Inhoud In deze vacature

Stage communicatie

Wil jij alles leren over communicatie, marketing en business? Dan ben jij op zoek naar de (afstudeer)stage communicatie bij de leukste stageplek van Nederland! Stages in communicatie zijn de perfecte manier om kennis én ervaring op te doen in het dynamische en afwisselende veld van communicatie, marketing en sales. Kom jij ons gezellige, jonge en informele team versterken? Dan ga jij als stagiair communicatie aan de slag bij ons snelgroeiende en professionele internetmarketingbureau in Nederweert, Limburg. Solliciteer snel, want er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar!

Niveau online marketing / communicatie stage

 • HBO
 • WO

Gerelateerde opleidingen

 • Communicatie
 • Communicatiewetenschap
 • Marketing en Sales
 • Journalistiek
 • Marketing Management
 • Taalkunde
 • Taalwetenschap
 • Communicatie- en Informatiewetenschappen
 • International Business
 • Nederlands
 • Andere taal-, media- en marketinggerichte opleidingen

Stage communicatie lopen in Limburg?

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek in de richting communicatie in Limburg? Bij Cross Internet loop jij stage binnen een gezellig, professioneel, jong en leergierig team. Tijdens jouw (afstudeer)stage communicatie ben jij dagelijks bezig met diverse leerzame taken. Jij wordt in jouw taken uiteraard uitstekend begeleid door jouw stagebegeleider. 

Vind jij het leuk om met taal en tekst bezig te zijn? Dan hebben wij voor jou een aantal leuke en leerzame opdrachten klaarstaan. Met jouw creatieve ideeën schrijf jij unieke content voor websites, nieuwsbrieven, advertenties en social media. Jij gaat aan de slag met diverse en afwisselende onderwerpen en teksten. Zo schrijf je de ene keer een informatieve tekst en de andere keer een nieuwsartikel. De onderwerpen van jouw teksten kunnen van alles zijn. Na jouw stageperiode heb jij over genoeg onderwerpen geschreven om elk potje trivia te winnen! 

Jij schrijft nauwkeurig en redigeert je eigen teksten. Ook onderzoek en test je welke teksten het beste werken en werk je met de theorie die je uit je opleiding meekrijgt. De stage communicatie is ook geschikt als afstudeerstage.

Wat ga je doen?

 • Originele en verfrissende teksten schrijven (copywriting)
 • De resultaten van je teksten analyseren en optimaliseren
 • Klantenservice (per telefoon en e-mail)
 • Sales ondersteunende werkzaamheden
 • Internetmarketing activiteiten
 • En nog veel meer!

Bij alle werkzaamheden krijg je uiteraard volop hulp en begeleiding

Wie zijn wij?

Cross Internet is een full-service internetmarketingbureau dat bedrijven helpt bij het behalen van hun online doelen. Onze diensten omvatten websiteontwikkeling, Search Engine Optimization (SEO), online marketing en design. Bij Cross Internet geloven we dat online marketing essentieel is voor bedrijven om te groeien. Daarom werken we onvermoeibaar om onze klanten te helpen hun online marketingdoelen te bereiken. Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen, blijven wij constant leren en ontwikkelen. Wij werken samen en zetten ieders unieke talenten in om onze doelen te behalen. Samenwerking, kennis delen en elkaar helpen zijn voor ons dus erg belangrijk. 

Wij bieden studenten de mogelijkheid om een interessante stage communicatie te lopen binnen ons marketing en communicatie team. Met een stage communicatie krijg jij volop ruimte en begeleiding om waardevolle werkervaring op te doen en je vaardigheden in communicatie, marketing en sales te ontwikkelen. In deze competitieve sector begin jij met een stage communicatie goed aan jouw carrière. En die extra skills en ervaring staan ook geweldig op je cv!

