Home  Diensten   Webdesign   Website redesign  Onze specialiteiten

De puntjes weer op de 'i' zetten

Maak jouw website weer van deze tijd.

Kan jouw huidige website een opknapper gebruiken? Wij kunnen jouw website weer geheel up-to-date maken volgens de laatste trends en jouw wensen.

Redesign

Heb je al een website, maar wordt het tijd voor een redesign? Het redesignen van een website is één van de specialiteiten van Cross Internet. Wij zorgen ervoor dat het nieuwe design volledig in lijn is met jouw bedrijf én de laatste webtrends.

Waarom kiezen voor een website redesign?

  • Het design is een paar jaar oud en ziet er gedateerd uit;
  • Jouw bedrijf heeft zich ontwikkeld, maar de website is nog niet mee ontwikkeld;
  • Jouw website dient een nieuw doel, bijvoorbeeld een transformatie van online visitekaartje naar lead-generating online tool;
  • Het is moeilijk om te navigeren op de huidige website;
  • Bezoekers blijven niet hangen op je website, er is geen engagement;
  • Je wilt functionaliteiten toevoegen aan jouw website die nieuwe design elementen vereisen.

Een succesvol redesign traject wordt aangepast op jouw wensen, en dat is precies wat wij doen. Op basis van lange termijn doelstellingen en specifieke wensen wordt het huidige webdesign geanalyseerd. In sommige gevallen kan een kleine touch up al voldoende zijn, maar in andere gevallen is een volledig redesign de beste keuze. Wij zullen je hierin adviseren, zodat je de beste keuze maakt.

Vraag jezelf af: kan het beter?

Doordat webdevelopment zich constant blijft ontwikkelen, raden we sowieso aan om minimaal elke twee tot drie jaar te kiezen voor een website redesign. Zeker wanneer het een webshop betreft, is het belangrijk om jezelf regelmatig af te vragen: kan het beter?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn omtrent een redesign van jouw website of webshop? Wij komen dit graag met je bespreken.

Gratis consult Bekijk ons portfolio

Succesverhalen vertellen zichzelf. Onze klantencases laten onze werkelijke kracht zien
Haarbusiness international BV Marco vd Berg Via de innovatievoucher ben ik in contact gekomen met Antoine van de Kruijs van Cross. Daarvoor was ik gedurende een jaar met diverse bedrijven in gesprek omdat ik onze huidige website wilde vernieuwen. Eisen voor de nieuwe website zijn onder meer: Huidige ranking in Google behouden en verbeteren, frisse uitstraling met goede foto's, goede en duidelijke navigatie, goede koppeling met Google Adwards campagne, Link building, etc. Kortom geen mooie site in een donkere steeg. Bij het gesprek met Cross viel op dat ze zonder omwegen in gingen op mijn vragen en wensen, daarbij de juiste adviezen gaven en geen wollige verhalen en beloftes. Kortom de partij die ik zocht. Ook met de vernieuwde klantenservice & support gaat het steeds beter & we blijven continue vorderingen maken.
Krav Maga Limburg Maikel Niessen Via de samenwerking met Loods 37 terecht gekomen bij Cross internet Marketing. ik was op zoek naar een logo voor mijn Krav Maga school en advies over de website. het team daar heeft me uitstekend mee geholpen en voor een mooi logo gezorgd. ook had ik een aantal artikelen geschreven en deze hebben zij voor mij herschreven op de manier zoals ik het eigenlijk zelf bedoelde. prima service en echt meedenkende mensen. Maikel Niessen Krav Maga Limburg
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Voorkom een crisis ná een crisis Laat ons met je meedenken Zorg dat jouw website voldoende leads en omzet blijft genereren!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Meer klanten via je website? Vraag een gratis gesprek aan Klik hier!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )