Inhoud

Facebook expert

Een groot deel van de bevolking is actief op social media. Hierbij wordt Facebook veruit het meeste gebruikt. Het is daarom verstandig voor bedrijven om actief te zijn op dit platform. De Facebook expert van Cross Internet begrijpt dat niet iedereen de tijd of kennis heeft om een bedrijfspagina op Facebook te onderhouden. Door ons in te schakelen, zorg je ervoor dat je Facebookpagina onderhouden wordt en voorzien wordt van relevante content.

Een Facebook expert inschakelen?

MKB bedrijven hebben vaak niet de tijd, kennis of inkomsten om hun Facebookpagina bij te houden. Hierdoor kan het voorkomen dat dit verwatert. Dit is erg zonde aangezien social media tegenwoordig een groot onderdeel zijn van je online marketingmix. Loopt jouw bedrijf tegen deze problemen aan? Dan kan het een slimme zet zijn om met een Facebook specialist van Cross Internet aan tafel te gaan zitten. Onze experts kunnen namelijk met jou kijken naar de diverse mogelijkheden die er zijn op het gebied van marketing op Facebook.

De voordelen voor jouw bedrijf

Het inschakelen van Cross Internet brengt een aantal voordelen met zich mee. Als eerste is het natuurlijk handig dat een expert zich bezighoudt met je social media. Hierdoor wordt er doelgericht gewerkt en zal de juiste doelgroep aangesproken worden. Daarnaast is het zo dat je op een effectieve en efficiënte manier gebruik kan maken van Facebook advertenties. Dit houdt in dat wij ervoor kunnen zorgen dat er ook met een klein budget grote resultaten geboekt kunnen worden. Een ander voordeel waarvan je profiteert is dat onze Facebook expert specifiek en doelgericht voor je doelgroep berichten kan plaatsen. Dit is vooral op het gebied van social media adverteren enorm goed zichtbaar. Wij kunnen voor jou doelgroepen selecteren op basis van leeftijd, locatie, taal, geslacht, opleiding, interesse, hashtags, burgerlijke staat en nog vele andere punten. Zelfs remarketing is mogelijk! Als laatste kan onze Facebook specialist ervoor zorgen dat je Facebook gebruikt wordt voor branding en exposure. Creatieve campagnes worden door Facebook gewaardeerd en zorgen ervoor dat mensen sneller in contact komen met je bedrijf of merk.

Zo gaat Cross Internet te werk

Onze experts zijn enthousiastelingen die graag alles over je bedrijf willen weten. Door middel van een gesprek komen wij erachter wie je doelgroep is, naar welk doel je wilt groeien en welke kansen, mogelijkheden en verbeteringen nog doorgevoerd kunnen worden. Na een goed gesprek zorgen wij voor een strategie die we terugkoppelen naar jou. Na goedkeuring gaat onze Facebook specialist aan de slag. Er wordt gekeken naar de interactie tussen klant en bedrijf en er worden goede advertenties en campagnes opgezet die zorgen voor meer leads. Veranderingen, verbeteringen en aanpassingen worden geregeld met jou besproken zodat jij hiervan altijd op de hoogte bent. Wij zorgen ervoor dat je altijd één vast aanspreekpunt hebt. Hierdoor kunnen vragen snel beantwoord worden.

Wil jij je Facebookpagina een flinke boost geven? Kom dan in contact met onze Facebook expert. In een gratis en vrijblijvend gesprek leggen wij onze werkwijze uit en kunnen we werken naar een Facebookpagina die je concurrent teniet doet.

HypothekenUnie
Klantcase HypothekenUnie HypothekenUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een écht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekenUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 17 jaar ervaring
Onze partners MultiSafePay Pay.nl Tradetracker MultiSafePay Bol.com Google Partner Microsoft Ecabo Nederlandse geregistreerde webdesigners
Contact
Cross Internet Lindanusstraat 12-14 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:00 Dinsdag: 08:30 - 17:00 Woensdag: 08:30 - 17:00 Donderdag: 08:30 - 17:00 Vrijdag: 08:30 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1