Dit ben jij

 • Jij bent een hbo-student of wo-student en volgt een opleiding gerelateerd aan taal, journalistiek, communicatie en/of business;
 • Jij hebt affiniteit met schrijven en taal;
 • Jij hebt een hands-on mentaliteit en een pro-actieve houding;
 • Jij bent creatief en komt altijd op leuke ideeën;
 • Jij werkt secuur en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Jij kunt zelfstandig en efficiënt werken;
 • Jij hebt affiniteit met het internet en online marketing;
 • Jij beheerst de Nederlandse taal perfect, zowel in woord als geschrift.

Wat krijg jij?

Als stagiair communicatie bieden wij jou een leuke en leerzame stageplek binnen een gezellig, jong en snelgroeiend internetmarketingbedrijf in Nederweert, Limburg. Jij werkt met een ambitieus en gezellig team op ons kantoor in Nederweert. Ons kantoor ia met de auto en met het OV uitstekend te bereiken.

Jij leert over alles wat met communicatie te maken heeft. Wij helpen jou met het leren van waardevolle vaardigheden waar je de rest van je leven baat bij hebt. Zo bouw jij ervaring op met afwisselende en uitdagende taken en leer jij werken met diverse soorten klanten, teksten, systemen en omgevingen. Jij krijgt volop ruimte voor creativiteit en je eigen inbreng. Bovendien neem jij actief en volwaardig deel aan uiteenlopende taken en projecten. Zo leer je namelijk het beste! 

En voor jouw inzet krijg je een zeer aantrekkelijke stagevergoeding van €275 euro per maand op basis van 40 uur per week. Uiteraard krijg je ook reiskostenvergoeding op basis van afstand. Mis deze kans dus niet en solliciteer direct! 

Wil jij deze kans grijpen? En denk jij dat jij Cross Internet kan voorzien van geweldige teksten, advies over interne en externe communicatie en taalgebruik? Solliciteer dan nu voor de stage communicatie vacature en stuur je cv, motivatie en eventueel portfolio naar info@crossinternet.nl!

Heb je interesse? Vul het onderstaande formulier in.
HypothekenUnie
Klantcase HypothekenUnie HypothekenUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een écht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekenUnie om bekend wil staan.
Stagiaires over ons
" Zeer leerzame stage periode achter de rug. Leuk om online marketing vanuit de praktijk mee te maken en hieraan mee te mogen werken! Bedankt iedereen voor de leuke tijd! " - Daan
" Uiterst leerzame stage gehad. Veel praktijk ervaring opgedaan rondom front end ontwikkeling. Mijn opgedane kennis vanuit de opleiding heb ik door echte opdrachten enorm uitgebreid. Bedankt team Cross Internet! " - Rick
" Enorm bedankt voor de leerzame afstudeerstage. Dankzij een goede begeleiding en interessante probleemstelling heb ik een top scriptie kunnen maken. Daarnaast was het meewerken aan projecten een leuke bijkomstigheid! " - Anne
" Het bedrijf neemt de tijd voor je " - Tom
" Bedankt voor de goede begeleiding en het meekijken en werken aan online marketing opdrachten. Dankzij deze stage heb ik een veel beter beeld gekregen van de diversiteit van het internet! " - Bart
" Team Cross Internet, enorm bedankt voor de leerzame en leuke stage die ik bij jullie heb gehad! " - Lauren
Klanten over ons 9.5 58 beoordelingen
Ruim 200 stagiaires gingen je voor Minimaal 1 keer per jaar een teamuitje Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord Limburg Ruim 17 jaar ervaring
Onze partners MultiSafePay Pay.nl Tradetracker MultiSafePay Bol.com Google Partner Microsoft Ecabo Nederlandse geregistreerde webdesigners
Contact
Cross Internet Lindanusstraat 12-14 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:00 Dinsdag: 08:30 - 17:00 Woensdag: 08:30 - 17:00 Donderdag: 08:30 - 17:00 Vrijdag: 08:30 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1