Adverteren op Google

Als Google Partner op het gebied van adverteren kunnen wij uw advertentiecampagnes inrichten voor optimaal resultaat!

Bekijk ons portfolioDirect contact

Adverteren op Google (SEA)

Tegenwoordig zoekt nagenoeg iedereen via zoekmachines als Google naar de diensten en producten die men nodig heeft. Het is dus van groot belang om als bedrijf op de juiste zoektermen hoog in de zoekresultaten te staan, zodat u een relevant publiek naar uw website kunt halen. Dit kan op verschillende manieren, maar voor direct resultaat raden we aan om te adverteren in zoekmachines. Dit staat ook wel bekend onder de naam Search Engine Advertising, oftewel SEA.

U heeft deze advertenties vast wel eens gezien: de eerste drie resultaten in Google, alsook het lijstje met resultaten aan de rechterzijde van de pagina. Uw bedrijf kan ook tussen deze zoekmachine advertenties staan.

Uw doelgroep targeten middels SEA

Het grote voordeel van zoekmachine adverteren is dat het metéén resultaat oplevert. Daarnaast kunt u zelf beslissen op welke zoektermen uw bedrijf wordt getoond. Tevens zijn er ontzettend veel manieren om uw SEA campagne te optimaliseren voor een hogere conversie, bijvoorbeeld door de advertentie uitsluitend te tonen aan mensen die in een bepaalde stad of provincie wonen of door de advertentie op een bepaald tijdstip te tonen.

Adwords Google Partner

Het optimaal instellen van een SEA campagne behelst zeer specifieke kennis over Adwords, het search engine advertising systeem van Google. Als Official Google Partner beschikt Cross Internet over deze kennis. Dit onderscheidt ons van veel andere online marketing bureaus.

Lees hier meer over onze Adwords Google Partner certificering.

Wilt u in één klap boven uw concurrentie in Google staan? Wilt u nieuwe en uitsluitend relevante bezoekers op uw website verwelkomen en zo uw conversie verhogen? Zoekmachine adverteren, oftewel SEA, is de oplossing. Neem contact met ons op. We gaan graag vrijblijvend met u rond de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken. 

Loods 37

Loods 37 is een nieuw fitnesscentrum, gevestigd in Weert. Door goed naar de leden te luisteren en het aanbieden van voordelige, maandelijks opzegbare abonnementen onderscheidt Loods 37 zich van de concurrentie.

Bekijk deze case
Rob Papen Rob Papen Inspiration Soundware

" De samenwerking verloopt uitermate goed met Cross. Ook de tips voor optimale samenwerking werpen zijn vruchten af. Ik probeer nu zelf ook zoveel mogelijk gestructureerd te werken b... "

Bekijk alle klantreacties
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2018 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Sitemap