Home  Diensten   Webdesign   Website redesign  Onze specialiteiten

De puntjes weer op de 'i' zetten

Maak jouw website weer van deze tijd.

Kan jouw huidige website een opknapper gebruiken? Wij kunnen jouw website weer geheel up-to-date maken volgens de laatste trends en jouw wensen.

Redesign

Heb je al een website, maar wordt het tijd voor een redesign? Het redesignen van een website is één van de specialiteiten van Cross Internet. Wij zorgen ervoor dat het nieuwe design volledig in lijn is met jouw bedrijf én de laatste webtrends.

Waarom kiezen voor een website redesign?

  • Het design is een paar jaar oud en ziet er gedateerd uit;
  • Jouw bedrijf heeft zich ontwikkeld, maar de website is nog niet mee ontwikkeld;
  • Jouw website dient een nieuw doel, bijvoorbeeld een transformatie van online visitekaartje naar lead-generating online tool;
  • Het is moeilijk om te navigeren op de huidige website;
  • Bezoekers blijven niet hangen op je website, er is geen engagement;
  • Je wilt functionaliteiten toevoegen aan jouw website die nieuwe design elementen vereisen.

Een succesvol redesign traject wordt aangepast op jouw wensen, en dat is precies wat wij doen. Op basis van lange termijn doelstellingen en specifieke wensen wordt het huidige webdesign geanalyseerd. In sommige gevallen kan een kleine touch up al voldoende zijn, maar in andere gevallen is een volledig redesign de beste keuze. Wij zullen je hierin adviseren, zodat je de beste keuze maakt.

Vraag jezelf af: kan het beter?

Doordat webdevelopment zich constant blijft ontwikkelen, raden we sowieso aan om minimaal elke twee tot drie jaar te kiezen voor een website redesign. Zeker wanneer het een webshop betreft, is het belangrijk om jezelf regelmatig af te vragen: kan het beter?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn omtrent een redesign van jouw website of webshop? Wij komen dit graag met je bespreken.

Gratis consult Bekijk ons portfolio

Succesverhalen vertellen zichzelf. Onze klantencases laten onze werkelijke kracht zien
Just Hair Jan Waals Recent hebben wij de website van www.justhair.nl laten aanpassen, dit was veel werk bovendien moest de site ook beter geschikt gemaakt worden voor Google en is de gehele stijl aangepast aan de twee afzonderlijke site resp. voor mannen: https://www.justhair.nl/trendy-haarwerk-voor-mannen/ en voor vrouwen: https://www.justhair.nl/stijlvolle-haarwerken-voor-vrouwen/ De samenwerking met de medewerkers Willem Kraus, Carlijn Seerder en Michael Davidson is zeer goed bevallen het zijn echt mensen die goed meedenken en ter zake deskundig zijn
Geraeds Ecom Jordi Uitstekende FB campagne opgezet! Door middel van deze campagne is onze omzet verdrievoudigd in de periode augustus. Ik raad Cross Internet dan ook zeker aan!
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )