een smartphone. De afmetingen van deze verschillende schermen kunnen onderling ook erg verschillen. Daarom is het van belang dat uw website 'responsive' is.

Optimaal gebruiksgemak

Door een responsive website te laten maken, weet u dat iedere bezoeker uw website goed kan bekijken en gebruiken. De lay-out past zich perfect aan de schermgrootte en schermresolutie aan. Dit zorgt voor optimaal gebruiksgemak en vermindert irritaties over teksten die 'van het beeldscherm vallen', onleesbare teksten door overlapping en 'uit elkaar gevallen buttons'. Bovendien komt u met een responsive website professioneler over. Uw website ziet er altijd goed verzorgd uit: teksten en buttons staan altijd op de juiste plekken en zijn goed leesbaar en vindbaar.

Een aantal facts:

  • 20 tot 25% van de websites wordt bezocht op mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets.
  • Sinds 2015 neemt Google de mobiele gebruiksvriendelijkheid van websites mee in de ranking.
  • De usability van websites is van erg groot belang voor conversie.
  • Bezoekers die op een responsive website terechtkomen, brengen 7,5% meer tijd door op de website, bezoeken 23% meer pagina's en de bounce rate daalt met 26%.

Responsive website laten maken bij Cross Internet

Een responsive website laten maken, is een must als je online effect wilt uitoefenen en al jouw kansen voor conversie wilt pakken. Cross Internet heeft ruim ervaring met responsive websites maken voor tal van klanten. Bekijk de mogelijkheden!

Vliegen en Parkeren

Gaat u vliegen en zoekt u nog een parkeerplaats nabij het vliegveld? Vliegen en Parkeren biedt snel overzicht van de beschikbare parkeerplaatsen bij diverse luchthavens in Nederland, Belgiƫ en Duitsland. En het gemakkelijke is, u kunt direct online boeken tegen de laagste prijs!

Bekijk deze case
Robert Zegveld Loods 37

" Via via kwam ik terecht bij Cross Internet en had veel positieve reacties gehad over dat bedrijf. Ik heb toen contact opgenomen omdat ik problemen had met mijn website. site was ni... "

Bekijk alle klantreacties
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap