03 October 2016 Zakelijk verkopen via Bol.com

Zakelijk verkopen via Bol.com

Verkopen via Bol.com kan iedereen. Als consument kunt u er bijvoorbeeld tweedehands boeken aanbieden. Daarnaast is het ook mogelijk om als bedrijf producten aan te bieden op Bol.com. Bol.com heeft meer dan zes miljoen klanten en die klanten kunt u óók bereiken! Het enige dat u hoeft te doen is een verkoopaccount aanmaken en uw producten via Bol.com aanbieden. Is dat prijzig? Nee hoor, u betaalt voor uw Bol.com koppeling uitsluitend een bijdrage als u daadwerkelijk verkopen genereert. Het is wat dat betreft vergelijkbaar met affiliate marketing.

Verkopen via Bol.com: hoe werkt het?

Allereerst maakt u een Bol.com verkoopaccount aan. Dit is gratis. Hierna zet u artikelen te koop en betaalt u een heldere bemiddelingsbijdrage als u verkopen via Bol.com heeft gegenereerd. De verzending regelt u en de financiële afhandeling wordt door Bol.com geregeld. U ontvangt na vier weken uw omzet van Bol.com.

De voordelen:

Via Bol.com verkopen is altijd winstgevend. U betaalt immers alleen als u daadwerkelijk iets verkoopt. Hiernaast profiteert u van:

De eisen voor een Bol.com verkoopaccount

Verkopen via Bol is erg eenvoudig want u hoeft na uw aanmelding eigenlijk niets extra's te doen. Wel stelt Bol.com een aantal eisen aan de aanbieders die zakelijk willen verkopen via de website. De website wil namelijk een kwalitatieve winkelomgeving én kwalitatieve producten bieden aan zijn klanten. Bol.com stelt daarom eisen op het gebied van het aanbod en de service. Twee voorbeelden: u moet producten snel kunnen uitleveren en uw shop dient in het bezit te zijn van een aantal goede reviews.

Wilt u uw Bol.com verkoopaccount snel en goed hebben geregeld? Laat het opzetten door Cross Internet. Wij zijn altijd op de hoogte van alle regels en eisen die Bol.com aan een koppeling stelt en wij kunnen een goed geoptimaliseerde datafeed opzetten met uw producten. Met onze expertise haalt u het meest uit uw Bol.com account!

Contact opnemen

Terug naar overzicht
Hebben we uw interesse gewekt?Blijf maandelijks op de hoogte van de laatste nieuwtjes
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap